Přejít na výpis diskuzí
Třikrát recyklovaná 'Mutti' Merkelová. Kancléřkou na věky?
21.11.2016 | Pavel Jégl
151 příspěvků
-
tu smrděl do dvou?
-
klidně může lopato. Pokud tě to chlíve vytáčí a to že pořádně, je to jen dobře.
-
-
... primitivní Zika nikdy nevytočí ani hluchoněmého negramotného liliputána, blbečku :)))
-
-
ale prase z páchnoucího chlíva vezme Zika útokem, co? Tak to zalez raději do hnoje!
-
-
-
... není nad pocit, jak bezmocně blije a hlasuje nejfekálnější sr*čka na českém internetu :)))
-
-
Ty jsi čmuchači a oblizovači Simoniných kalhotek, hnusnej dobytku, že se nestydíš, ty teplý prase..hi..hi *1* *1* *1* *1*
-
-
... tupce století absolutně neřeším a už vůbec hlupáky, kteří nesahají Angele po kotníky :)))
-
-
Byla dneska Simona taky připosraná, ty to musíš vědět, ty máš svojí palici v jejich kalhotkách napořád, to musí bejt hnusnej smrad..hi *1* *1*
-
-
... čau, stoko lidských ubožáků, mám okopávání primitivního póvlu dost, pobavil jsem se :)))
-
-
Čmuchač připochcanejch kalhotek Simony už se dobil, nemáš vlhkej nos, ty dobytku.. *2* *2* *2*
-
-
Pan profesor na psychiatrii říkal, že se to nedá léčit, takže budu i nadále finančně zajištěná! Invalidním důchodem!
-
Ráda se oblékám do nádherného nicku Velkovezíra Pana BTW, připadám si pak taková silná a ne nevýznamná!
-
-
kašli na to už ty ruská homokládo, meleš z cesty *15* *15*
-
-
víme sajmon, autista
-
-
-
Já bych chtěl vědět na jakej chleba si blijec pitomec maže to hovnoo ze Simoniny pemprsky a jestli si nechá taky od Simony nachcat do čaje. No popiš nám to, ty dobytku.. *16* *16* *16* *16*
-
Mutti očividně trpí nemocí šílených krav. Copak to Němci nevidí? Muslimové to už zjistili dávno a umí toho náležitě využít.
-
-
... to ty netrpíš ničím, zdegenerovaný hlupáku, trosky s IQ 4 žádné nemoci nevnímají :)))
-
-
... blijec BIJEC se sto nicky největšího primitiva na netu je evidentně poznamenán zikou :)))