Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekupte ty hrnce za 50 000,- když je k tomu pánev zadarmo ! *1* *1* *1*
  • To je hezká zpráva, to si naši důchodcí zasloužili asi tím, že je děti přesvědčily, aby volili ODS a TOP 09, blahopřeji.
    • Bývalo u nás také tak volte ODS bude práce a peněz a tak to dopadlo není ani jedno ani druhé poctivost se už nikde asi nevede o nic se ti nahoře nestarají všechno prodali,ale sedět by tam chtěli všichni a ještě za hodně.Vaše peníze neporyjí ani jeden plat třeba senátora a proto musí tímto způsobem udělat ještě mnoho lidí nešťastných.
  • Ono není divu, když ceny jsou stejné nebo vyšší než ve zbytku EU a důchody zhruba na úrovni 20% průměru EU, kde se většinou berou i tzv. 13 a 14-té důchody. Ono se to lehce státu hospodaří, když odrbává své občany kde může a nechává je beztrestně okrádat zlodějíčky všeho druhu. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *1* *15* *12* *11* *11* *11*
  • Vy mi to nebudete věřit, ale exekutor, ten tvrdej chleba má, musí zajistit sebe jako firmu, manželku a její realitní firmu, kam se kupují za pakatel nemovitosti a ty se pak setsakramensky draho prodávají, musí mít armádu poskoků a pochopů, jak říkám, tvrdá práce exekutora není zaplacena, chce to větší parvomoci a ty budou mít snad již od července 2012, to bude pak žrádlo dělat exekuce, to budou prachy jen poskakovat na jejich účtech, krásný den.
    • No, neźbude, než si na ně připravit cepy a sudlice , ehm, to bylo za husitů, dneska už jsou lepší prostředky - pepřáky, paralyzéry, no a on takový pěkný klacek také udělá svou práci dobře...
  • Dnešní model chování člověka - důchodce by měl spočívat v těchto zásadách :
    1) Nezúčastňovat se zájezdů, kde se prodávají deky za Kč 20.000,- , hrnce za Kč 60.000,-.
    2) Všechny nabídky po telefonu, které jste si neobjednali ukončit vypnutím telefonu.
    3) Podomní obchodníky nepouštět do domu a rovnou poslat do řitě - nediskutovat o ničem.
    4) Vyměňovače plynoměrů, vodoměrů a elektroměrů oddálit na dobu až budete mít doma fyzickou přesilu se sousedy, nebo příbuznými.
    5) Nepřepisovat svůj majetek na vnoučátka - dům dokážou prosr.at na hracích automatech za večer...
    Je toho hodně co číhá na staříky, nás mladší zase obírá stát a těmi vybranými daněmi vykrmuje nepřizpůsobivé na naše zastrašování a fyzické ohrožování ... každá generace má své nepřátele.
  • Exekuce je státem posvěcené vydírání, šikana a zlodějna. Exekuce, tak jak je praktikována, je zcela v rozporu s Ústavou ČR, je výsměchem všem základním principům svobody a práva jednotlivců. Exekuce a zákon jí obhajující zcela naplňuje skutkovou podstatu trestného činu zločinného spolčení.
    V zemi, kde zločin prorostl do nejvyšších pater státní správy , není žádnou morální ani etickou újmou, pokud člověk brání svůj majetek a rodinu silou či zbraní, bez ohledu na následky.
    • A pak že neměl Lenin pravdu, že právo je pouze vůle vládnoucích, povýšená na zákony...
  • nějak tu mizí asi nevhodné příspěvky. Takže repete. nebylo by tak zle, kdyby stát dvakrát nevytuneloval penzijní fondy přesunutím do státního rozpočtu. Kdyb nebyl výpočet důchodu 2-3 krát krácen ve prospěch státu a kdyby navyšování bylo podle inflace, do mkteré se ale započítá všechno.. tedy i ceny nájmů, EE, vody, a pod.... sorry.. ale to by nebylo na maxi platy a náhrady pro naše milené volené a ostatní státní ouředníky.
    Teď mne zajímá zda to opět zmizí....
  • ... třetina důchodců v exekuci... to je strašný číslo... nemůžu tomu ani uvěřit ... proč to tak dřív nebylo? Dřív, tedy v době kdy byly penze ještě mizernější neš dnes? proč společnost nedokáže ochránit svoje stárnoucí občany, kteří jí vybudovali, celý život chodili do práce a platili daně? Proč vznikají vládní a jiné příživnické agentury na podporu nepřizpůsobivých skupin (financované mimo jiné i z peněz důchodců) a na tyto lidi společnost (stát, vláda, volení zastupitelé) kašle?
  • Tady jasně vidíme: S poctivostí nejdál dojdeš, jo to mi říkala i moje babička a poté, co jsme ČEZU zaplatili 190 000 Kč za elektřinu u malého domku, následně dostaly zálohy 12 000 Kč a finální doplatek k tomu dalších 60 000 Kč, došel jsem k závěru, že s poctivostí dojdeš leda tak dopr...e. Sorry babi.
    Abychom mohly uhradit ČEZU dluh, museli jsme domek prodat. Kolik že to má podílu stát na elektřině? Není to kolem 70%? Jasně, tak díky česká republiko. Ale hlavně že bude další strana "BEREM LIDEM".
    • za to,že máš vysokou spotřebu el.přece nemúže stát!!!a když tě okradli...dej je k soudu a peníze ti vrátí!!!!
    • Nemáte tam pěstovat trávu ! *1* *1* *1*
    • Strana "Berem Lidem" už tady je dávno a to hned od 17. listopadu 1989. Jenom se jmenuje různě jinak, rozdělila se na několik poboček, každá se jmenuje nějak jinak a dělí se dál, dokud je čas a lidé blbí...poslední se tuším jmenuje jenom "Lidem"...
  • tady čtu,že za všechny problémy ve spol.múže vláda!!!když bude jiná tak to tedy bude ráj na zemi.......!!!!
    • ale bez těch kmotrů co tam nalezli v 89 a dodnes si tam natřásají panděra, počínaje KDU-ČSL, ODS, ČSSD a KSČM.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit