Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že by americké volby po německu?
  • Ona ta Merkelová je trochu divná, to je pravda.
    • néé to je vyhlášená blbka z DDR.
  • Teploučkej debílek Semjon Gayínek a jeho opakující se tři věty, snadno rozpoznatelnej chromej autista, co říkáte???

YEAH !!!
    • mám stejný názor
  • Když německá kancléřka zjevně obviňovala z vzestupu populismu – tj. z politik, které jsou u voličů populární – tak poukazovala, že internet bude nutno podrobit omezujícím cenzurním zákonům, které zavedly už mnohé evropské země, aby tak odvrátily zničující dopady, jaké to má na papírový tisk.

„Digitalizace je rozvratná technologická síla, která vyvolává hluboce pronikavé změny a transformuje společnost. Podívejme se na historii, když byl vynalezen tiskařský stroj, jaké to mělo dopady. Nebo industrializace, jaké to mělo dopady."
    „Velice často to v jednotlivých společnostech vedlo k procesům, které je nesmírně transformovaly, a to vždy trvalo tak dlouho, než se ty společnosti naučily nalézat takové politiky, jimiž tomu nasadily otěže, nastolily nad tím správu a usměrňovaly to. A i my zrovna žijeme v období hluboké transformace.“
    • fenomenální, mám erekci
      • Ale nepovídej, to už sis konečně našel chlapa čapisrale? *15*
  • josef.servit.9
    Paní Merklové nevěřím! Jen lže a lže! Nejprve se paktuje s Putinem, zradí ho a paktuje se s Emirát-IS! Brzo pojede do USA a bude zase lhát? Holland, Junker a Merkel jsou nebezpečná trojka pro EÚ!!!!
    • víme sajmon
  • Jak se Simon snaží a každý na něj seréé, tak si píše sám se sebou, blbec teplej..hi..hi.. *2* *2*
  • Po tom všem co Merkelová již ztropila, jaký díl zmatečního vedení EU má na krku, když i po tom všem ji Němci opět zvolí, zaslouží si ji za trest. Podobnost čistě náhodná u našich voleb. Máme co jsme chtěli.
  • ... je neskutečně krásné, kdyý někdo omílá donekonečna 20 slov o svém chlívě, wau :)))
  • jsem za ní upřímně rád :))

a teď si dam par facek :)
  • Heill

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit