Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já jsem málem vyhrál první ve Sportce. *14*
  • Já ale reagoval na nick "under", ne na tebe. *14*
  • Už jsem ti ty "mysliteli", dneska v jiné diskusi jasně napsal, ať se po mně neopičíš a neopisuješ. Je vidět, že jsi "intelektuální "ubožák, který má zjevně problém i s Alzheimerem. Ono skleróza nebolí, viď, dutohlave ? Nemusíš ani blbostí dunět ... *3*
  • Jsem holka ulhaný ubožáku. *7*
  • Miloš Zeman málem v přímém přenosu pozvracel naši kulturní památku.

Zatímco jeho mluvčí předkládala národu pohádku o viroze účastníkům slavnosti
    neušlo že z vrávorajícího Miloška táhl alkohol. *15* *15*
  • Jenže, pokud je známo, Miloš Zeman není gay. Takže, máš v tomto případě smůlu. *14*
  • ko ko dák! Jedeš do kurníku! *16* *16* *16*

Jsem finančně zajištěná mladá dáma. *5* *5*
  • Kolik centů si tímto vyděláš? Protože jinak není proč ze sebe dělat takový kus hovězího? *14*
  • Ano, to je fakt rána pro celý volební ansábl a sympatizanty Karla Schwarzenberga. No a? Vždyť šlo o přímou volbu! Mohli jste být vítězové vy, ale bylo vás méně, než příznivců Miloše Zemana. To je fakt. Takto to v politické soutěži chodí. A jen nedemokratičtí looseři s tím mají problém. *14*
  • s mužem jsem se vždy ráda spojila. Hlavně v ložnici. *15* *15*
  • Fajn hello. V červenci ráda přijedu.

Peníze? Jsem majetná. Stačí postel. a politika do ložnice nepatří.

Simona
  • Tak to je povedený, prý prezident by měl lidi spojovat. Tak kdy se i ty připojíš, co?

To je něco jako o tý zapojitelnosti Romů do většinové společnosti. Ti také nechtějí. Stejně jako ty a tobě podobní nechceš. *14*
  • Nic horšího, než Zeman, se nám nemohlo stát!
  • Opilecké vrávorání Miloše Zemana u korunovačních klenotů obletělo svět.

Na Tchaj wanu vzniklo animované video které si ze Zemana utahuje.
    Název videa? český prezident Miloš Zeman opilý jako skunk. *2* *2*
  • že My Občané máme imunitu stejně jako politici (rovná práva a povinnosti) a tím je problém opilosti řidičů vyřešen. Můžem jezdit nadrátovaní jako poslanci a nic se nám nestane. Tak je to demokratické.....
  • Fakticky? Hm, co všechno se jeden nedozví na jedné cizí, nikde nejmenované ambasádě... *14*
  • simonek
  • Prpomen se napisu ti kam mas dorazit a i pokoj sezenu .:-) ALe platit ti nc nebudu abys nemohla pomlouvat zemana. Protoze pak by se ukazalo ze ty bez penez se kvuli tobe taky musej odsunout jinam :-P
  • co si o Zemanově cestě myslí politici. Stejně jsou to mnozí jen kašpárci žijící v iluzi údajné vlastní moci, ale jinak zcela mimo realitu. Podstatné je, že jestli dojde ke konfliktu, Rusové budou vědět, že nemáme zájem proti nim bojovat a usnadní nám v Rusku vytvoření vlastní armády z dezertérů a přeběhlíků s níž poté budeme moci osvobodit a znovu vzkřísit tuhle skomírající zemi.
  • Jsem holka. Nabídla jsem vám schůzku.

Když nechcete fajn. Ale potom nemáte právo pomlouvat.

Simona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit