Přejít na výpis diskuzí
Trumpův skandál s prostitutkami a špinavý kompromat jako Putinova zbraň
14.1.2017 | red
142 příspěvků
-
BTW konečně přišel k rozumu. Vítám Tě mezi slušnými lidmi.
-
dearputin.com
-
Ne, to je opravdu hloupost, opičák se dá jen vycvičit k cirkusovým kouskům. Američtí oligarchové ho pro svůj cirkus často používali. Pro činnost agenta, to je pro samostatné myšlení a jednání, je to naprosto nevhodný tvor. To už je lepší poštovní holub.
-
víme sajmon, teroristi
-
přééééésně
nebo pražské kavárně
vivat Strelkov
WOW !! -
přéééééésně
pravda je jen na Russia Today a Sputniku, Zeman to říkal, takže je to pravda
YEAH !!! -
Já myslím, že Kubal je snad jediný poctivý člověk v ČT. Překvapuje mě kritika na jeho osobu. Kéž by tam byli aspoň 3 Kubalové. Vadit snad může jen americkým židům a jejich lokajům a zaprodancům.
-
Kecy.
-
nesmíš fetovat bolševické plátky určené na vymejvání tupých mozků..
viz parlamentní listy, sputnik a podobné průjmy *15* -
souhlas a ať si prašivá pražská kavárna tře bídu s nouzí, my hledíme dopředu ke světlým zítřkům pod vedením strany a Miloše Zemana
-
Zdarec, ať žije mocná ruská federace. *3*
-
všem stalinistům přeji hezé ráno
JUPÍÍ !!! -
Dost dobrá úvaha
-
Srbové vypravili do Kosova vlak, ten nedojel, kosovští nahlásili, že na trati bude odpálená nálož, typické chování teroristů vyškolených v jůesej, hnus chce se mi blít, celá evropa je ničena pod taktovkou teroristických států amerických a vrahům vadí vlak ,ať žije Srbsko, ať žije srbské Kosovo
-
Americká volební noc byl pořad silně proamerický. ČT za něj schytala od RRTV a oprávněně.
-
třeba vyprodukovala ČT. Vymyslela pořád Americká volební noc. Ale takový protiamerický. Jen tak, že si to špinavec Kubal vymyslel.Pokud si jednotlivý redaktorský šmudla umane že si na koleně vytvoří demagogii - nemůže tím krmit koncesionáře.Nemůže si chladit žáhu že byl neúspěšným redaktorem v USA. Že byl nělikrát vyhozen z řady oficiálních míst.Prostě tam odmítli demagoga z ČT vpustit.A takovou komedii máme platit ze svých poplatků? Neplaťte naší TV. Vyhladoví a bude se chovat normálně.
-
Dnes jsem se dozvedela z denniho tisku, ze Obama je agentem Kremlu. To se dejou veci, americky prezident a takovy lump.
-
jim to sukanii
-
jednou jsme takhle šli s kamarádem po jednom sídlišti,kde se pomalu začala rozsvěcet světla v domácnostech. Povídá mi. "víš co se tam večer bude dít?" No asi vím podotkl jsem. Hned nato povídá:"díval ses včera na Real Madrid?" Odpovím,že ano, docela dobrý fotbal. Hned mi položí otázku,:"víš kolik tam bylo lidí". No asi sto tisíc. Tak si představ,že co člověk, to ostrý styk.Zrovna jako ty. Jinak bys tady nebyl. Z toho mi vyplývá,pokračoval dál, že ti lidi nedělají nic jiného než,že......kaj. Víš kolik musí být těch styků jen tak? A to bude za chvíli tady na tom sídlišti a jak bude postupovat tma,tak po celém světě. Kdyby se ty pohyby zkoordinovaly na jeden povel, tak sídliště by spadlo a Země by se zastavila.
-
hm, zase asi nějaký dezinformační článek, jeto dost laciný blábol....protiruská propaganda zase bude nahlodávat a nahlodávat....kam to ten život jen spěje!!!!