Přejít na výpis diskuzí
Trapas, ostuda či dobře zvládnutá mise? Co říkají politici na Zemanovu cestu do Ruska
11.5.2015 | red
324 příspěvků
-
malí skřeti Napoleonova typu jsou nejhorší, tvůj fotr pusinko vypadá yak? *1*
-
váš starej?
-
To sedí! *14*
-
Prosím, ukažte mi jedinou urážku která se nezakládá na pravdě (možná trochu generalizuju ale to je asi tak vše).
-
myslím, že bude vyzdvihována jeho prozíravost, že chtěl žít v míru a přátelství s velikým Ruskem
-
To záleží jaký systém tu bude vládnout ...
Každý systém si dějiny upravuje dle potřeby. -
jé ten Putin je nadaný, inteligentní a skvělý *15* *15* *15*
-
no prosím, teď se ukázalo, Havel by světlá chvilka? jděte se léčit, ten byl ostudou, byl uznáván pro PR z USA, jinak to byla nula a nyní už to pomalu také celý svět ví.
-
No jo,je to jen malý jura, tak to neřeš. *14*
-
Co to je za hloupou reakci ? To je dialog? Zeptám se Vašich dětí. Myslím si, že žádné nemáte a sám jste dítě, když píšete takovéto "blbosti" co Vás a právě i ty děti mohou stát život!!!!!!!!!!!!!!
-
řekl to, co si myslí většina našich občanů - dejte Rusko pokoj
-
No když to půjde stále takto do kopru, tak asi dějiny USA. *14*
-
pokud ty, se svým pravopisem i rozhledem patříš k intelektuální špičce, která miluje Karlíka a nenávidí Rusko.. no to tedy děkuji, nechci *11* *11*
-
*1* *1*
-
Petr, něco jako skálopevný...... Děláte ostudu svému jménu. Možná si za tou Vaší blbostí stojíte. (Pak to ale není skála, ale jen hrouda hoven.) On jen řekl svůj názor. Podsouváte alkohol a sám jste v době komentu musel být smyslů zbaven.
Co mám dodat. Jste DE---T!!! -
Ty proslavená kávárno,umíš papouškovat taky nějaké jiné hlášky než ty co ze sebe vypustí ta ovarová hlava nasáklá slivovicí ?
-
a ty jsi psycholožka nebo psychiatrička? ne ne jen husa...
-
urážet národ, to jsou dle vás argumenty?
-
Národ je v trapné situaci od začátku 2. světový (kdy nás podfoukli, a pak prezident emigroval jako pravý vlastenec).
Pak přišla světlá chvilka v podobě V. Havla. V zahraničí je uznáván, u nás ? Někdo ho má za boha, zbytek se nedá opít rohlíkem a vidí věci trochu hlouběji.
Pokud musíme řešit to, jak na nás hledí ostatní, pak jsme na tom buď velmi dobře, nebo přehlížíme skutečné problémy. -
No to jo, já tě varoval. A Simon, ten chlívák si honí i ... *14* triko!