Přejít na výpis diskuzí
Trumpův skandál s prostitutkami a špinavý kompromat jako Putinova zbraň
14.1.2017 | red
142 příspěvků
-
Tak to mě pobavilo... jakože v moderní době, kdy každý dává nahé fotky na internet, kdy polovina slavných osobností fotila nebo natáčela nahatá. Kdy jsou téměř denně noviny plné fotek nahatých politiků, si "Rusové" myslí že se jedná o kompromitující materiál? :D :D :D :D :D ... příště přijdou se záběry někoho jak sedí na záchodě a má průjem... kompromitující :D
Čím dál více narážíme na to, že se narušuje soukromí osob a že lidé to činící se neostýchají nejen takové záběry počídit, ale i zveřejnit, technologie na to jsou a vehementeně se používají.. ještě si musíme zvyknout na to co s tím, když se objeví na internetu jak učitelka řve na děti. Fotky nahaté učitelky, které zhrzený pomstychtivý přítel chce připravit o živobytí.
Májí záběry opilé učitelky, která se na silvestra v soukromí zřídila znamenat konec kariery? ... Nebo si neporytecky spíš budeme své myslet o povaze a nátuře člověka, který s tím jde na veřejnost. -
-
Nevím proč negativní komentáře... chtělo by to upřesnět pánové...
Ještě jsem chtěl doplnit, aby to vyznelo ve správném kontextu.
„i spravedlivý sedmkrát za den zhřeší“ - kompromitujícího materiálu lze tedy nasbírat i na dobrého člověka několik tisíc za rok. A nejenom že je zle nasbírat protože se staly, ale lze je nasbírat protože jsou na to i technologie.
Je otázkou zda to že hlasitě p r d í t e (hloupá automatická korektnost) je kompromitující/nechutné... samozřejmě slušně vychovaný člověk nep r d í před ostatními, a také se nechlubí každému jak hlasitě p r d í. No ale teď je tu nový fenomén, někdo to natočí hodí na internet a zatím se k tomu lidé chovají tak, jakoby p r d ě l na veřejnosti a měl by na to být hrdý... což je blbost. -
-
ještě něco doplň, napsal si toho docela málo, všichni tu čekají na nesmyslné romány tydýtů, kteří si zde léčí mindrák ze svého neúspěšného života *3*
-
-
Slíva ty jsi zase nalitej jak slíva?
-
-
-
-
Poboha,komu to zase leží v žaludku,ať si pozve prostitutek kolik chce,je to úplně fuk,to není nic kompromitujícího.
-
-
máte manželku soudruhu ?
-
-
a co u vás mozek máte......je váš nebo si ho pučujete aby jste správně vyměšoval????
-
-
sklapni soudruhu BTW, to že jsi bez ženy není můj problém, jsi prostě troska co si bude mastit úhoře u PC no *15*
-
-
-
-
hm, zase asi nějaký dezinformační článek, jeto dost laciný blábol....protiruská propaganda zase bude nahlodávat a nahlodávat....kam to ten život jen spěje!!!!
-
Takže když si užívá topolánek s Berluskonim a soc. pracovnice tak je to OK ale u Trampa to vadí??? Kdyby jste měli tolik peněz jako on tak si koiupíte celý nevestinec. Hlupáci *8*
-
... mé IQ je 5 :)))
-
-
víme, děkuji
-
-
dearputin.com
-
-
super *3*
-
-
Kecy.
-
-
přéééééésně
pravda je jen na Russia Today a Sputniku, Zeman to říkal, takže je to pravda
YEAH !!! -
-
A to zase jo!
-
-
-
Dnes jsem se dozvedela z denniho tisku, ze Obama je agentem Kremlu. To se dejou veci, americky prezident a takovy lump.
-
-
Ne, to je opravdu hloupost, opičák se dá jen vycvičit k cirkusovým kouskům. Američtí oligarchové ho pro svůj cirkus často používali. Pro činnost agenta, to je pro samostatné myšlení a jednání, je to naprosto nevhodný tvor. To už je lepší poštovní holub.
-
-
nezklameš. Blbý jak daleko vidí. A ty ještě za roh!
-
-
nesmíš fetovat bolševické plátky určené na vymejvání tupých mozků..
viz parlamentní listy, sputnik a podobné průjmy *15* -
-
Ne, bude jako ty raději obcovat z kozou a nebo lézt Simoně do zapařený prdeléé. Simone raději nikomu neraď, ty dobytku.
-
-
-
třeba vyprodukovala ČT. Vymyslela pořád Americká volební noc. Ale takový protiamerický. Jen tak, že si to špinavec Kubal vymyslel.Pokud si jednotlivý redaktorský šmudla umane že si na koleně vytvoří demagogii - nemůže tím krmit koncesionáře.Nemůže si chladit žáhu že byl neúspěšným redaktorem v USA. Že byl nělikrát vyhozen z řady oficiálních míst.Prostě tam odmítli demagoga z ČT vpustit.A takovou komedii máme platit ze svých poplatků? Neplaťte naší TV. Vyhladoví a bude se chovat normálně.
-
-
Já myslím, že Kubal je snad jediný poctivý člověk v ČT. Překvapuje mě kritika na jeho osobu. Kéž by tam byli aspoň 3 Kubalové. Vadit snad může jen americkým židům a jejich lokajům a zaprodancům.
-
-
přééééésně
nebo pražské kavárně
vivat Strelkov
WOW !!
-
-
Americká volební noc byl pořad silně proamerický. ČT za něj schytala od RRTV a oprávněně.
-
-
Srbové vypravili do Kosova vlak, ten nedojel, kosovští nahlásili, že na trati bude odpálená nálož, typické chování teroristů vyškolených v jůesej, hnus chce se mi blít, celá evropa je ničena pod taktovkou teroristických států amerických a vrahům vadí vlak ,ať žije Srbsko, ať žije srbské Kosovo
-
-
víme sajmon, teroristi
-