Přejít na výpis diskuzí
Trapas, ostuda či dobře zvládnutá mise? Co říkají politici na Zemanovu cestu do Ruska
11.5.2015 | red
324 příspěvků
-
Ale houby, on myslel, zdali bude taky na stokoruně. *14*
-
Jsem pěkná mladá holka. Jen bezmocně závidíš a pomlouváš.
Užíráš se samotou dědečku. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Nezoufej. Máš pořád věrnou družku - ruku a pánské časopisy. *15* *15* *15* *15*
jdu na párty. Najdi si ve slovníku co to slovo znamená socko.
Měj se brouku.
Slečna Simonka *14* -
Těbůh celý národe. *14*
-
Ze Zemana mají srandu už i bratři Slováci, pracuji teď 3 měsíce v Bratislavě a všichni se mě ptají , proč jsme si toho T----a zvolili... *1*
-
Mééééé dělá koza. *14*
-
Podivej se Simonku, nejen tvé příspěvky z černé kroniky mne nezajímají. Je docela nevkus tady nabízet své sexuální služby. Od 25 letého dámy. Inzeruj si na příslušných gay webech, tam to bude snad i vítané, tady ale nee. *16*
-
Jsem holka tiradorku. nezáviď ju. *3*
-
Zase jsem soudruhy položila na lopatky. Tedy obrazně abych se nedostala do řečí.
Zemanovce poznáte snadno. jsou to nevzdělaní jednodušší lidí kteří uznávají
jediného Boha - Levný salám. *15* *15*
Práce volá pánové. Včera jsem měla Americký Hamburger. *14*
Pak jsem házela drobky holubům i bezdomovcům. *15* *15* *15* *15*
oblékla jsem si bílé kalhotky a jsem připravena na hru - otevřela jeskyňku a on do ní vnikl.
Mějte se méééé méé. Nerozumíte kucíí? Váš problém. Naučte se holčičí řeč. *15*
Slečna Simonka pa *3* *14* -
Ale no tak, pánové, nechte si své osobní aktivity do privátní korespondence. *14*
-
Zeman v Moskvě vystupoval tak, jako kdyby o trvání sankcí rozhodoval pouze on... De---t jeden opilý.Je k smíchu.A celý národ se dostal do trapné situace.
-
Bláboly, jakoby od tvého "kolegy" s.Ovčáčka přes kopírák. Naši politici jsou sice ve značném počtu ti uvádění kašpárci, jenže i Miloš Zeman mezi ně právem patří. Nijak zvlášť nevybočuje !
To následující už je opravdu trapná až úsměvná demagogie, zakončená provoláním jako z úvodníku Rudého práva - na téma "světlých zítřků" ... *2* -
koho myslíš našimi spojenci,ty vrahy z nato a USA? já tyto zrůdy za spojence nepovažuji a budu proti nim vždy bojovat
-
Myslíte, že už má syfla? Prostatu má jako panic...
-
je to opilý Ovar
-
Dopadne jak Gottwald?
-
Co říci dětem, že president jde proti našim spojencům? A nepříteli leze někam? Stydím se za volbu této osoby na Pražský hrad, je to opravdu trapné, když ho chválí pouze fašista z Kremlu, do Bílého domu se náš o---c asi nepodívá. *12*
-
To je tvůj problém. Já jsem holka. *14* *14* *14*
-
konečně prezident za kterého se nemusím stydět,narozdíl od vlády a proamericko fašistických lumpenkavárníků a havlovců
-
To gayové říkají taky. *14*
-
Ale s chováním levný flundry. *8*