Přejít na výpis diskuzí
Trump & spol lžou, až se Bílý dům zelená
24.1.2017 | Pavel Jégl
216 příspěvků
-
www.nezakladnam.cz/cs/blogy/144
snaživý kluk -
-
Teď ani moc ne. Nějak ale proti trollům a trpaslíkům je třeba bojovat, a to i na jejich území.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=e6w8ybqa5EA
-
www.dearputin.com
-
Kavárno co teď ? I ten "novinářskej" neví co dál modla je v háji.... *11*
-
-
Jeden ožrala ze 4.cenové žvanil v deliriu něco o kavárně a jeho komplici to po něm stále pakují. *15*
-
-
víme sajmon, komplici
-
-
přéééééésně
smrt pražské kavárně
vivat Putin
YEAH !!! -
-
víme sajmon, blázinec
-
-
-
A že by Tiscali napsalo o lžích paní Clintonové? Má jich zaručeně dost, stejně jako každý politik, ty naše nevyjímaje. Už pro objektivnost - abychom mohli porovnávat. Nepíše se, tak musíme hledat v alternativních mediích. Jejich "lži" meinstrem není schopen vyvracet a tak raději se cpe do náhubkových zákonů. Divná demokracie.(či spíše pseudodemokracie)...
-
-
Tak u Trumpa jsou strašné už jenom ty pravdy, co se o něm ví. Divím se, že Trumpovi příznivci přehlíží, že je Trump sexuální násilník, a vlastně se tím ani nijak moc netají, zatímco z uprchlíků dělají sexuální násilníky jenom proto, že někteří cizinci, zdaleka ne uprchlíci z téhle vlny, něco takového udělali. Jenže holt dvojí metr je u protrumpovců a proputinovců něčím běžným.
-
-
Pravdy? .... Na základě čeho se domníváte že je Trump sexuální násilník... a jak si představujete že by to měl tajit? Respektive jak vypadá to jeho "nijak moc netají".
Ukažte soudní rozhodnutí, nebo alespoň upřesněte zdroj na základě kterého usuzujete výše zmíněné,
Aby nedošlo k nedorozumnění, rovnou upozorním, že babička co si náhodou, když takhle v květnu koukala na televizi, vzpomněla že před 30 lety jí miliardář při letu letadlem asi šáhl na ňadro a najednou si uvědomila že to bylo sexuální násilí není věrohodný důkaz toho že by trump byl sexuální násilník.
Důkazem toho že by byl sexuální násilník není ani to, když dav ničící město a podpalující cizí majetek řve "Trump is sexist"... -
-
Tak sám se vyjádřil, že když je hvězda, tak že může šahat ženským do rozkroku.
-
-
a poslechl jste si přesně co říkal? ... nebo jste tomu porozumněl posvém?
-
-
-
rypák máš po fotrovi muslimská špíno z Vyškova?
-
-
Jégl to je známá prodejná ......,jako Fendrych!
-
-
Proč jsi nešel do Aleppa?
-
-
Všichni přetřásají, kdo jí hacknul emaily, ale mainstream už nepoví co bylo obsahem, jak bába intrikovala a kradla!!!
PCHE !!!
-
-
A těmhle kecům zpráv tiscali mám věřit? To napsal nějakej levičáckej rudoch, volič Clintonové... *16*
-
Stejně jako "premhel" níže si myslím, že Tiscali je zpravodajský klenot, např. trio Holušová/ Jégl/ Chalupa, to jsou novinářské jedničky, jejich nestranné články jsou vysoce profesionální a vůbec, opakuji vůbec, nejsou jednostranně zaměřený a založený na zvrácených havloidních idejích!!!
Si dělám kozy, jako "premhel"
WOW !!! -
http://www.144.wz.cz/
-
-
Koukám, že snaha dehonestovat oponenta je u trollů a trpaslíků velmi oblíbená.
Odstrašující případ je ten uživatel, který se bojí podepsat pod tento příspěvek. Moje stránky jsou v pohodě. -
-
tady jsi jen stejný kašpar jako je čapisral, takže s tebou nemá smysl vést nějakou vážnou debatu. Tvoje stránky jsou v pohodě asi jako howno v žumpě, měl bys být vděčný za propagaci, jen za dnešek tam máš návštěv jako jindy za celej měsíc *1* *1*
-
-
Tak pár inteligentních lidí si to díky vám najde, to je fakt. Samozřejmě neinteligentní lidi jako vy, mi nikdy nepřijdou na jméno a budou se mne snažit ponižovat, i když ve skutečnosti jsou malí oni.
Ostatně to, že blbec o mých stránkách řekne, že je to kravina, je pro mne fakt dobrá reklama, neb ten, kdo vidí, že ten, kdo píše, že je to kravina, je blbec, bude mít dobrý důvod se tam podívat. -
-
se léčit muslimskej šmejde z Vyškova, že tě hanba nefackuje troubo
-
-
Co asi tak napsat někomu, kdo nemá argumenty, nebo lze velmi snadno dokázat, že jsou fake.
-
-
-
-
Ano, pochval se. Nikdo jiný to asi neudělá *4*
-
-
Kritici společnosti se holt nechválí. A já takový kritik jsem. A ani nečekám pochvalu od někoho, kdo je zaslepen ve své malosti.
-
-
Jsi jako malé dítě, které čeká na odměnu. Ale jednou si třeba najdeš i ženu a dospěješ. Zatím to na pochvalu opravdu není, stránky jsou jako od žáka prvního stupně základní školy *3*
Mimochodem, proč jsi nešel do toho Aleppa? -
špíno muslimská: Only For White
https://i.ytimg.com/vi/lW5TCOcZVMo/hqdefault.jpg
-
-
-
-
Co to je?
-
-
Zato Putin mluví "pravdu" až se z toho Kreml i s Leninem v myším oleji červená. *15*
-
-
Ty Simonův blbče si vylezl z myšího oleje. Ty se raději starej o svého čichače prochcaných kalhotek blijce pitomce, tvý noční palice, blbče teplej.
-
-
Kulihrach ztrácí klid... dej si stakan vodky a bude dobře *1*
-
-
uvolni se, vztek a bezmoc s tebou cloumá *5*
-
-
-
-
Tak klobouk dolů... takhle vztanout a přiznat barvu, navíc se stylem a navíc aniž by to šéfredaktor shodil ze stolu ... to uznávám chce odvahu. O tom že novináři a média jsou nejméně důvěryhodné, tak málo důvěryhodné, že to snad ani méně nejde se ví už dloho:
https://www.rt.com/usa/340124-americans-trust-media-plummets/
Howard Fineman (2005):
"A political party is dying before our eyes—and I don’t mean the Dem-
ocrats. I’m talking about the “mainstream media” ."
Že česká média se snaží dohnat západ raketovým tempem je nadmíru jasné.
Ale tohle co pan Jégl předvedl je sebevražda novinařiny v přímém přenosu :D
Srovnal bych to snad jenom k Projevu Chris Cuoma, který si ale možná ani neuvědomoval co říká... https://www.youtube.com/watch?v=Nc5p5mD08D4
Mimochodem ano je to tenhle Chris Cuomo, aka novinář CNN, podporovatel Hillary: https://www.facebook.com/ChrisCCuomo/photos/a.1562728093979841.1073741828.1562251090694208/1809139302672051/?type=3&theater
u pana Jégla to je nad míru jasné, že se jedná o vzepření se "něčemu", dotažením AD ABSURDUM... Pane Jégl je na čase vážně promluvit, klidně na jiné platformě ohledně praktik u novinářů, proč tahle píšete proč jste se rozhodl na to poukázat, touhle manifestací absurdnosti, a na co přesně poukazujete. -
-
Tak Russia Television je jedno z nejpropagandističtějších médií. Holt někteří blbečci si myslí, že pokud budou popírat fakta, tak se dostanou k pravdě.
-
-
Rosto... a víš že přesně proto jsem je vybral?
Je důležitý odkud informace pochází a na jakých informacích se zakládá a nakolik jsou ty informace důvěryhodné... to že RT to napsalo ve článku přeci neříká nic o tom jestli je to pravda nebo ne... Ale pro některé je tohle moc intelektuálně náročný úkol. Pídit se po zdrojích, vyhodnocovat a dělat samostatné závěry.... stačí když napíšeš "RT" je fuj a vše co napsali je lež... no a máš vyřešeno.... sice seš za hlupáka, ale zato máš velmi jednoduchý škatulkovací pricnip, který ti zjednodušší život.
1. - tenhle vždycky lže, takže pravda je vždy opak
2. - tenhle má vždycky pravdu.
No a média zařadíš vždy do jedné z těch škatulek a je to.
Ale já nejsem dobrý vysvětlovač.... dobře to shrnul Denzel Washington:
https://www.youtube.com/watch?v=KrE1ZvldiFE -
-
Fake-news mají tu nepříjemnou vlastnost, že se kumulují. Pokud některé médium, jako třeba Russia Television, vědomě zveřejňuje fake-news, tak potom nelze věřit ničemu.
-
-
natoč o tom prosím VIDEO!
-
-
víme sajmon, vypatláno
-
-
často se tady v diskusích objevuje tenhle termín "sajmon"... můžeš mi milý my vysvětlit o co se jedná? chci mít projednou jasno a když už to používáš jistě víš.
Hádám že odkaz na "Simon & Garfunkel: The Sound of Silence" to není, i když k tématu by se přesně tenhle výklad hodil, pochybuji že "mluvím" s někým kdo tomu textu písně rozumí nebo kdo by doufal že si to náhodný čtenář diskuse na tiscali vybaví :D -
-
*1*
-
Oh děkuji... definici čapisrala jsem našel:
http://diskuse.tiscali.cz/zpravy/clanek/ukrajina-bude-mozna-muset-moskve-vratit-trimiliardovou-pujcku-246728/
Jsem zklamán... já doufal, že za tím je nějaká myšlenka... . mno nevadí, asi je třeba pěstovat vždy nějakého trola, jednou to je my, jednou bijec. -
*3*
-
víme sajmon, tupoblbec
-
-
-
-
Správně Rostíku, vysvětli nám to. Nejlíp zase na videu! *1*
-
sis zesral korán, muslimská špíno z Vyškova?
-
-
Koukám, že ruští trollové jen čekají, kdy budou moct někoho napadnout či zaplavit diskuze nesmysly. A čeští trpaslíci jim v tom ochotně pomáhají.
-
-
máš vypranou kefíju ty muslimská prasečí hlavo z Vyškova?
-
Video, video, video !!!
-
-
-
-