Přejít na výpis diskuzí
Trump zvítězil, vítejte ve světě nejistot
9.11.2016 | Pavel Jégl
159 příspěvků
-
Já jsem nefandila Clintonové ani Trubci Trumpovi. Takže smůla Ivane.
Já mám ráda Sarah Palinovou. *5* -
Rusové mohou svobodně mluvit jen ve vlastní kuchyni, upozorňuje kampaň
„Lidé v Rusku mají dnes v podstatě možnost se svobodně vyjádřit pouze ve své kuchyni, což je jedno z ruských přísloví ještě z dob sovětské éry,“ popsal situaci vedoucí kampaní ČR Martin Balcar.
. Aktivisté vyzvali lidi na celém světě, aby se připojili ke kampani fotkami z vlastních kuchyní a podpořili snahy bojovat proti omezování svobody slova v Rusku.
“I přes nebezpečí, které jim hrozí, mluví spousta Rusů bez obalu a riskují své životy. Tímto poklidným protestem chceme připomenout jejich odvahu a oslavit kuráž všech, kteří pokračují v boji proti utlačování a nebojí se mluvit o nespravedlnost -
Máš zase připochcaný kalhotky a to už od noci, jak prohrála ta tvoje kandidátka, viď ty teplý prase Simonovic?
-
Simona je sviině smradlavá, krade nicky, lže a podvádí s bodováním a nyní po výhře Trumpa je už úplně v prdelii a na dně s nervama. To jí přejeme, protože už brzo chcípne.
-
Máš v tom zase pořádný zmatek ruský agente zlej trolle.
Simona které koníš jméno protože tě tu pěkně zesměšnila ( odhalila tvoje divadlo se střídáním jmen a tvé švindlování s bodama) je antikomunistka.
Babiš zločinec lhář ´ř a zloděj EUdotací naopak patří do vaší KSČ komunistické stáje proruských kolaborantů mezi které se řadíš i ty *5* -
v totalitním Rusku si člověk může zvolit jen povoleného kandidáta. To v demokratické Americe si může zvolit a svobodně zastřelit jakéhokoli kandidáta....
-
krycí jméno "Koblihář"
Nes..rte mně. Dost natom že mí nadřízení jsou na prášky jestli je Trump nezbaví bankovní licence a nezavře do basy, tak horečně rokují kde sehnat "Osvalda" a ještě vy tady provokujte se svými kecy. Kvůli vám dostanu kartáč že nedokážu manipulovat diskusi...... -
Důvodem snížení ratingu svobody médií v Rusku je posílení státního monopolu na televizní vysílání, utužování cenzury a to, že z éteru zmizela opozice. Roli sehrály i vraždy novinářů – zejména Anny Politkovské 7. října 2006. Z ní se ruská žurnalistika dosud nevzpamatovala, píše Vitalij Jaroševskij, zástupce šéfredaktora listu Novaja gazeta.
S ohledem na uvedené je až nepatřičné mluvit o svobodě slova v Rusku. Není náhodou, že podle výsledků monitoringu ruských médií společnost Reportéři bez hranic ve svém ratingu svobody médií (či SPAMu) umístila Rusko na 147. místo ze 168 zemí.
V USA je svoboda a lid si může zvolit alternativu v podobě Trumpa. V totalitním Rusku lid tuto možnost nemá. V Kremlem ovládaných médiích se žádné předvolební debaty nekonají a opozice do nich vůbec nemá přístup -
I na tebe se vaří voda a brousí nůž proruský haajzle.
Kdyby sem strčiíl ruský okupant rypák dnes tak spolu s NATO tvoje zkurwené Rusko vymažeme z mapy. -
Tvlj Rusák se v roce 1939 s nacisty spojil a dohodl na napadení a okupaci malých sousedních států. Rusák spolu s nácky okupoval Polsko a pobaltí.
Rusák chtěl okupovat i Finsko ale tam dostal po hubě a tak se stáhnul.
Když pak Hitler Stalina přechcal a zaútočil i na Rusko tak Rusák škemral v USA o pomoc.
A jak sám Žukov uznal tak bez americké pomoci kterou rus dodnes neslatil by Hitler rusáky porazil.
Raději se ty ruský haajzle omluv za to že tvoje zkurwené Rusko okupovalo a okrádalo 40 let východní evropě. Že okupovalo Afghanistán kde vraždilo děti a ženy.
Za zločiny Rusáků v čečensku kde rus bombardoval civilisty a přeživší ženy znásilnoval a mučil -
češrí? To je jaký národ? V hodně zemích jsme vyvolali války a převraty ale čechry neznám.......to bude asi někde na Marsu...tam jsme toho taky dost pohnojili.....ale to se dovíte až v budoucnu.....
-
Na tvoje rozkazy Ruský agente ve svobodné a demokratické EU seerou lidé i psy *5*
-
Ty jsi jen proruský blb BTW. Simoně a jiným lidem tu kradeš jména a nicky.
Ty tu nic nekázej. Ty jsi totiž hrobník těchto debat. Ty tu nonstop každý den teploušuješ a semjonuješ, ty tu lidi napadáš jen proto že si na svobodné debatě dovolím mít jiný než tvůj rusácký názor. Ty tu švundluješ s bodama,
Ty se nauč respektovat i jiné než Putinovské názory a nech druhé lidi psát.
Pokud to neumíš tak jsi duševně nemocný proruský totalitní idioot jen ty sám zlej trolle -
takže mi promíjíte že naše finanční a průmyslové kruhy postavily na nohy Nacisty a skrze zrádnou Británii jsme vás předhodili jako oběť? Pouze Sověti se vás zastali. Děkuji. Také bych uvítal odpuštění od normálních Srbů normálních Afgánců Iráčanů Egypťanů Vietnamců Syřanů Libyjců a od ostatních normálních lidí kterým jsme ublížili.
-
*4*
-
Běž radši rozdávat letáčky do Šapitó *2*
-
Já jsem TA holka, TA Simona, a tady je svobodná debata a JEN JÁ tady můžu svobodně diskutovat, když se VÁM to nelíbí tak táhněte do plynu! MOJE tapety jsou vždy k tématu a jsou součástí MÉ diagnózy!
-
Majitel restaurace v Gdyni na severu Polska umístil na dveře ceduli "Putinovým stoupencům vstup zakázán" –. „Rádi obsloužíme hosty, kteří přijdou se psem, ale Putinovi přívrženci tu nejsou vítáni,“ řekl listu Gazeta Wyborca majitel restaurace Malá Ukrajina Vadym Sikerko.
Už v září se v jedné restauraci v sousedních Sopotech se objevil nápis "Rusy neobsluhujeme"
Ale nejsou tu vítáni lidé, kteří podporují to, co dělá ruský prezident Vladimir Putin na Ukrajině,“ vysvětlil.
Sikerko se i s rodinou přestěhoval na pobřeží Baltu z Kyjeva a nálepku na dveřích považuje za odpověď na Putinovu politiku a ruskou propagandu, které se rozhodl čelit, byť v menším měřítku. -
Mě to právě nebere vůbec.
Ty tu skáčeš jak nemocný osel rusáku. *2* *2* *2* -
*4*