Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a proto se s ním Putler kamarádí.
  • Oni ti turci byli vzorem pro velkýho Ádu-vymysleli jak hromadně vyvraždit Armény. Dodnes se to západu líbí a neprohlásili to jako genocidu. Tak proč by si měl velký sultán brát nějaký servítky. Co se stalo po válce tisícům esesákům za vyvraždování lidí na ukrajině,v polsku,v rusku....nic !!!! Někteří si užívali/jí v emérice jako poradci.Jiní seděli ve funkcích v NSR....a dnes nám diktují pohrobci co musíme a nesmíme. Co se stane velkýmu sultánovi za vyvraždování Kurdů ?? Nic. Amíci se třepou aby jim nevyprášili kožuchy,protože výzbroj mají od nich. Co udělá OSN ?? Nic,napíše notu a pár tlučhubů bude odsuzovat jedny bo druhý !!! Joo,když ti musulmani jsou zákeřní a prodejní víc jak dě..ky !! Hlavně,že je zvala Ančí a jí podobní anállizci do eu a kdoví co ještě.Platíme výpalný aby nám neposílali předvoj is a hordy vrahů....takže si turci s náma vytírají ďupu a budou si dělat co chtějí !!! Nikdo se neodváží jim postavit-to se budou navážet do kima-čuma a dělat ramena...
  • HitlErdogan je nejnebezpečnějším diktátorem současného světa. Největší adept na rozpoutání světové války.
  • ... hnusák jako pračurák Sajmon z redakce Tiscali :)))
  • Rusák jako Turčín, oba jsou stepní nájezdníci, jak nás poučila historie: Turčíni byli před stopadesáti lety až u Vídně a Rusáci byli před čtvrt stoletím až Plzně. A Karlovy Vary okupují dodnes.
  • já se ptám, kde jsou arciďáblové halíci,banderovci štětinové,potrefení mitrofanové a homosexuální fendrychové
  • Erdogan je autoritativní diktáror, stejně jako Putin. Ale Erdogan je přítel a spojenec a Putin je největší nepřítel. Opravdu zajímavá logika

    http://www.epshark.cz/clanek/300/turecko-erdoganova-nova-mravni-policie
  • A ještě noticka.
    EU přísně vyzývá k příjímání nelegálů a hystericky se zalyká nad naaranžovanou mrtvolkou chlapečka na pláži, a přitom nechává Turky provádět etnické čistky s tisícovkami mrtvých Kurdů, a dokonce přihlíží jejich zabíjení i na území cizího státu, jehož část si tím Turci "dočasně" zabírají.
    EU přitom dlouhodobě jedná s Tureckem o přijetí (ač je to nyní přechodně zabržděno). Navíc jsou členem NATO, které s tím vůbec, ale vůbec nic dlouhodobě nedělá.

    Promítněte si tuhle závadnou logiku mlčení EU a NATO ve vztahu k tomu, že bylo, je a bude přímo ukázkově útočeno na Rusko (neříkám, že neoprávněně) kvůli anektování Krymu a pouhé podpoře separatistů na východní Ukrajině. Kde tedy jsou analogické masivní sankce EU a USA proti Turecku a jeho odstavení na druhou kolej díky politice Erdogana?

    Pokud by média informovala pravdivě a ve skutečných souvislostech, tak by si lidé uvědomili, že mohou sankce uplatňovat sami alespoň nekupováním tureckých výrobků (namátkou spotřebiče BEKO, některé Renaulty, nákladní Fordy, a mnoho dalšího).
  • A čemu se v případě Turků divíte?

    Před 100 lety masivně vyvražďovali Armény, protože jim vadili.
    V poslední době prakticky totéž dělají Kurdům, protože jim vadí.
    A za 100 let se to stejné bude dít Němcům, protože budou německým Turkům vadit...
  • Souhlas,toto nesvéprávné prdítko by dostalo na bajno.
  • Ty jich máš míň ,protože číst tvoje plky je na infarkt.
  • Svět přihlížel při záboru Krymu,Svět přihlížel při potíráni demnostrací ve španělsku,svět nic jiného nedělá než že jen přihlíží.
    Ale pobavilo mě tohle:

    https://www.novinky.cz/zahranicni/462030-taliban-ma-vliv-na-70-procent-uzemi-afghanistanu.html

    A já myslel že tam USA vyhrálo válku
    *1* *1* *1* *1*
  • Typický dezinformační plk na Tiscali.Hlavně nepomluvit "spojence" z Jů Es Ej kteří jsou původcem všeho zla na středním východě včetně Izraele.Hlavně pošpinit Rusko. Hoši z Tiscali jste s tím již trapní.
  • "Je třeba zakládat na celém světě drobné revoluční ohníčky, až nakonec celý svět zachvátí požár socialistické revoluce.", hlásal ten co je dnes v myším oleji.
    A tak jeho stoupenci zavedli rudý socialismus, který má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých a podle tohoto vzoru zavedl Hitler hnědý socialismus, který má na svědomí nesrovnatelně méně obětí. A KGBák Putler se skamarádil s Turčínem Erdoganem a chtěli by by si rozdělit Evropu (a pak se seprat) jako tovarišč (soudruh) vožď (vůdce) Stalin a Parteigenosse (soudruh) Führer (vůdce) Hitler. Oba měli knír, i když různě mohutný a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).
  • Kurdistán? To by se úplně rozpadlo Turecko. A to nelze dopustit. Nechtějí to ani USA potažmo RF.
  • čím větší vrah, tím víc hvězd a pruhů
  • to půjde těžko,náš nejlepší bombarďák venca flaška už zdechl
  • Prašivé NATO už by jim měl dát někdo po rypáku i s tím naším šedivým zbabělcem pavlem, Turecko pod hlavičkou teroristického NATO vraždí kurdy a naši havloidní justi jégli budou obviňovat Asada a Rusko, že nezasahují, to už je na palici,havlova pravda a láska v praxi
  • Tady je vidět, že svět má dvojí morálku. Pokud jde o členy NATO, tak mohou klidně vraždit koho chtějí a nic se nestane. Pomohlo by humanitární bombardování Turecka a to pokud možno uhned.
  • ale není, Erdogan měří celých 161 cm *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit