Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *12* neandrtálský
  • oslavují zloději,zločinci,vrazi, a mentálně zaostalí občané havloidi
  • a zazpívat písničku - Vláda se k občanské lůze navrátila...
    Tak porovnávejte: 1.Odvolatelnost poslance Kapitalistický svobodný a demokratický režim: Poslance nelze odvolat od roku 1991 dosud viz § 6 zákona č. 90/1995 Sb ve znění p.p. Totalitní nesvobodný socialistický režim: Poslance bylo možno odvolat do 5.9.1990 viz § 7 zákona č. 36/1989 Sb, ve znění p.p.
  • !!!!
    Přes milion obětí okupace Iráku, přes 200 000 obětí okupace Sýrie , statisíce obětí okupace Afganistánu, desetitisíce obětí okupace Libye , to vše dílo masových vrahů NATO!
  • Prasata chrochtají. Kdo z vás by chtěl méně když sám sobě si může přidat a stačí žvanit aby se prodlužovala doba hlasování a to nakonec nebylo, Co tomu řekne lid? No přece to těmto nenažrancům může být ukradený jako vždy předtím.
  • Zacinkat a zazpívat písničku - Vláda se k občanské lůze navrátila...
    Nevěříte zde právní úprava porovnání :
    1.Odvolatelnost poslance
    Kapitalistický svobodný a demokratický režim:Poslance nelze odvolat od roku 1991 dosud viz § 6 zákona č. 90/1995 Sb ve znění p.p.
    Totalitní nesvobodný socialistický režim: Poslance bylo možno odvolat do 5.9.1990 viz § 7 zákona č. 36/1989 Sb, ve znění p.p.
    2.Odpovědnost svým voličům například za hlasování v kapitalistickém svobodném a demokratickém režimu - není odpovědný svým voličům, jen svému svědomí viz čl.26 zák. č. 1/19993 Sb. (Ústava) ve znění p.p. Totalitní nesvobodný a nedemokratický socialistický režim - ano byl odpovědný svým voličům viz. § 15 zákona č. 36/1989 Sb.ve znění p.p.
    3. Porovnání (některých) funkčních požitků poslanců (senátorů) Demokratický svobodný kapitalistický režim: Plat ano, základní od 56.000 do 150.000,- Kč dle funkce + možnost dalších výdělků ve správní radě z akcií, pronájmů a podobně Náhrady ano paušál ve výši od 974.000,-Kč až 1.500.000,-Kč nezdaněné ročně, veřejná doprava zdarma a nelze krátit ani ve výkonu trestu.
    Nesvobodný, nedemokratický, totalitní socialistický režim - Bezplatný výkon mandátu viz § 25 zákona č. 36/1989 Sb. ve znění p.p. (plat byl takzvaně refundován ve výši mzdy jakou pobíral u svého zaměstnavatele, výjimku tvořili funkcionáři němovny) Náhrady ano viz § 27 zákona č. 36/1989 Sb. ve zněnní p.p. ale jen do výše prokázaných výdajů - nezdaněné Při nepřítomnosti poslance bylo možno krátit náhrady viz § 27 zák. 36/1989 Sb. (schválení náhrad podléhalo předsedou sněmovny) + doprava zdarma a 1x za 14 dní letadlo domů.
    Závěr : zde podrobnosti a nejvíce o tom ví MUDr. Gabriela Pecková - TOP 09, Zde citace: "Ať se nám to líbí, nebo ne, úsporná opatření pocítí v tomto případě ve svých peněženkách senioři, ale oni se tomu přizpůsobí. Já to vím, protože s nimi pracuji celý život,“ „Mnozí se narodili za války a svůj život prožili v režimu, který jim žádné extra zbohatnutí nedovolil,“ …„Tato vláda bohužel v tuto chvíli za daných podmínek neumí dostatečně naplnit peněženky seniorů. Ale co bychom měli umět všichni - naplnit jejich duši,“ celé zde : http://www.novinky.cz/domaci/266771-seniori-se-prizpusobi-narodili-se-za-valky-hajila-poslankyne-nizsi-rust-duchodu.html No a jak šetří naši polistopadoví politici a naplňují svoje peněženky ? Zde: přímo z Poslanecké sněmovny : Například MUDr. Pecková za TOP 09 mimo poslanecký plat ještě výdaje na reprezentaci a stravné 99 600 z 99 600 možných Cestovní náhrady 248 400 Náhrady za odbornou a administrativní práci 114 300 z 155 184 Náhrady za pronájem kanceláře a vybavení 381 444 Náhrady za služby asistentů 430 560 z 430 560 Náhrady za internet a telefon 78 377 z 84 000 možných zde podrobnosti : http://www.scribd.com/fullscreen/86445963 nebo zde http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/document/948543.html Nebo zde: http://zpravy.kurzy.cz/347092-mf-dnes-politicti-trafikanti-berou-az-padesat-tisic-za-ctyri-hodiny-prace-a-nic-se-na-tom-nezmeni/ nebo zde: http://zpravy.kurzy.cz/347015-ministr-bendl-prihral-kamaradovi-5-milionu-ten-se-za-to-stara-i-o-jeho-kone/ No a nakonec si pusťte písničku jsem za vodou : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lph2MvqutdE Vaše Občanské Fórum a strany z něho vniklé Vám děkují za Vaši projevenou důvěru po dobu 25 let *1* *1* *14* *14*
  • Pan Zeman je prezident nás všech občanů, a je to tak dobře, ti před ním byly jen loutky v rukou cizího kapitálu, nebojí se říkat pravdu na veřejnosti.
  • Kníže se vyjádřil v TV ke zvyšování platů ve smyslu že: Poslanci jsou něco, jako manažeři, ale ti mají platy někde úplně jinde..Ve stejném principu se tedy může naopak říct, že občané jsou zas něco, jako hlavní zaměstnavatelé a ti mají rovněž ještě více své platy úplně někde jinde.. a v mnohých věcech jsou díky "svým, úspěšným manažerům" ve svých "spokojených" životech dokonce i v místech, kterým se obecně a slušně přinejmenším říká zapařená "zadek" i jinak..a jsou ochotni i takovým za to poděkovat tím, že jim z "lásky", často i každý den posílají na dálku štiplavé Pussy i jiné slova, pohlavní orgány a "tituly" ... jako ocenění jejich manažerské práce ve prospěch občanů i voličů..
  • Všichni pánové a dámy v parlamentu jsou PUSSY. Čau
    • Takže, všichni pánové a dámy v parlamentu jsou KOČKY? To prý je jediný správný výklad toho slova, (název bojovnic Pussy Riot), jak jsem byl instruován Justtittyí!
      V případě, že je tomu tak, nedivím se. Kočky jsou prý falešné a myslím, že to platí i promnohé z výše uvedených.
    • napiš to česky *1*
      • Stačí klidně napsat unda či okot, protože unda je rumunsky-vlna a okot, je maďarsky-příčina. Každý česky porozumí a co jde...a jsou to slušná slova co by neměl žádný cenzor smazat....
  • nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit