Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti demonstraci DSSS je třeba zakročit ! Ale proti cikánskému povyku na veřejnosti nikoliv - to by už určitě byla "diškriminácia" !!!
  • v Zábřehu je sestěhovali přímo naproti Č.spořitelny a vedle umístěného bankomatu,vedle spořitelny je prodejna Hruška,kde posílají malé děcka krást,z klidného náměstí SNP a okolí
    se stalo náměstí strachu a hrůzy.Starosta je z ČSSD,tak jako prim átor Ostravy.Ze Zábřehu
    se stává pomalu nebezpečná zóna,lidé přestávají chodit nakupovat do Hrušky,k bankomatu
    na kterej vidí naši rómové z oken přestávají chodit vybírat peníze-asi tušíte jak by to dopadlo,vláda takový problém řeší zvýšením stavu policistů,místo aby řešila tento problém.
    Je to opravdu hrůza!!!!! Myslete u voleb,že Ostravu ovládá ČSSD.Viz. stadión Baníku na Bazalech ,a jiné projekty.Někdy si opravdu říkám,že komunisté byli proti dnešní politické
    garnituře...malované děti.
    • Proti tomu policajti nezakročují a Sibinsky jako starosta je to případ k zamyšlení.Za jeho starostování je binec kde se člověk podívá a neřeší nic i když mu pošlete stížnosti.Sídliště Dubina je toho názorná ukázka.
    • prim átor Ostravy Kejzar je chartistická zednářská špina se vším co k tomu patří.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: osobně jsem na protestu nebyl, protože jsem odhadl jak to v naši pseudodemokratickém policejním státě dopadne (nebráním se slovu zbabělost...). Když nad tím ale přemýšlím, tak musím konstatovat, že jsem zažil předrevoluční dobu, kterou nyní nazýváme totalitou a nějak si na takovou brutalitu policie nemohu vzpomenout. Zákrok SNB v roce 89 v Praze byl podle ostravských jatek procházkou růžovým sadem. Koho to vlastně naši policisté mlátíli v Ostravě? Sdělovací prostředky je nazývají extrémisty atd. Za minulého režimu to zase byly protistátní živly, rozvráceči atd. . Kdysi ovšem na ně SNB nepoužívala koně a jiné sofistikované donucovací prostředky, které dokážou brutálně ublížit. Ale ptám se znovu koho to mlátí hlava nehlava současná policie. Jsou to mladí lidé frustrovaní dnešním kapitalismem, který jim vzal zbytky veškerých iluzí. Mají odvahu protestovat proti povalečům a zlodějům šrotu, celoživotním dávkařům, násilníkům a narkomanům a stát místo aby jim poděkoval, tak na ně pošle vycvičené policejní jednotky a do davu vmísí své provokatéry. Nejodvážnější synové naši vlasti jsou bezhlavě mláceni policejními složkami jen proto, že správně pojmenují dlouhodobý problém. K zákroku policie dnes stačí každá záminka provokatéra. Nevím jestli tohle je ta země zaslíbená V. Havlem, o které z balkonu v Melantrichu prohlašoval, že budeme mít větší sociální jistoty, nebude se zdražovat a nebudou nezaměstnaní, kterými údajně tehdy strašili komunisté. Vzpomínám na lháře V. Komárka, který v Ostravě vykřikoval, že koruna bude jak marka a dnes máme holý zadek a vytunelovanou republiku a policisté mlátí každého, který se nebojí pravdivě pojmenovat kdejaký společenský problém. Náš štajger vždycky říkal: "asi budu volit DSSS, protože to je jediná strana, která nám pomůže od zlodějů, mačetových vrahů a jiné asociální verbeže..." A měl synek jako vždy absolutní recht....
    • Komunisté po svém vítězství v r 48 hlásali, policajtské pendreky už nebudou tancovat po dělnických hřbetech, a tancují znovu, pod velením těchto lotrovských stran, uvidíme jak ještě dlouho!
      • Včera mi to v Ostravě připadalo jako za tatíčka Masaryka,když nechal střílet do pracujících,kteří ho živili.Zmlácený pracující na policajty dělat nebude.
      • kolikrát tancoval po tom tvém,že to tak znáš
  • opět jako vždy, cikánský darmožrouti placený dávkami od státu můžou vše, ale když se proti tomu někdo ozve pošlou se na něj policajti, tam kde by zasahovat měli tam policajta není vidět, ale jak jde o ¨protest proti roztahování cigošů je jich hned dost..., *16* *16*
  • Nastal čas zavolit KSČM, ta tady jediná udělá pořádek. 23 let totálního hnusu, to je výsledek tvz. České demokracie. A cikán..... to vždy byl, je a bude nic......
    • KSČ(m), pohrobek rudofašistické KSČ by v naší zemi udělal "pořádek" jako v severní Koreji, tam už mají rozvinutý komunismus. Tu partaj může volit jedině gauner nebo p.tomec. Těch "23 let totálního hnusu" je tady proto, že před 23 lety komunisti neskončili v kriminále a na kandelábrech.
      OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
      * 234 občanů bylo popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • co to sem pleteš blbečku,co natropili fašisté a nyní jsme s něma v unii
        • Ze všema bývalýma gaunerama tak nějak trpně spolunažíváme v tomhle blbém globalizovaném světě, jen někteří bydlí dál a někteří blíž !
  • Přijeli všichni.Hlupáci z PČR ,těžkooděnci ,koňáci z městské a takoví ti nenápadní tajní policajti co s taštičkou přes rameno jen přihlíželi a somrovali.Tolik státem placených se slezlo kvůli jednomu mítingu.Když člověk po nich něco potřebuje tak mají natrénováno: toto je občansko právní věc,nemáme čas,počkejte si na protokolaci 3-4 hodinky.A najednou je kompletní smečka vlčáků tady.Těch co mají pomáhat a chránit.A tohle všechno živíme z našich daní.Toto krmíme bankovkama kupujeme tomu prímky a fedrkuše.Jestli by tihle všichni nepotřebovali zatleskat ....... pusinkama o naše dlaně.
  • Francie a část Evropy se už na.rala a my budem žvanit na netu.
    • Doufejme proto, pro vlastní dobro, že to tzv. žvanění je jenom počátek něčeho smysluplnějšího ...
  • ten si s těma smradlavejma opičákama poradil.
    • Přenechám pronájem kotelny v Auschwitz - Birkenau (Osvětim - Březinka). Zn. Levně !!!
      • Aby na všem voni, Kohn, nechtěli trhnout. Vždyť je to dávno nefunkční a zastaralé.

        Dnes je třeba nezištně pomoci Izraelským přátelům a Golanské výšiny obsadit elitními romskými divizemi z Čech. Bude-li poblíž na izraelské straně sběrna, nebude za chvíli u Arabů k nalezení ani kousek kovu, natož kovová zbraň, nebo kabel.
  • Lze jen poděkovat lidem,co se nebojí jít na protest proti zvýhodnování cikánů,celé roky to nikdo neřeší,prostě dají naše peníze a je hotovo......všechno je diskriminace i když se špatně podíváte,nedáte peníze a nejlepší by bylo věnovat jim svůj byt,aby nebyli diskriminovaní,což už se děje,protože cikáni mají pořád byty....vybydlej to ,tak dostanou nové a my? Nic....
  • V jedné nejmenované zemi, házeli kameny vždy najatí provokatéři. V této pseudodemokracii to je určitě jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit