-
a teď jedeme, USA, USA, USA, smrt prašivým kavárníkům *11* *12* *11* *12*
vivat Trump
vivat USA -
-
hňupe
-
america je v pohodě
-
-
zatacený rusové hackli naše volby(nevadí že se sčitaji ručně),lukoil spnzoruje našeho prezidenta(nevadí že je to americko ruská firma) :-) :-) :-) :-) ;-)
-
celý víkend tu?
-
-
da
YEAH !! -
Simona Křenková ta pussy je tu vždy.
-
-
je dobře že už není USA amrdólie, je to Zemanův spojenec a to je dobře
Vivat Zeman YEAH !!! -
-
Donald T. na Zemana prdí.
-
Tak to prostě je, sláva americe.
-
-
Není třeba šířit až do poslední hodiny lacinou hysterii, novinářskou prostituci atd..Vše je v pořádku, vše jde naprosto přesně podle plánu..
-
-
Podle plánu Kremlu?
-
-
http://www.samizdat2016.cz/2016/11/kompletni-trumpuv-prezidentsky-plan-pro-prvnich-100-dni-funkce/
-
Kdo co a jak začal…
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tereza-Spencerova-Novy-a-trapny-prusvih-Zapadu-Neskutecny-pribeh-s-ucasti-Hillary-Deste-se-nepratele-Ruska-protoze-pravda-o-sankcich-je-takova-471899 -
-
Jégl sseer si do vlastního hnízda.
-
-
Redaktor co ty kecy napsal asi nebyl v USA,Nový president již plní sliby které dal před volbami a jistě to co začal také dokončí,proto byl většinou národa zvolen!
-
Dobrý den.
Lidé v mém okolí mne znají jako naprosto šíleného člověka, který dělá to, co by oni rozhodně za žádnou cenu nedělali, počínaje nesmyslným pobíháním po městě, a konče třeba psaním za jízdy v prudkých zatáčkách(jako cestující, nikoliv jako řidič).
Jsem vědec, teda, ještě ne úplně, doktorand, ale jsem graduován. Nicméně na oslovování titulem nelpím. Ostatně jej dnes má takřka každý, takže kdybychom se oslovovali titulem, tak bychom se utitulovali k smrti.
Jak jsem se dostal k psaní? Nu, byl jsem celkem na špici, ale přesto jsem měl jisté problémy. A z těch problémů jsem se zkrátka potřeboval vypsat, a tak jsem psát začal. Naštěstí ty začátky už snad pamatuji pouze já. Ty nejranější dílka tu nejsou. Možná bych to někde vyhabal, ale asi ne. Od té doby už uplynulo hodně dlouho. Občas možná sem dám něco staršího, pokud budu mít chuť to přepsat, nicméně většinu zde uvedených děl jsem napsal po ukončení povinné školní docházky.
Taky hraji na kytaru(občas). I když i v tom jsem jaksi zvláštní. Hraji totiž zásadně brnkáním, protože akordy neumím. A taky rád fotím.(přírodu, nebo lidi, kteří si nemyslí, že jsou fotogeničtí). A taky trochu umím jezdit na koni.
Dlouho jsem skrýval své jméno. A důvody k tomu mám. Nicméně pokud není známo jméno, je těžké žádat autora o možnost šíření.Takže nakonec ustupuju. Moje jméno je Rostislav Adam a můžete mi psát na rosta.adam@tiscali.cz. Pokud cítíte, že je třeba ocenit tyto povídky něčím víc, než jen přečtením, pak my můžete něco poslat na účet: 2578567053/0800 . Pokud ale použijte svoje peníze na pomoc lidem v existenční nouzi, uděláte mi tím větší radost.
www.144.wz.cz
*15* *15* *15* *15* -
-
Rosťo, zdá se, že nejsi žádný "velký blbec", viď? Dobrá finta *15* *5*
-
Uveřejněno zde bez povolení, tedy porušujete autorská práva.
-
-
Jsem tě pouze citoval a přiložil odkaz na zdroj. Študovanej možná jsi, alespoň dle tvých sluníčkářských blábolů, ale rozhodně ne študovanej v právní oblasti. Zjisti si o tom něco, než se ztrapníš ještě víc. Pak o tom napiš povídku a hoď si k ní kopyrajt *3*
-
-
Tohle je v režimu Creative Commons. Bez svolení autora nemůžeš použit.
-
-
napiš o tom povídku, prosím. Nebo natoč video *3*
-
-
-
-
Je to barevná špína z Vyškova, slavnej blbec Rosťa!
-
Měl se radši skrývat dál, spisovatel jeden *4*
-
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/426996-trump-prebira-bily-dum.html