Přejít na výpis diskuzí
Trapas, ostuda či dobře zvládnutá mise? Co říkají politici na Zemanovu cestu do Ruska
11.5.2015 | red
324 příspěvků
-
nevím jak vředa, protože Karlík je v USA, ale Zemanova slova všechny *15* *15*
-
ten pravopis prozradí další nick téhož pisatele....
-
myslím, že by z tebe pan doktor neměl radost *15* *15* *15*
-
a od kdy je EU něčí vlast?
-
no, dožiješ se, zdá se, i jiných věcí.... až tě mrzet budou
-
jojo, Putin, ten se jim postavil, té arogantní válkychtové hloupé sqadře, která jim vládne, díky pane prezidente Putine *4* *4* *4* *4*
-
bolí tě to? áách, to je príma *15* *15*
-
nechodili jste se Simčou spolu na češtinu? ten pravopis máte mizerný oba
-
musím říci, že je pro mne pohlazením na duši ten bezmocný nenávistný blekotavý křik.....
-
Kaka vyměň, nefrčí. Simča je už taky profláklá, jako Klas. A ta křestní jména nejsou taky nic moc. Nemá to ten efekt, fakt. jdu chrnět, tak zítra. *3*
-
že by tom, že jsou od dětství vystaveni protiruské propagandě? nebo v tom, že se těžko domluví mateřštinmou, natož cizími jazyky?
-
když tobě se nelíbí tví po válce nežíznící spoluobčané, proč ty si nezabalíš a neletíš....nedostal jsi patrně vízum, viď *3* *3* *3* *3*
a jinak, nám se tady líbí, i prezident se nám zamlouvá, jde to *3* *2* -
no, Zeman to měl zvládnout lépe, měl jít na přehlídku
-
"Milane", nestačí ti jeden nick? *12*
-
Utíkaj ty nervy, jako anonyme, alias Kaku, Simčo....a další nicky. Vždy si čitelný, jako dítě. Vladimíre, Vladimíre, vyjadřuješ se jako starý Procházka.
-
Tak na tohle upozornění jsem čekal, jako anonyme. A nemusíš mi to vůbec věřit. *14*
-
Ty jsi nějaký optimista. No, za rok si to povíme, ju? *14*
-
jsem holka
-
Ale Kájo, nech toho. jednou si prohrál, tak zatlač slzu a přijmi to jako chlap. Aspoň jednou buď clhap. *14*
-
Inteligentny lide napr. jako je Bc. Jaroslav K. samozrejme toto poklonkovani nazibolsevickymu DIKTATOROVI Putlerovi ODSUZUJI!!! Ovsem od vipitka a komouse Poblijona nemuze nic jineho cekat!!! *12* *11*