Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle., je přímo učebnicová ukázka politické špíny a "něčího" pokrytectví i "korektnosti", kde např.nadpis by měl správně a zcela "nekorektně" znít..místo..Turecko masakruje syrské Kurdy. Svět jen přihlíží..Turecko člen NATO, potažmo tedy s vědomím a tichým souhlasem NATO i EU., provádí drzé anektování a masakry kurdského i civilního obyvatelstva, na území cizího státu !..a svět akorát "korektně" drží hubu !..Kdyby tohle., či něco podobného..,udělali Rusové., tak by se západní "elity" i celé NATO, EU atd..doslova ve zlosti uvztekali i uřvali v obrovské kritice., jak je Rusko , zločinec, agresor, viník všeho, uvalit na ně další debilní sankce..atd..!
    • Divíme se? Vždyť se Erdogan kamarádí s Putlerem !!! *16* *16* *16*
  • Je to vysoká diplomatická, a hlavně špinavá, hra USA v oblasti. Když se jim nepodařilo dotáhnout do konce zničení Sýrie a nastolení své moci v této zemi, tak se nedávno zapojili do špinavé hry své přítomnosti v pohraniční oblasti, v oblasti výše zmíněných bojů.
    Amíci budou vždy podněcovat k válečným konfliktům. Ale sankce proti Rusku, to budou rozesílat po světě pořád, a to jenom kvůli tomu, že se Krym rozhodnul svobodně se připojit ke své původní vlasti. Sankce by se měly vyhlásit hlavně proti USA, které už desítky let dělají ve světě špinavou hru
    • Stačí přejít na jinou měnu, než je dolar a USA jdou do kopru.
      • Jo, přejít z dollaru na....... Staletý sen bolševiků.
        • ...a zatím jen mokrý. Pokaždý, když se probudili, měli ruku v nočníku. *1* *1* *1*
  • Když mezinárodní společenství prosadilo vznik státu Izrael, proč nepodpoří vznik samostatného státu všech Kurdů - Kurdistánu??? Kurdové jsou vystaveni teroru a genocidě jak ze strany Sýrie, tak Turecka!!! To, že se po léta celkem úspěšně brání, by mělo být bráno jako jejich +...
    • Kurdistán? To by se úplně rozpadlo Turecko. A to nelze dopustit. Nechtějí to ani USA potažmo RF.
    • a pro tebe Hells Angel vytvoříme speciální stát KUNDISTÁN. Můžeš pak dát azyl všem těm přičmoudlým darmošlapům a teroristům.Oni ti z vděku znásilní starou a tvoje děti taky.
      • Já nemluvím o azylu; krom toho Kurdové nejsou většinou muslimové, je to jedna z mála částí tamního obyvatelstva, která na nějakou víru z výšky kálí. Taky nechtějí táhnout do Evropy, chtěli by jen v klidu žít tam, kde žijí. Na to podle mne mají nárok... dokonce i ti přičmoudlí Arabové by ho měli mít.
    • Turci ukazují, že se s nimi nedá žít. Čeká je válka a rozpad.
      • ...kéž byste měl pravdu. Hlavně by je ale mělo čekat vyloučení z NATO a konec vojenské pomoci! Škoda, že ten protierdoganovský puč nevyšel, pokud by se v Turecku objevil nový Mustafa Kemal Atatürk, jistě by se s nimi žít dalo... tehdy měli za cíl stát se moderním demokratickým a sekulárním státem. M.K.A. chtěl dostat Turecko do Evropy a věděl, že s islámem to nepůjde... Sám dokonce prohlásil: „Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy.“ - dovedete si představit, že by takový výrok dnes pronesl kterýkoli světový státník ??? To by bylo řevu o netoleranci, xenofobii, náboženské nesnášenlivosti, rasismu a fašismu!!!! *10*
  • A ještě noticka.
    EU přísně vyzývá k příjímání nelegálů a hystericky se zalyká nad naaranžovanou mrtvolkou chlapečka na pláži, a přitom nechává Turky provádět etnické čistky s tisícovkami mrtvých Kurdů, a dokonce přihlíží jejich zabíjení i na území cizího státu, jehož část si tím Turci "dočasně" zabírají.
    EU přitom dlouhodobě jedná s Tureckem o přijetí (ač je to nyní přechodně zabržděno). Navíc jsou členem NATO, které s tím vůbec, ale vůbec nic dlouhodobě nedělá.

    Promítněte si tuhle závadnou logiku mlčení EU a NATO ve vztahu k tomu, že bylo, je a bude přímo ukázkově útočeno na Rusko (neříkám, že neoprávněně) kvůli anektování Krymu a pouhé podpoře separatistů na východní Ukrajině. Kde tedy jsou analogické masivní sankce EU a USA proti Turecku a jeho odstavení na druhou kolej díky politice Erdogana?

    Pokud by média informovala pravdivě a ve skutečných souvislostech, tak by si lidé uvědomili, že mohou sankce uplatňovat sami alespoň nekupováním tureckých výrobků (namátkou spotřebiče BEKO, některé Renaulty, nákladní Fordy, a mnoho dalšího).
  • Tady je vidět, že svět má dvojí morálku. Pokud jde o členy NATO, tak mohou klidně vraždit koho chtějí a nic se nestane. Pomohlo by humanitární bombardování Turecka a to pokud možno uhned.
    • to půjde těžko,náš nejlepší bombarďák venca flaška už zdechl
  • já se ptám, kde jsou arciďáblové halíci,banderovci štětinové,potrefení mitrofanové a homosexuální fendrychové
  • Typický dezinformační plk na Tiscali.Hlavně nepomluvit "spojence" z Jů Es Ej kteří jsou původcem všeho zla na středním východě včetně Izraele.Hlavně pošpinit Rusko. Hoši z Tiscali jste s tím již trapní.
  • A čemu se v případě Turků divíte?

    Před 100 lety masivně vyvražďovali Armény, protože jim vadili.
    V poslední době prakticky totéž dělají Kurdům, protože jim vadí.
    A za 100 let se to stejné bude dít Němcům, protože budou německým Turkům vadit...
  • Prašivé NATO už by jim měl dát někdo po rypáku i s tím naším šedivým zbabělcem pavlem, Turecko pod hlavičkou teroristického NATO vraždí kurdy a naši havloidní justi jégli budou obviňovat Asada a Rusko, že nezasahují, to už je na palici,havlova pravda a láska v praxi
    • "Je třeba zakládat na celém světě drobné revoluční ohníčky, až nakonec celý svět zachvátí požár socialistické revoluce.", hlásal ten co je dnes v myším oleji.
      A tak jeho stoupenci zavedli rudý socialismus, který má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých a podle tohoto vzoru zavedl Hitler hnědý socialismus, který má na svědomí nesrovnatelně méně obětí. A KGBák Putler se skamarádil s Turčínem Erdoganem a chtěli by by si rozdělit Evropu (a pak se seprat) jako tovarišč (soudruh) vožď (vůdce) Stalin a Parteigenosse (soudruh) Führer (vůdce) Hitler. Oba měli knír, i když různě mohutný a rozdělili si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).
      • Ty jich máš míň ,protože číst tvoje plky je na infarkt.
  • Toto je druhý velký přešlap Receipa Erdogana! Když Kurdské milice zasahovaly proti IS to byli dobří! Nyní se svět obrací zády a nechá recepta konat.
    Dost to mrzí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit