Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlikvidujte někdo tu píííííííííííííču!
    • ty ses taky poved.
      ve vyjadřování jste si rovni.
      • Ty mě nezajímáš, srááči :) jenom primitiv jako ty zde pořád dřepí a léčí si marně komplexy :)
  • Hlavně volte TOP09 !!!!!!!! a podobné sviněě.
    • Si debiil. Jenom primitiv jako ty může takto zevšeobecňovat. Ty to slovo neznáš, že, čurááku.
      • Jací členové,taková strana.
        • Nemohu se bavit každým omezencem.
          • ... s každým omezencem
            • Jen se nepotento,zaslepený fanatiku.Ty,které uctíváš žádní andílci ani bohové nejsou.
  • Konečně někdo z poslanců vysvětlil politiku vlády.
    • za války, dobrej němec, mrtvej němec ... 67 let po válce dobrej důchodce, mrtvej důchodce
      • *1* *1* *1* *1* *1* *1* neboj posrankyně, my to přežijem, ale na Tebe taky dojde *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Pecková potřebuje pecku, jakou dnes dostanou hokejisté Česka :)
    • No, včera tu pecku hokejisté od Švédů schytali, takže je nyní na řadě ona !!!
    • chudáčku.
      je vidět že od narození trpíš těžkou nevyléčitelnou demencí.
      • Ano on trpí maniakální psychózou a depresemi a zapoměl si vzít asi na to léky nebo navštívit psychiatra. *1*
        • Nějak podezřele se v tom vyznáš. Také bych chtěl jednou znát léky jako ty, bídný pacoši :)))
          • podezřelý provokatér jsi tady jen ty.
            tvé výrazy mluví za tebe.
            • ... za tebe nemá co, srááči :)))
      • ... u tebe nelze vidět nic, psal jsi nechtěně o sobě, polib mi :))))))))))))
      • Bojuješ, tvá mluva ale připomíná školáka ze 2. třídy. Nemáš na mě, pochop to už :)))
  • Smutný obraz vládní koalice
    Nesouhlasím již delší dobu s mnoha vystoupeními vládní koalice přesto, že jsem byl voličem pravice. Již dlouho sleduji chování a vystupování představitelů vládní koalice a je mi z toho velmi smutno, kam až to dovedli nebo chtějí dovést. Na jedné straně bezohlednost a arogance vůči běžným lidem a na druhé straně podpora svých kamarádů a kamarádíčků. Proklamace pouze velkých slov a vyjádřeních ke korupci, fiskálnímu hospodaření, právní jistotě. Na druhé straně úniky miliard, špatný výběr daní, ohrožení evropských fondů, pochybná výběrová řízení, poslanecké převlékání kabátů dle potřeby a nikdo za nic nenese odpovědnost. Je již na čase aby někdo konečně zasáhl a tento bordel z gruntu vyčistil, aby se zase vrátili základní hodnoty jako je slušnost, tolerance, úcta a mnoho jiných pozitivních vlastností. Věřím, že si každý svým jednáním včetně politických stran píše svoje jméno a budoucnost a po právu sklidí to co zasel. Jako občan se stydím za tyto politiky.
  • Nikoho neuctívám, blbečku, starej se o sebe, máš co dělat sám se sebou :)))))
    • ve tvém případě je návštěva lékaře nutná.
      snad ti docvakne kterého.
      • ).(
        • Antiparobku,byl si na tom detoxu?NEZAHRAVEJ SI,nebo se predavkujes.Teda zadna skoda,ale stejne... *8*
          • Co to je "ve Vodickovi" ty zesraná trosko? Nějaká náves?
          • Co to je "ve Vodickovi", ty zesraná trosko? Nějaká náves?
          • Děláš mi radost, jsi s nervama na konci. Kde a v kolik chceš zítra dostat facku, balíku?
          • Až bys mě uviděl, zesral by ses strachy, chudáku :)))
            • Dame si spicha u Sudu ve Vodickovi v 18.00 hod.Beres?
            • To tedy jsi na omylu,a na tezkym. *1*
              S takovejma,jako jsi ty sem si mnohokrate musel poradit.
              Ale mas pravdu,rad bych te uvidel *16* Pak by bylo zajimavy,kdo by se zesral,picusi.
          • ... neznám tvé medikamenty, blbe :)))
            • Ja bych te vylecil z ty debility-nasadou od krumpace.To si pis,blbsteine! *6*
    • ... to Anonym před 5 minutama :))))
  • 2:0 ... na blbce zde už fakt seeru :))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Zase jsi si zapomněl sundat kalhoty chlapečku a z toho plyne poučení že jsi se nejspíš posral !
      • hi hi hi
    • Sleduji tě delší (hlavně výplody tvého chorého mozku) dobu, ale takého cipa čtu málokdy! Ty máš snad patent na rozum přizdisráči!!!!
      • Děkuji za pozornost, ale ani ty mě nemáš jak svým intelektem nas*at :)))
    • proč mluvíš o sobě.
      tento článek je o někom jiném.
      • ... na tupce jako ty celkem slušná myšlenka :)))
  • Juj posral jsem se.
  • Včera jsem si dal meloun sTeska asi byl nějaký divný.
  • Pozor pozor, nějaká individua tady píšou pod mým nickem, ale hned se to pozná, na můj intelekt nemají, cha cha.
    • Pouze totální blbec nepochybuje o své inteligenci....
    • To nema nikdo... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit