Přejít na výpis diskuzí
Trumpův skandál s prostitutkami a špinavý kompromat jako Putinova zbraň
14.1.2017 | red
142 příspěvků
-
a ty jsi čí smradlavá bačkora?
-
kdo psal že to čte ? já určitě ne, ty smradlavá ruská bačkoro *15*
-
až je úřad romncovové orazítkuje tak možná.ale nikdo tě nenutí to číst moulo
-
Tohle se teď děje hlavně ve Švédsku, Anglii a Indii. O Rusku jsem to neslyšel, snad jedině Čečenci v Čečeně za Jelzina. A Jinak si myslím, že valná většina prostitutek je na tom s morálkou naprosto nesrovnatelně lépe, než valná většina politiků. Odsuzovat morálně potenciální Trumpovy avantýry může akorát jeho manželka, tam je to v pořádku, nebo záludný pokrytec, a nebo hloupý, záludný pokrytec. A nebo také úplný blb. Můj osobní názor je ten, že s žádnou prostitutkou nic neměl, protože je to velký hygienik.
-
Všichni kradnú, znám to podle sebe, Váš milující ministr
-
super *3*
-
dearputin.com
-
bingo *1*
-
vytesat do kamene
-
parlamentní listy ??? další vymydlenej zabedněnec, tyhle ruský stránky jsou super parodie..
vždyť už je ani komouši nečtou *15* -
přéééésně
vivat Trump, vivat Putin
vivat Novočesko
YEAH !!! -
dle dnešního mainstreamu a jeho chování mi to připadá, jako určitá sebevražda v přímém přenosu a sebezničení nás všech !
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrazive-varovani-arcibiskupa-Jsme-hloupi-Do-deseti-let-budeme-vsichni-muslimove-471267 -
Souhlasím. Lze to morálně odsuzovat, ale pokud se tím prostitutky živí a Trump jim za to zaplatil, je to kšeft. Lze to sice odsuzovat z pohledu morálky, ale je to oboustranné svobodné rozhodnutí. Horší jak dělali (a jistě stále dělají) Rusové: chytnou ženskou, čtyři ji podrží za ruce a za nohy a pátý se "udělá". A pak se vystřídají.
-
Nádherně jsi se zase vyblil, skutečně *15*
-
amerického filmu. Tady se někdo příliš koukal na televizi *1*
-
kavárna z ticacali by ráda v čele uSSa dál muslimskou černokládu, nebo psychicky nemocnou Bestii než rodilého Amíka, ale život není SEN a REALITA někdy bývá jiná ! *8* *1*
-
Ano přesně.
-
Pokud si Trump s prostitutkami užíval v minulosti a za své, tak je vše v pořádku a nemám mu to zazlé a neřeším to.
-
To foto nějak nesedí? Tam je poskok USA který jim za flašku vodky odkýval Američanům cokoliv.
Teď když tam je člověk co chce dát rusům zase sebe úctu svět se zlobí. -
*15* *15* *15* *15*
YEAH !!!