Přejít na výpis diskuzí
Tunel za miliardy, kolaps hospodářství. Nové a zlé zprávy o cenách elektřiny
27.3.2013 | red
65 příspěvků
-
Soudruzi bývalí komunisté nám zajisté slíbí že z toho srabu který lehce vytvořili nás určitě dostanou a k tomu bude stačit jen maličkost,opět zvolit ODS a s nimi spolupracující velikány jako například Kalousek takže budeme budovat s úspěchem kapitalismus s lidskou tváří !Zároveň vydají manifest jak jsou ti lotři z KSČM velmi nebezpeční,třeba by přidali důchodcům a nebo by byla zdravotní péče a to i nadstandartní zdarma,to by tak hrálo !
-
Napřed jim slíbí nehorázné odpočty a sazby a teď nevědí jak z toho!!, je to všechno jedna pakáž, hlavně že to mají na co svádět, ne že udělali "botu" když naslibovali značné "podpory" a ceny ale že za to mohou "světové ceny", v německu má fotovoltaniku pomalu každej druhej barák tak jak je možné že mají elektriku podstatně levnější??? není chyba čistě v naší zasra,ý pravicový vládě???? (a to nepíšu o tom že platy mají v německu průměrně 4x vyšší!!!!) *16* *16* *16* *16*
-
-
je neskutečná sprosťárna, když zvýhodňují jisté podnikatele před druhými. Stát mi svými zákony už několikrát zrušil možný příjem a nedal žádnou kompenzaci. Pokud nějaký podnikatel je za vodou, tak přeci nepotřebuje ještě nějakou podporu od státu. Místo podpory zdravotnictví nebo školství se tady podporují kamarádíčkové. Jak vysoký je peníz do kapes politiků za tento obří tunel? *16*
-
-
Zlatí komunisti, elektřina stála 70 haléřů za doupokojový byt jsem platil 270 Kč včetně energií a vody plat jsem měl 3600 Kč.Byly to zlaté časy, v Praze jsem potkával jen pražáky dnes samé černé huby.
-
-
Pravda, pravda. Také na tu dobu vzpomínám, jako na tu šťastnější část svého dosavadního života. A jsem rád, že jsem ji ještě zažil. Škoda, že se to takhle zvrtlo.
-
-
ODS - to se snad pos.ali ! Už jich bylo opravdu dost !!!
-
Muj nazor zni-rozbit a znicit tem parazitum fotovoltclanky,a zaplatit vzniklou skodu!
Jestli tento stat to mysli se svymi ozebracenymi obcany byt jen minimalne schovivave,tak to udela!I pres prohrane arbitraze. -
-
ab yvydelali na to nepotrebujou mit funkcni fotoclanky staci jen zapojit drat pres pocitadlo a je jedno jakej ma fotoclanek vykon ci jak moc sviti slunce prachy to vyrabi stejne *1* akorat to nesmi vzdycky vnoci zapomenout vypnout pac by dopadli jak v te francii kdy jim na to nanazrancum prisli kdyz jim bylo divny ze solarni elektrarna dodava proud i v noci *1* *1* *1*
-
-
Do teď jim to nevadilo a teď najednou budou slibovat asi si myslí že jsme úplně padlí na hlavu *16* *16* *16*