Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že když jde poslancům o možnost si zase "přilepšit", tak se najednou smažou i názorové a ideologické rozdíly a všichni táhnou za jeden provaz vstříc vlastnímu prospěchu.
    • takové poslance máme od slavné sametové revoluce.Špíny to jsou a ne poslanci
  • To není tragikomedie, to sprosté plivání na většinu obyvatel tohoto státu. Na příklad důchodcům mají přilepšit o 400-500 korun, ale většina důchodců dostane kolem 200-300 korun. Ale ve skutečnosti díky úpravám cen "fšeho" se životní náklady zvýšily až o 600 korun. Patří sem preventivní zvýšení cen léků, základního zboží v řetězcích atd. To je skutečnost dle porovnání nákupů v lednu a nyní.
    Politici nedělejte si z národa "srandu" a nechte toho divadla okolo platů.
  • A není to jedno kolik budou dostávat? Stejně budou chodit do sněmovny jenom občas, místo kvalitních zákonů schvalovat zmetky a polotovary, jejich odpovědnost za pravidelnou absenci a zfušovanou práci zpestřovanou dotovaným alkoholem z poslanecké kantýny bude nulová. Dále budou dostávat příspěvky na dopravu atd. jako by jednalo o sociálně slabé občany. I nadále budou krást, lhát, žvanit a kvůli vlastnímu prospěchu škodit tomuto státu. Opravdu si myslíte, že v takovém moři sviňáren které každý den provádějí záleží na tom kolik budou brát? *10* *16*
  • Nechápu co je na tom "tragikomického", když je to obyčejná prasárna.
    • jako vždycky
    • Postoj těchto nadlidí je ještě horší než prasárna. Zadlužený stát, potravinové pomoci , každou chvíli se škemrá na výběr nemocných, ústavů, přístrojů atd. Všeobecně všude chybí finance. Tato skupina ani nechodí pravidelně do zaměstnání, přidělují si různé prebendy, berou peníz za sezení v dozorčích aj. radách. Sedí tzv. na 10 židlích a efekt pro stát, lidi nikde. Jen si urvat pro sebe co největší podíl. Zneužívají své moci a postavení. Naprosto žádné svědomí ani stud dávat takové návrhy. Jejich kecy vždy před volbami o vstřícnosti k lidem jsou celé roky ke zvracení. Odporní každým coulem, to je nejhorší tragedie.
  • V celé té české kotlině je nehoráznej bord-l. o víkendu vybírají potraviny pro hladové .a v parlamentu si přidají poslanci o 8 tisíc .to je k nevíře . to jsou protiklady . jen tak dál, je třeba upevnovat a vylepšovat demokracii v čr.
  • Nerozumím tomu. Představte si, že pracujete u soukromé firmy, která je totálně na dně a je zadlužená. Navíc majitel firmy předpokládá, že se jeho zadlužení bude každým rokem zvyšovat. A teď za ním přijdou jeho zaměstnanci, kteří nebyli schopni vytvořit nebo dosáhnout pro firmu zisk s tím, že jim má majitel firmy přidat. Myslím, že jim majitel firmy po vzoru naší vlády určitě přidá. Nejsem závistivý člověk. Domnívám se, že by se měl plat vyvíjet podle toho, jak efektivně jeho zaměstnanci pracují. Pokud tak nepracují - PROPUSTIT! Pokud bude republika v plusu, nebo pokud bude naše zadluženost výrazně klesat, tak ať mají třeba 10 milionů měsíčně a třeba ať chodí do "zaměstnání" jen na hodinu týdně!!
  • Je to lumpárna!

    Výrok je to jen něco přes 8000 dokumentuje jejich odtrženost od života venku. Někteří
    nemají ani těch 8000 na měsíc take nežijí ale pouze bídně přežívají.
    Poslani mají pré - mají neomluvenou docházku nic se neděje. Opijou se nebo chrápou
    v pracovní době - v pořádku protože pro panstvo zákoník práce neplatí.

    Snižme počet poslanců. Vláda má většinu a opozice je tam pouze do počtu. Stejně nikdo
    nehlasuje tak jak chce ale jen jak doporučí stranický výbor.
  • Až budou opravdu dělat pro lidi,aby se nám všem žilo lépe,pak si jistě řádnou odměnu
    zaslouží,zatím však stále vymýšlejí nesmysly a hrabou si do koryt a dělají levárny,tak nevím,kde berou tu drzost si přidávat.Povrchní hajzlové. *16*
  • ... na každé navýšení důchodcům, soc. dávek, platů ve státní sféře mají odpověď, že s tím není rozpočtově počítáno, a co teď kde na to již mají uschované peníze? nebo na to zase vydá stát dluhopisy či vezme nějakou půjčku a tak budou svými platy projídat budoucnost našich dětí a důstojný život důchodců. Ať si zkusí někde v pohraničí žít za minimální plat jako třeba rodina s dětmi. Ještě bych některým ubrala. Viděla bych to tak na malý dvůr a velký bič.
    • Korekce prosím .... malý dvůr a velký samopal.....
  • Pokud to nebude jako ostatním ve státní správě - 3,5% měli by poslanci podat demisi.
    Byl by to doklad nesoudnosti. Že to nevadí Kalouskovi který obral důchodce a invalidy to
    nepřekvapuje. Ale koalice svatých lidovců,sociálních demokratů a čistých ANO - takový
    podraz na lidi si dovolit nemůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit