Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Zatrolení komunisté že to nechali postavit :D

    • To zase tehdy pěst pracujícího lidu udeřila lopatou do země....aby si dnes nepracující demograté měli naco stěžovat a co rozkrádat.....

  • havlofašistické praze metro postavili bolševici stejně jako miliony bytů, stovky poliklinik, nemocnice ,dálnice,4 jaderne elektrárny ( byli jsme československo, havloextremisti všechno rozkradli zadlužili a československo rozbili a utopíliv eu, vnato), bolševik postavil 20tepelných 20 vodních elektráren, postavil plynovody, ropovody, .........havlozmrdi všechno jen rozkradli , zadlužili, ..  

    • Bla -bla, bla bla...

  • Podzemní tramvaj, jak byla původně - už v dobách 1. republiky - projektována a s ohledem na ni probílhaly i stavby v Praze - by byla 10x levnější a 100x efektivnější, než koncept metra, který nám tehdy vnutil Brežněv a spol., jako splátku dluhu této země k našemu státu. Ten dluh dodnes nebyl splacen, ale "odpuštěn" - jak ve vztahu k SSSR. tak ve vztahu k současnému Rusku. 

    Proto muselo dojít k přebudování tubusu nuselského mostu, který byl projektován a stavěn pro podpovrchovou tramvaj, nikoli pro metro. 

    Tím, že tu máme metro - tak je tu to, co jsme původně nechtěli a v budování čeho musíme chtě, nechtě i pokračovat.

    • josef.chmela

      Tubus Nuselského mostu pro metro byl projektován od začátku pro provoz metra s našimi vagóny. Politici však rozhodli, že v metru budou jezdit vozy sovětské, které byly těžší a proto se musel Nuselský most zesílit. Možná, že rozhodnutí provozovat sovětské vyzkoušené vozy bylo správné, protože tyto vozy jezdily spolehlivě až do nedávné doby.

    • josef.chmela

      Londýnu a New Yorku vybudovat metro také vnutili bolševici, že? Ty jsi dobře vypatlaný. Jaký to hulíš matroš?.

      • Český koncept podpovrchové tramvaje byl mnohem efektivnější a podstatně lacinější! To ovšem neodsouhlasí žádný zelený mozek, který metro chápe současně jako "podzemní kryt pro případ války"  

        A londýnské, berlínské, pařížské i newyorské metro bylo budováno v zemích, kde podloží daných měst mělo zcela jinou charakteristiku, než Praha. 

        O Moskvě nemluvě - ale i tam byly ohromné problémy s tekutými písky a pod. 

  • Výborně novináři. Ani si nevšimli, že je to 74 let, co jsme se museli bát, že naše předky Němci zbaví života a my se ani nenarodíme, ba nestálo jim to ani za jednu větu. A to se diví, že jimi všichni myslící občané,pohrdají a považují je za šmejdy stejné, jako ti co podvodně prodávali našim seniorům hrnce z desítky tisíc.

    Nebýt těch proklínaných Sovětů, budovali by a slavil 45. jubileum Prager Metro, naši dnešní přátelé Němci.

    • Kdo by se takovou prkotinou jako je záchrana milionů lidí v Evropě Sověty před vyhlazením Nacisty zabýval, že....? Novináři mají důležitější věci na práci, například řešit kdo má jaký plakát k eurovolbám.....🙂

      • Dnes škodí němci mnohem více jejich pozvání slimáků do evropy poznamená generace evropanů za pár let již vyhynulý druh jehož zbytky budou sloužit v eurochalífatu svým pánům: nejčastější méno novorozenců v roce 2018 BERLÍN bylo MOHAMED 😂 ještě pár let a bude to jediné jméno 😉

  • Navrhuju totalitní bolševické sovětské metro zbourat a postavit nové svobodné americké demokratické.....😯  trochu se nám sice tou další z mnoha zbytečností prohloubí státní dluh ale co už natom záleží....miliarda sem miliarda tam......

  • josef.chmela

    Kdyby metro nepostavili komunisti, tak dodnes jezdíme v Praze jen tramvají a autobusem. Stejný problém je i se stavbou dálnic.  Jo, jo, zlatí komunisti a zlatý socialismus.

    • V Paříži, v Londýně a jinde ho postavili také komunisti? 😯

      Kdo jiný ho měl postavit, když tady vládli rudí náckové alias komunisti? 

      • josef.chmela

        Jsi demagog. Jsem přímo u vytržení, že ty jsi vůbec připustil, že metro postavili u nás komunisti za socialismu.

        • Ale příteli, co je na tom za demagogii? Kdo jiný než komunisti měl o té stavbě rozhodnout, když tady komunisti neomezeně vládli? Samozřejmě to nepostavili jenom komunisti, na té projekci a stavbě pracovali jistě i nekomunisti. 😉

          Hezký sváteční den. 🙂

          • Něco tak nenávistného a zapšklého  než je nick občan  se tady jen tak nevidí. Zalkni se tou nenávistí. Nic objektivního nejseš schopen vymyslet. Z tebe nic konstruktivního nemůže vypadnout.Jseš zbytečnej a zatrpklej.
          • josef.chmela

            Tak tedy pro ty co pomaleji chápou.

            Demagogická je první tázací věta.

            Dále jsi nepochopil, co jsem chtěl příspěvkem říci.

            Za 1. Doposud jsi tvrdil, že komunisti stát jen rozkradli a zadlužili.

            Za 2. za tzv. "demokracie", demokratické vlády za 30 let nedokázali komunistickou dálnici ani pořádně opravit, natož ji rozšířit o jeden pruh v každém směru.

  • pražské havlistické mr*dky jedou protestovat proti komoušům na václavávák ze svých komunisty postavených sídlišt, komunisty postavených bytů, po cestě si koupí svačinku v komunisty postaveném obchodě, sednou si do komunsty postavného metra a řvou proti komunistům ,

    mám návrh všichni antikomunisti,na protest proti komoušům : okamžitě přestanete používat bolševiky postavěné byty, metro, dálnice, silnice, polikliniky nemocnice,  elektřinu vyráběnou vkomunisty postavených elektrárnách, 

    ale bohužel anitkomunisti jsou jen  pokrytecké špíny ,které nemají páteřř  


  • Taky by mě zajímalo, co všechno se vybudovalo za  30 let od změny režimu - kromě cyklostezek, německých supermarketů a kruhových křižovatek. Myslím, že metrem jezdí i zarytí komunistobijci, nemluvě o jedné třetině obyvatel ČR, kteří bydlí v komunistických panelácích, nebo si v nich kupují byty na celoživotní hypotéku. "Komunistické" metro je chloubou Prahy, přátelé z Kanady ho nadšeně obdivovali. Měli bychom si vážit všeho, co vybudovala generace našich rodičů.

  • josef.chmela

    Metro v Praze ihned zrušit a zasypat jako zdroj nežádoucí komunistické propagandy.

  • Já bych to metro, ten relikt tuhého bolševismu a sovětské okupace zboural. Jen považme, vše co udělali komunisti bylo zjevně špatné. Nebozí Pražané už půlstoletí úpí pod terorem bolševického metra. Jen považme ty tisíce usmrcených, kteří vinou bolševiků na kolejích metra byli zavražděni...a to už nemluvím o tom, že dokonce cestující metrem musí za ta cestovní muka platit.....SMRT BOLŠEVISMU A JEHO VÝMYSLŮM...ZBOUREJTE METRO....velký dementkrad a antibolševik Sajmon Koblihář mi dá jistě zapravdu.....😯😉

    • Vše z doby socialismu je rozkradené. Úspory obyvatel znehodnocené a ještě tady má někdo tu odvahu lhát, že to všechno se vybudovalo samo. Rozkradení ,zadlužení a lhaní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit