Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Myslím, že po deseti letech ta čísla nejsou už tak vysoká. Na druhou stranu to stále není optimální. Co ale člověk kvituje, je to, že jsou tu větší možnosti oddlužení a celkově té práce s těmi následky dluhové pasti. A rozumím tomu, že prostě do tohoto člověk spadne, ani nechce. Mi se to kdysi vyhnulo jen tak tak.

  • To viš že jo TAKY kLAUS ZA TO MŮŽE,kdo ví,jestli taky neházel ty sudy s mrtvolama do vody
  • u nemaleho podilu to neni vina spatneho hospodarení duchodcu ale jejich povedene ratolesti
  • Takže třetinu důchodců,za jejich troubovitost a lenost přemýšlet, čeká zasloužená odměna.Kdybych byl věřící,tak bych řekl,že je to trest Boží,pro důchodce,kteří budou předávat budoucí generaci,rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi.Mladá generace uvedené důchodce rozhodně litovat nebude.
    • ježiš ty si de*il sory ale musel sem *16*
  • Exekuce je státem posvěcené vydírání, šikana a zlodějna. Exekuce, tak jak je praktikována, je zcela v rozporu s Ústavou ČR, je výsměchem všem základním principům svobody a práva jednotlivců. Exekuce a zákon jí obhajující zcela naplňuje skutkovou podstatu trestného činu zločinného spolčení.
    V zemi, kde zločin prorostl do nejvyšších pater státní správy , není žádnou morální ani etickou újmou, pokud člověk brání svůj majetek a rodinu silou či zbraní, bez ohledu na následky.
    • A pak že neměl Lenin pravdu, že právo je pouze vůle vládnoucích, povýšená na zákony...
  • ... třetina důchodců v exekuci... to je strašný číslo... nemůžu tomu ani uvěřit ... proč to tak dřív nebylo? Dřív, tedy v době kdy byly penze ještě mizernější neš dnes? proč společnost nedokáže ochránit svoje stárnoucí občany, kteří jí vybudovali, celý život chodili do práce a platili daně? Proč vznikají vládní a jiné příživnické agentury na podporu nepřizpůsobivých skupin (financované mimo jiné i z peněz důchodců) a na tyto lidi společnost (stát, vláda, volení zastupitelé) kašle?
  • To je jednoduchy,zbavme důchodce svéprávnosti a nebudou moci podepisovat smlouvy a exekutor utře-neuživí se
    • áá zase jedna novodobá stjúdent, co se nemůže dočkat aby zdědila vše co rodiče a prarodič počídil a ona nemusela dělat nadále nic..... *8* *8*
      • Ha ha ha co jiného napsat,když lidé nedovedou říct NE.,at už je to vypečeným dětičkám,vnoučatům,nebp pochybným prodejcům.Mimochodem,já vařím v nádobí za 5stovku a víte,že si ještě nikdo nestěžoval.A kdo důchodce nutí jezdit na pochybné předváděčky a podobné akce..,zA peníze které zaplatí za na př. robot-nač starý člověk potřebuje robot jak pro 10členou rodinu.,tak si může jet do lázní nebo na pobytovku k moři.At dětičky puknou vzteky-to je odpověd tomu,co mi vzkázal,že čekám na dědictví.
  • Nekupte ty hrnce za 50 000,- když je k tomu pánev zadarmo ! *1* *1* *1*
  • Vy mi to nebudete věřit, ale exekutor, ten tvrdej chleba má, musí zajistit sebe jako firmu, manželku a její realitní firmu, kam se kupují za pakatel nemovitosti a ty se pak setsakramensky draho prodávají, musí mít armádu poskoků a pochopů, jak říkám, tvrdá práce exekutora není zaplacena, chce to větší parvomoci a ty budou mít snad již od července 2012, to bude pak žrádlo dělat exekuce, to budou prachy jen poskakovat na jejich účtech, krásný den.
    • No, neźbude, než si na ně připravit cepy a sudlice , ehm, to bylo za husitů, dneska už jsou lepší prostředky - pepřáky, paralyzéry, no a on takový pěkný klacek také udělá svou práci dobře...
  • Ono není divu, když ceny jsou stejné nebo vyšší než ve zbytku EU a důchody zhruba na úrovni 20% průměru EU, kde se většinou berou i tzv. 13 a 14-té důchody. Ono se to lehce státu hospodaří, když odrbává své občany kde může a nechává je beztrestně okrádat zlodějíčky všeho druhu. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *1* *15* *12* *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit