Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://ctrlv.cz/gtdq
    • přééééésně, mám stejné pocity

YEAH !!!
  • Trump nikdy nelhal, za to dám ruku do ohně.

USA, USA, USA
    • Vždycky jsem viděl v americe potenciál a stál za ní, od té doby co jí nevládne Makak je amerika opět amerikou.
      • přéééééésně
        amerika náš vzor

YEAH !!!
  • vivat Zeman

YEAH !!!
    • tu nonstop?
  • pámbuch rozdával blbost tak se Rostíček přežral
  • je obecní Vyškovský blbec, a proč ho tu máte celé dny? No proto, že tady nikam nejde, vždyť kam ve Vyškově přijde je za troubu, a on trouba je, už od základky.
  • ... a já jsem si zase parádně začmuchal k připochcaný Simoně a dnes byla i připosraná, tak jsem jí voblíznul a dělalo mě to moc dobře, moje IQ stouplo k závratným výšinám :)))
  • ... blázni zde dnes měli zase parádní rej :)))
  • Trump je prostě nepřekonatelný a ať už je jakýkoliv, pořád je přijatelnější než Killary.
    • Každý jiný prezident, i ten dosud nejkontroverznější by byl lepší než Trump. A paní Clinton, byť nic moc, je lepší než Trump.
      • Trump je prezidentem, ta tvoje ježibaba NE, troubo islamistickej!
        • Trump je nelegitimním prezidentem. Dostal zhruba o 3 000 000 hlasů méně než paní Clinton. Vyhrál defakto dírou ve volebním zákoně USA.
          • blbče hloupej, FBI už řekla, že se jednalo o nelegitimní (podvodné) hlasy, jdi se léčit pitomče!
            • To anonym:
              Prakticky ve všem. Lepší než CNN je BBC a Channel Four. Z těchto dvou zdrojů si lze udělat docela dobrý obrázek, nehledě na to, že to jsou britská média v britské kvalitě. (Daily Mail je sice britské médium, ale kvalita je horší, než v ČR ČT.)
            • Tak znova pro blbce jako ty v čem lže jako prezident?
              To že vidíš zprávy cnn ještě neznamená že je to pravda.
            • Tak třeba o 250 000 lidech, kteří přišli na jeho inauguraci říká, že jich bylo 2 500 000. To nebylo, bylo jich 250 000! Říká, že ti lidi, co proti němu den potom protestovali, nevolili, jenže ti lidé volili. Volili proti němu, a on se přes vůli lidí, která ho vlastně odmítla, stal prezidentem.
              Prý má daně v pořádku. Proč tedy nechce ukázat daňová přiznání. I Wikileaks, které ho podporovali, jej nyní obvyňují z daňových podvodů.
              • Reakce na příspěvek:

se ti žije s vrozenou blbostí, co smradlavej muslime?
            • rosta.adam:tak nám to přesně popiš v čem jako rezident opakuji prezident nejprolhanější ?
            • To anonym:
              Popírá jednoznačná fakta, stejně jako jeho příznivci.
            • rosta.adam :prezidentem je dva dny, tak že se ptám v čem že je nejprolhanější přesně?
            • Divím se, že tady nikdo nebrojí proti tomu, že nejsou argumenty. Nu, holt když dva dělají totéž není to totéž.
            • Říká to pouze nelegitimní prezident USA Trump. A Trump je nejprolhanější prezident USA.
              • Reakce na příspěvek:

natočit zase nějaký hluchoněmý video ty pazdráte, u psychiatra dobrý?
  • dodat, neléčená chudinka Rostík:
    https://www.youtube.com/watch?v=D1YU9L3_bOY&list=PLpWrUDRekZvGH4zsyUJU5sSbrPPBvSc-f&index=1
    • video, na kterým dvacet minut není nic vidět ani slyšet, to chce opravdu talent.
      • Koukám, že trolové a trpaslíci se snaží. Je tam slyšet, jen holt mluvím tiše.
        • rosta.adam alias smradlavej Simon, blbec k pohledání..hi..hi.. *2* *2* *2*
  • rosťa adam a jeho duševní výprdky, blbec je to islámskej
    http://www.nezakladnam.cz/cs/blogy/144/clanky/2016-12-14_kdo-je-za-mir-musi-nutne-cist-robertse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit