Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak, když byla vlast v ohrožení, národ bránil, když jsou v ohroženy zisky oligarchů, nehrne se do války...
  • Hm a proto trávíš u monitoru každej den od rána do večera? Tak to jo, to má logiku. *14*
  • Nikdo nikdy se za existence ČR tak neztrapnil, jako sssoudruh Zeman, Co se asi budou učit děti za dvacet, třicet roků v dějepise o období, kdy byl tento -píp- prezidentem?
  • asi jednáte s nějakým bez rozhledu a ti si myslí, že jsme si zvolil Karlíka, oni taky zvolili podivného ponikatele....
  • přesně tak
  • kdyby na tom byl náro tak zle, jistě by byl zvolil Karlíka, patrně ne národ, ale naše proslavená kavárna....
  • super foto,amící se z toho zase pokaděj,to jsou naši prezidenti *3*
  • kdyby tak nechlastal, občas by i myslel?!
  • Tato "Simča" je tlustej hamburgery nacpanej chlap v bílém propoceném "tílku".

Neni to urážka. Jen reakce na jeho/jí komenty. Povrchnost a jednoduchost samou!!

Přehnaný důraz na sexualitu:-( pak následné opovržení bezdomovcem...co dodat "GO WEST!!!"
  • Tím lépe. V historii se osvědčilo jedno : Skutečná pravda na první pohled není přijímána pozitivně.
    Čím víc mínusů, tím víc mam pocit, že jsem se trefil do černého :-)
  • Když to tvrdíš zrovna ty, tak..... nemám žádné obavy o pana prezidenta. *14*
  • To si piš. Simonova klaka tady řádí jako černá ruka, téměř nestíhá se přepínat do dalších svých uživatelských jmen a falešných nicků, jen aby tě "položil na lopatky". *14*
  • naprosto souhlasím
  • Klidně piš azbukou, tobě rovní ti budou rozumět.
  • Mně třeba vadí, že si z diskuzního fora děláš osobní privát.
    Běž se nabízet jinam. Nebo tváří v tvář tě nikdo nechce ? :D
    A na chlapečky nejsem. Každý, kdo nemá rád sexuální nabídky v novinách není nutně homosexuál :P
  • Zeman je velmi nemocný "člověk".
  • Jsem ČECH, jsem hrdý ČECH.(a to ne jen, když je nějaké to sportovní utkání, ale i za tyto ČECHY jsem rád!! viz Řím ) Pan Zeman, je pan prezident, prezident lidu!!!!!!!!!!Je zvolen lidem a ne zkorumpovanou a hlavně západem "vy"koupenou politikou naší krásné vlasti (myslím si to a je to jen a jen můj názor viz Babiš,Kalousek,Vondra atd).

Děkuji pane prezidente. Nechci válku s Ruskem. Nechci aby se dva prali(EU-RF) a třetí se ZAS USA smál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jsem holka. Pokud ti to vadí tak jsi prostě na chlapečky no.

Simona
  • Ubožáku!

Taxík je tu za pět minut. Ty tu drbej až do rána ju.
    pro osamělé zoufalce jako jsi ty je přeci tato debata otevřená nonstop. *15* *15* *15*

Majetná slečna Simonka
  • Zajímalo by mě, kdo mi dal tolik mínusů.
    To, co jsem napsat se snad ani nedá brát negativně.
    Někdo si tu honí ego :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit