Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jste nevěrohodní. I když jste se zbavili Zubaté pleši. Vaše směšné konstrukce o nové vládě vyvolávají salvy smíchu.S 15 upocenými poslanci by jste chtěli ovládnout vládu? A opět narýsovat nějaké mstivé trestní stíhání někoho vám nepohodlného? Věří se, že od ANO je toto jen formalita. Nikdy by nepřipustili vládnutí s takový balastem, jako jsou pokřivení nevěrohodní socani. Několik let vás čekají jen kosočtverce na volebních plakatech.Skončily tanečky na palubě Titanicu.
  • Hamáček a Zimola. No, Ti dva tedy určitě zmobilizují davy voličů. Jeden nemastný neslaný a druhý přehnaně sebejistý s neupřimným šklebem.
    • Hamáček a Zimola jsou Pat a Mat v politickém převleku.
  • Sociální demokraté dělají ve svém hodnocení propadu velkou chybu, když příčiny hledají kde v čem, ne kde v kom. Byl to právě Sobotka se svým vládním "týmem", kteří určovali špatný směr cesty socialistů. Sám Sobotka - ani ryba, ani rak, ani červený, ani modrý strhával socialisty do propadu. Navíc jeho postoje k otázkám, které trápily občany všech proudů, byly více než prapodivné. Také postoj poslušného vazala vůči EU a jejím vůdcům, zejména Merkelové, propad socialistů jenom prohloubil. To vše jenom proto, že kejklem získaná podpora "všech" socialistů tvořila přes Sobotku, Chovance a spol. tvář socialistů. Lze připustit názor, že Sobotku a spol. mohly ovlivnit tzv. kavárna, sluníčkáři, eurohujeři a pod směry. Tvrdost a přímočarost Foldyny může být náznakem toho, jak a kterým směrem vést socialisty, aby získali zpět své někdejší voliče. Jinak půjdou do pekel a padnou až na dno, kde je dnes TOPka, lidovci, STAN. Pomalu ale jistě do ztracena
  • Pokud to bude tak jak plánuje Foldyna, tedy že ČSSD budou volit všichni chlapi od soustruhu (kterých je ovšem dnes velmi málo, nehledě na to že už tady ani nemáme moc těch soustruhů, a pokud někde nějaké jsou, tak jsou ovládány počítačem, a obrobky do nich upíná robot) a prodavačky/pokladní ze supermarketů (vesměs občanky Slovenska, Ukrajiny, Běloruska a Ruska, tedy bez volebního práva v ČR), tak to bude znamenat další pád někam pod 2%. (A dědečkové a babičky ? S manželkou patříme k této věkové skupině, taky jsme celý život makali, ale volit sobotkovsko-chovancovsko-hamáčkovskou ČSSD by nás nenapadlo ani v tom nejhorším snu :-)
  • Na té fotce do svaté trojice chybí hašek *14* *14* *14*
  • Tato strana měla slibně nakročeno. Potopil ji však Sobotka. který nevěděl ani čí je. Strana se dostala svým politickým kličkováním a kauzami mezi béčkovou, nevolitelnou spodinu ODS, TOP09, STAN, KDU-ČSL a vypatlané Piráty. Druhého Zemana, který by je dostal z této žumpy už nemají.
    • Propánakrále, a kde by vzali druhého Zemana? Taková osobnost se rodí jednou za 500 let!
  • No zkuste naši menšinu ta vám za korunky bude zobat z ruky
    • Souhlas, komouši udělaj pro prachy cokoliv, včetně zrady vlastního národa.
      • přééésně, Chrchla, Kalous, Švarcmberk ...... by zradili i vlastní matku, inu komouši!
        • Jo soudruhu dějepis učit se,učit se,učit se.I Lenin by se divil a naši komunisti po r.45 zradili celý národ a ten jim ještě tleskal.Kampa se ssere Veškrna,Kradousek a knížete si až na jeho názory na odsun vážím.
  • Propad způsobili ti vaši "nejlepší" Sobotka a Chovanec se zbraní v ruce a podobní chovanci a nevychovanci.
    • Spíš si myslím že je způsobila fanatická pomstychtivost zapšklého jezevce Miloše Zemana ve kterém roky kvasila nenávist vůči Sobotkovy potažmo celé ČSSD,. Mobilizace jeho voličů proti straně kterou založil byla do očí bijící.
      • Milý Klemente, jako obvykle se hluboce mýlíš. V době kdy byla ČSSD založena Miloš Zeman ještě nebyl na světě. A jestli někdo projevoval nějakou nenávist a fanatickou pomstychtivost, tak to byla zubatá pleš, která zradila Zemana při prezidentské volbě před 15 lety. A ta zubatá pleš se odrovnala sama (a současně přivodila i ČSSD klinickou smrt) tím, jak podle a nenávistně zaútočila na Babiše ve snaze dostat ho z politiky, na to nebylo potřeba Zemanovy součinnosti. Zeman si to jen s jistou škodolibostí vychutnal. Ono totiž to co Sobotkovi fungovalo uvnitř ČSSD (tj. likvidace jakýchkoli názorových odpůrců) nemůže fungovat mimo ČSSD, tak daleko moc pomstychtivosti zubaté pleše naštěstí nesahá.
      • jedině dobře socani ať tahnou do zadele za komunistama
  • Foldynu charakterizuje důvěryhodnost a respekt k morálním hodnotám. Na druhé straně Foldyna neuznává pitomosti typu migračního šílenství či permanentního bruselského novátorství, ideologicky propagované na základě politické korektnosti v intencích eurohujerismu. Foldyna je realistický politik, jehož zvolení ČSSD pomůže. V časech Sobotky byli socani nepřekonatelní přeborníci v neplnění předvolebních slibů. Sobotka devótně tančil před různými politickými hochštaplery a přitom pohrdal voliči. Hamáček je epigonem sobotkovského politického stylu, jeho eurohujerská konformita může být pro ČSSD vražedná.
    • ČSSD je stranou pokroku, díky Zemanovi a po Sobotkově odchodu už jsou zase v pohodě.
      • A co bude po zemanově odchodu ? *14* *14* *14*
      • Probuď se Juro, spíš. Žádná pohoda, kde na to chodíš?
    • přesně tak ANO a ČSSD bude tandem
  • H.Hook
    Čekal jsem od ANO podání trestního oznámení na Sobotku a další zloděje. Jenže nic se nestalo. Volil jsem ANO, ale to už se nestane! Babiš je stejnej parazit jako ti ostatní zloději!
    • Také už koblihy nežeru.
    • Ale on by rád akorát že má problémy se svojí špínou a ta je daleko větší ,možná soudruh Gross coby figurka soudruha Babiše by moh povídat.Takže nevěš hlavu pokud si volil asociaci nenažraných oberymrdů tak si volil jenom jinou část socanů.Teda ne že by si měl z čeho vybírat a koukněte na záznam jak se soudruh Faltýnek bratří s šikmookym Pitomiem -to je na zblití, 30 let po revoluci chtějí vládnout estebaci Man a Bureš s zamindrákovanym Pitomiem a do to ho se směje soudruh Filip,hnus.Za tenhle hnus nesou odpovědnost ostatní strany.
      • No, i kdyby bylo v kauze Čapího hnízda něco špatně (jako že není, ty peníze nikam nezmizely, čapí hnízdo stojí a slouží svému účelu), tak co je to 50 milionů proti několika Sobotkovým a Bakalovým miliardám z tunelu jménem OKD, že ??? Kde ty miliardy jsou ??? A to nepočítám kolik nás to bude stát až se ty doly, které totálně vytunelované hodili přátelé (říkají si tak socdemáci, že?) Bakala a Sobotka zpátky na krk státu, budou likvidovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit