Přejít na výpis diskuzí
Tragikomický amatérismus. Známý ekonom zhodnotil výkony Kalouska
2.5.2013 | red
58 příspěvků
-
nazdar picusove, vsem vam doporucuju bejt kompletni magor a kurrrrvit ceny golousek je absolutni mrdofujka stejne jako slepice je lujmo a ten jeho likom taky unas v porube v ostrave tedy v zabehlicich na zbraskonu a vsem to doporucuji neb zde uvidite ft ft ft a 6 pochopite proc je bejvalej statak sjetej koksem a staci mu nebejt tam a skutr i neni mo rychlej ale ji to maso nebo na vzduchu a vy mi to poslete na horu a pak omron zazpiva kak mu na urade pekne dali susenku za 6mio no neprodej mu les pak co??
-
-
Co to kdáká ten Wasrpolák nebo je to následek toho pančovanýho chlastu? Neumí čééésky, neumí čééésky.
-
Tahni do Polska ty trubko!
Banik vali.... *2* -
-
Ať žije Plzeň. Ostravakum shrábne hřiště buldozer na hromádku.
-
-
-
nejsem příznivcem přijetí Eura, ale ten Pavel Kohout mi už leze na nervy. Pořád se někde ukazuje, pořád se vytahuje a když si postupně vybavím ty knihy od něj, které jsem přečetl, tak mi opravdu přijde jako BROUK PYTLÍK.
-
... jsem zvědav, jak toto lidu vysvětlí zdejší atrapy jako "tečka" nebo třeba "Karlík" :)))
-
-
V jejich vysvětleních bude určitě více logiky než ve tvých blábolech :))) *1* *1* *1*
-
-
A víš vůbec, co to ta logika je, ubožáčku ??,
-
-
-
Zajimave na clanku je jedna zalezitost:
TOP'09 je levicovou stranou...Ze tomu Kalouskovi vy levicacka haveti tak nadavate,kdyz je s vami na teze lodi? *3*
Samosebou,ze ani ODS neni stranou pravicovou-i kdyz to o sobe tvrdi se svym zakladatelem Pruzinskym... -
-
Ona TOPka ani ODS žádnou levicí nejsou. Kecy, že zvyšování daní je levicové, je blbost. Komunisté tu vládli 40 let a ani jednou daně nezvýšili. Prostě je to obojí zlodějská pravice, která zvyšuje daně proto, aby je kradla pro sebe. Důkazem je už to, že ODS i TOP ka tvrdě prosatzují dan ěz dividend, Je jasné, proč. Nejsme tak blbí. Protože oni nekradou formou peněžní hotovosti, ale pomocí anonymních akcií na doručitele, aby se nevědělo, kdo a kolik nakradl a navíc aby z jejich dividend oni sami nemuseli platit daně, zatímco napaří daně všem a i bezdomovcům pod mosty !!! Přiblblí chytrolíni, to se přece o nich ví a zasloužili by za to provaz !!! Okrádají totiž úplně všwchny občany bez rozsdílu, jenom sebe ne !!!
-
-
Kaldo nedej se,jenom Ti závidí věhlas u odborníků(zde diskutující to jistě nejsou :-D ) Kalda na hrad místo dutohlava *3*