Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... tato vláda už měla dávno skončit,
    Chemický alí, na fotce je v podnapiíém stavu, je gauner a ne amater. Bohužel občan-trpitel je spokojený, vždyť bude lépe, něco musíme vydržet pro naše děti. Je to k smíchu. V tomto, dnes již rozvojovém, státě se nic nevyrábí. Ani v zemědělství nejsme soběstační. Jen obchod a zábava, to by nám šlo. Na vládní svolač nadáváme, ale příští rok si je zvolíme, jako na Islandu. Pak si zasloužíme to v čem žijeme.
  • Každá nízkopřijmová rodina šetří, státní aparát to ale nedokáže. Jen o tom žvaní. Nejvíc na jejich politiku doplácí rodina s více dětmi a důchodci. Doplatí na to naše děti, nebude na důchody. Dopadneme jak v Řecku, až pod dohledem EU ten statní aparát rozpouští. Rozhodně nejsem příznivcem EU v současné podobě.
  • režim je amatérismus a tragikomická fraška. Bohužel tato parodie není ani tak výsledkem hlouposti, jako spíše vědomého zlého úmyslu a snah škodit
  • No zamet´ s námi dokonale a my voli jsme si to nechali líbit.
  • Chemický Kalí!
    Zavřít až zčerná!!!
  • Já jenom doufám, že Kalousek a další gauneři, zodpovědní za současný marazmus, brzy skončí před soudem, po kterém půjdou do tepláků!
    • Je vidět, že optimisté ještě nevymřeli, ale jsi spíš fantasta. *1*
    • Taky bych rád doufal, ale v tomto státě..utopie, bohužel.
  • Proč to Pavel Kohout už neřekl dřív.Všichni ekonomové jsou chytří(jak sto vopic),ale stát jde do hajzlu.Za co mají tito tzv.ekonomové výplaty?Za to nic nedělání? *12*
    • mas pravdu a divnou nohu
  • Pokud to Kalousek dělá podobně,tak jak se míchají kyseliny,tak se mu to daři.Jen musí počítat s bouřlivou reakci. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Oč jde ? Tato republika je stejně v pr..li, tedy ekonomicky na více jak dvě generace. Kapitalizmus je mrtvý a příští rok to padne celosvětově. Mirek i jeho oponenti mouhou říkat co chtějí, zázraky se nedějí. Pravdou je, že se napokovali. Ale neužijí si toho !
    • A co by jste tedy navrhoval chytrolíne ??? Poučte ostatní,asi na to máte... *1*
      • To víš, že jo ??? Prostě Kalousek zvyšuje daně, z nichž ale nedotuje ekonomiku země, nýbrž je pod pseudozakázkami zadarmo dává mafiánům !!! Pak není opravdu na nic. Jenže to pořád takoví jako ty, nepochopí. Vezmi jen maký příklad - sKarty. Kolik kolem nich bylo protestů, aby se to nezavádělo, že postižení lidé prostě nemají možnost dostat své dávky a musí si buď pro ně poslat souseda, nebo absolvovat šílenou cestu kbankomatu ČS. Přitom je porušena listin azákladních práv a svobod, podle níž nikdo nesmí být nucen využívat ke svým financím nařízenou banku, kterou nechce. Každý má právo svobodného výběru. To sKarta jasně porušuje, protože přeposíláním přes zahraniční banku je tuplem horší a chráněné osobní údaje jsou zdarma tak posílány do Rakouska, protože ČS není česká, ale ralkouská pobočka s českým názvem, který nic neznamená. A přesto si to prosadili i přes úplatky avyhrožování. A když prvních asi 250 tisíc lidí dostalo sKarty, tak to nefunguje, peníze nemají vůbec, nebo s 3 měsíčním zpožděním, zatím jim vyhrožuje exekutor,: Přitom předtím všechno běhalo jak na drátkách. Prostě se to prosadilo, aby Drábek se Šiškou dostali od ČS úplatky a provize. 3koda už nyní jde do stovek milionů a nyní se tedy budou rušit , a bude se platit ČS odškodné za zmařený obchod + náklady, které nikdo ani nebude umět prokázat. Prostě Kalousek nemá na MF vůbec co dělat, je neschopný ekonomický analfabet, jenom je vychcaný podvodník a tak mu to prochází...V USA by za to už měl za sebou elektrické křeslo !!!
        • to byl účel, úplatky a pak ještě platit. Všechny kdo to prosadily zavřít a nepustit je dřív dokud to všechno nezaplatí. Na toto bych uvalil kolektivní vinu. Kdo hlasoval pro , ať to zaplatí. Tak bych postupoval ve všech případech. Zabavit majetky a majetková přiznání s doloženými příjmy plošně pro všechny. Jinak se to nedopočítá, včetně zahraničních kont.
      • Pro Pepu: Nikomu nenutím svoje názory, ale nechť se každý vžije do situace jak by se choval doma, tedy ve své rodině, pakliže je normální. Já si koupím to na co mám, nikoliv na dluh a hlavně je třeba se chovat jako řádný hospodář a ne se koukat k sousedovi. Řečeno jinak - po roce 1989 se nám všem pod rouškou demokracie vnucovalo , že je normální být zadlužen (stát), tím z nás udelali možná banky nebo někdo jiný vazla.Moje řešení je jednoduché -politiky nakopat do zadní části těla, nechť republiku začnou spravovat lidé, kteří jsou nadáni selským rozumem a logikou, poctivostí a morálkou, kteří nekradou, nelžou a nepodvádí. I dnes věřím, že jich v této zemi máme dost. Polovinu života jsem prožil v režimu minulém a druhou polovinu v tomto hnusném. V tom prvém jsem měl stařenku Škodu 1000 MB, dnes jezdím BMW, řádně platím daně, peněz mám jako sraček, ale kdybych si mohl vybrat, tak volím znovu tu tzv. "totalitu". Byl jsem opravdu spokjenější, a to z mnoha důvodů, fakt nelžu.
        • ses android
          • řekni mi to česky, nevím opravdu co je to android
      • Zvednutí daní pro bohaté a naopak snížení DPH což povede k větší útratě. Dále větší
        tvorbu pracovních fleků máme přeci zaneřáděnejch lesů řek dálnic a přitom máme
        hromadu nezaměstnaných. Práce je tu dost. Jen je třeba lidi do ní chtít zapojit.
        Dále přísná kontrola veřejných financí. Díky kauzám jako Pomopro... náš stát přišel
        o hromadu peněz které nám scházej a díky nimž je náš stát rozkraden
        Skoncovat se sponzorováním pol. stran ze strany podniků a podnikatelů. Protože to je
        přímo korupční režim. Pak jim zvolení panáčci vracej i s úroky zpět ze státního.
        Znárodnit veškerý rozkradený majetek zločincům jako Chvalovský Bém Oulickej...
        Zrušit nehorázně velké odměny pro sportovce modelky .. není přece možné že 20 holka
        nafotí kalendář a dostane 200 000 kč. Zrušit senát a snížit počet poslanců. Stačí? *1*
  • Pan Elitar ma naprostou pravdu. Zadny amaterismus, cista zlodejska profesionalita, ale kalous usaty je jen mazany darebak, ktery do roztrhani tela slouzi za prislusny obolus svym rakouskym panum rizenym pres sveho stranickeho kolegu Schlafenberga.
    • mrzí mě,že neuvolnil naše peníze na to,aby si pár poslanců zajelo zahrát fotbálek,potřebujou přece nějaké uvolnění,než je pozavírájí za korupci a rozvráceni republiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit