Přejít na výpis diskuzí
Topolánek píše dopis straníkům: ODS je ohrožena
14.4.2012 | Sebastian Kantor
58 příspěvků
-
Topol je hrobař ODS za něj se z nich stala mafie a ůplatek se pro ně stal stadardem.
-
Poradil mu Dalík,už dlouho asi nic "nesekli" !Také mě mrzí,že je ODS v rozkladu,myslel jsem,že je v pryč!Za všechna ta svinstva,která za svou existenci nadělala by to bylo v pořádku.Doufám,že voličům došlo a myšlenkou na hlas pro ODS se vůbec nebudou zabývat!Topol ať se podívá kam zašantročil peníze důchodců a pak rychle najde noru!
-
Proč zrušit odposlechy..kdo má čisté svědomí se jich nebojí..jen tak se odhalí korupčníci,lháři,zloději.ODPOSLECHY všech ve veřejných funkcích a TRESTAT *12*
-
-
No,v případech důvodného podezření jsou odposlechy určitě pochopitelné.Ale odposlouchávat pořád?? no nevím,nepřijde mi to příliš košer.Zavání to totalitnímy technikami. . .
-
-
A zase kecáš. Za komunistů odposlouchávání běžných občanů neexistovalo. A pokud jde o politické špičky a opozici, tak to odposlouchávají všude na světě - v USA nejvíc, a za všech režimů. Takže odposlouchávání je normální práce tajných služeb bez ohledu na režimy, či totality nebo demokracie. Ta není ničím jiným, mež totalitou mafiánů. Nebo snad u nás vládne nějaká vláda, myslím reálně ??? Jsou to jen loutky v rukách mafie....
-
-
Tak to se pleteš existovalo, zeptej se pamětníků, pouze neexistovala evidence a šlo to lehce. Nakonec jeden můj známý dělal v telekomunikacích a vyprávěl jak sledují sami lidičky a jejich kontakty, je pravda, že je to aspoň 10 let, ale bylo mi z toho tehdy dost špatně na duši:(((
-
-
-
prosím Vás copak je to normální, že i když nedělám nic trestného jsem pořád odposlouchávána, to je hrůza. Nechci , aby byl každý v našem prostředí odposloucháván:((
-
-
Pane Topolánku, přesvědčujete mě čím dál více o své neschopnosti a hlouposti. Chcete-li zastupovat demokracii, nemůžete zachraňovat kapitalismus. Budete-li chtít, mohu Vám definovat rozdíl mezi demokracií a kapitalismem. Pokud si to neumíte sám vyhledat!
Pod vedením ODS a podobně smýšlejícím stranám, je bohužel ohrožena naše společnost, ne ODS a jím podobní zloději a podvodníci legalizující nelegální. Ti mají jen strach o své zlodějny. To že většina naší společnosti, není spokojena s politickým děním u nás, o něčem svědčí. -
Rád bych věděl,co pan Topolánek považuje za demokracii.Jestli to tunelování nebo co?V tomto státě kdo pracuje,tak má akorát na živobytí,ale ti co nepracují se mají jak prasata v žitě.
-
ODS je ohrožena tím,že její straníky brzo postihne zasloužená odměna za jejich podíl,na zbídačení této země.I Topolánek je jedním z těch,kdo by měl dostat zaslouženou odměnu.Dnes by se už se svým lhaním na politickém nebi nechytl.Na to už je tato země příliš rozkradená a příliš zadlužená.
-
-
Ještě je co ukrást. Ještě chybí ukradnout důchodové fondy jako vloni v Maďárii. A kdo je ukradl? Sociálisti! *1* *1* *1* *6* *13*
-
Nedá se jinak , než naprosto souhlasit !
-
-
Dnes je v Praze protivládní demonstrace, ale o tom se asi psát nesmí, že?
-
-
Jenže pršelo, tak nikdo nepřišel. *6* *16*
-
-
vyzývám všechny politruky a oddané straníky. VRAŤME SE KE KOŘENŮM ODS. KDO NEKRADE S NÁMI, KRADE PROTI NÁM.je čas skoncovat s politikařením kdy každá skupinka krade samostatně. kraďme společně. v jednotě je síla. a zatočme radikálně s rozvraceči a podvratnými živly demogracyje a "svobody" kteří by chtěli OBČANSKOU DEMOKRACII A KONTROLU OBČANŮ NAD POLITIKY. tito nepřátelé ohrožují naše výdobytky tím že chtějí transparentní čistou a poctivou politiku. TOHO BOHDÁ NEPŘIPUSTÍME!!!!!!!!!!!!!
-
Zlodej pise zlodejum.....
-
-
úder na hlavičku. *2*
-
-
ODS je především ohrožena tím,že se nechce distancovat od těch *12* *12* *12* z VV.A tím si podepíše to,že po volbách bude mít levide kolem 80-ti%. *5*
-
-
ODS už měla dávno vymizet z politiky i s těmi zločinci jako je Topolánek, Nečas a další kmotři , tuneláři a rozkradači národního majetku. Jo, zapomněl jsem na privatizátora Klauze
-