Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ušáci by nejraději všude rabovali jak pominutý.
    • tobě ty ušatý torpédo zjevně vyrabovali mozek *15*
  • "Padl první výstřel" a hned trefil Jégla do kotrby, íčko je střelenej
    • Kumul origo - tak už zase kradeš ty ubohá kopie *1* *1* *1*
  • U nás mě mí příznivci nazývají českým Donaldem Trumpem a jsem na to hrdý, proto již brzy navštívím Bílý Dům.

    Ponižující dopis jsem již odeslal.
    • Vzhledem k vašim pedofilním eskapádám v Alabamě se návštěva odkládá, Melania má obavy o děti.
      Táhněte do Ruska.
  • Donald Trump bude dobrým prezidentem, ještě že nevyhrála krvežíznivá Killary
  • EU si o to koledovala uz dlouho v roce 2013 krachoval OPEL ktery v te dobe vlastnil GM a ten chtel Opel zavrit jenze Nemecko slibilo nalejt do oplu nejakou tu miliardu Eur ale dalo si podminku ze GM prestane do cele EU (ne jen do nemecka) dovazet Chevrolety resp vsechna auta vyrabejici se mimo EU takze VSICHNI EVROPANI prisli o moznost sirsiho vyberu zbozi mistotoho budou muset kupovat predarazene nemecke šWindl káry... co na tom že 7-mi místný Chevrolet stál v základu 320.000,- a to mel zatmavena skla,klimatizaci, parkovaci senzory,atd proste bohatou vybavu dnes muzete koupit 7-mi mistne auto leda za pul milionu ve vybave klasik europe holatko s klickou na okna s volantem z apriplatek... *13* *11* *12*
  • Trumpovi je vyčítána politika "Amerika na prvním místě," ale přitom jde o zcela logický krok. Každá země by si měla uhájit vlastní průmysl či zemědělství před levným a často dotovaným dovozem. Kolik bylo křiku, když EU zavedla limity produkce cukru pro jednotlivé členské státy? Co obrana EU proti dovozu zboží z Číny? Trump avizoval své záměry předem, ale EU se odhodlá jen k takovým opatřením, jako je navýšení cla na Harleye a whisky. Úsměvné až trapností zavánějící a to měli mocní v Bruselu čas na přemýšlení celé dva roky. Trump je prezident Ameriky a podle toho jedná.
  • Odskáče třeba největší výrobce oceli a trubek na ropovody.
  • No a náš trumpík zas nechce jmenovat soudce, které má jmenovat, protože ho naštval ministr Pelikán. jsou ti danaldíci opravdu divní.
    A tak lidi budou dál čekat na rozhodnutí soudů a soudní procesy se budou dál a dál prodlužovat.
    • Alabamo prvně dávám za pravdu,Babiš k němu chodí na obědy a obráceně a ovce tady řádí s rádoby řešenímStačí,aby požádal Babiše o odvolání nebo odstavení mimo službu a není co řešit.Stejně to byl nejslabší ministr společně s Němcem a Pospíšilem,ale ovce jsou nepoučitelní.Vemte si vzor ze Španělů ,Poláků,Maďarů.České ovce nemůžou rozhodovat o místo v Evropě a musí být vždy přívažek k většímu celku.Mimochodem mě napadá,že příště to bude ministr zahraničních věcí a stejný problém.To samé mnoho lidí bylo rozhodnuto,že bude volit KSČM za to,že nechtějí další mise.A ejhle Vojta za účelem koryta svých soudruhů vyprchal.S poslední větou souhlas.Mě se to osobně dotýká a tam je vidět,že se musí chlapec hodně učit,že nějak absolvovaná VŠ bez praxe je na nic.Kor,když tam není matematika a tedy logické myšlení,ale výuka podrazů.
  • Tak takovou představu náš český donald o trumpovi asi opravdu z aeronetu neměl :-(
  • EU už by si konečně měla uvědomit, že USA nejsou spojenci, ale maximálně partneři a nelízt jim do análu. Měli bychom nastavit sebevědomou, nezávislou politiku prosazující naše zájmy tak, jako to dělají USA, Rusko, nebo Čína. Ale to bychom se napřed museli semknout a přestat vymýšlet byrokratické kraviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit