Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina bude možná muset Moskvě vrátit třímiliardovou půjčku
10.1.2015 | roj
154 příspěvků
-
A čto chljéba? Búďet tovóryšč Půtin?
-
Jak vidno, po zavedení registrace na Tiscali, prokádrovaní pravicové soudruzi z I-dnes alias Mladé fronty Dnes kalí vodu svojí "genialitou" i tady. Vážení soudruzi. Putin se chová přesně podle hlásání tzv. západních demokracií- na rozdíl od reálného chování právě těchto pokryteckých tzv. demokracií na Západě Tj. ekonomické zájmy především. Proč by si měl hrát s tzv. Ukrajinou (tzv. proto, protože východ Ukrajiny již k Ukrajině nelze počítat) na sociální zaopatřovací ústav pro individua, která si to ani nezaslouží? Takže, prvicoví soudruzi, zklidněrte svůj fanatizmus a podívejte se kam fanatizmus dovedel nebohé fanatiky ze západní Ukrajiny.
-
-
levice a pravice neexistuje, to jen ty bys je chtěl soudruhu z KSČM rozdělit, bohužel. Lidi levicového myšlení automaticky nejsou s fašistou z Kremlu.
-
-
kde dominuje jeden jediný nenávistný závistivý imbecil. Žádná hlubší myšlenka.....asi mimořádně půjdu do hospody a na tamním pozvraceném stole najdu více inteligentního obsahu než číst tečkovy psychopatické zvratky
-
Vykupujeme papirove Rubly, cena az 3Kc/kg!
-
-
Nevěřte tomu vypatlanci. Já vám dám 40 haléřů za rubl a vykoupím jakékoli množství.
-
-
U nas balšój glad a rybjáta umreljájut gládom tovóryšč Půtin!
-
-
Ty máš ten gulag jistý. Spíš ale kulku do týla!
-
-
Dotazy čtenářů
Může se Putinovec stát demokratem? - Ne. Z Čerta Anděla nikdy neuděláte.
Znáte inteligentního Zemanovce? - Ne. Kdo má rozum ten Zemana nikdy volit nemůže.
Co dělají Ruská vojska o dovolené? - kradou Ukrajinskou zem.
Je pravda že tzv. separatisty řídí Moskva? - Ano.
Nepohodlní vůdci záhadně odstupují nebo jsou vražděni. Rusko má na ně páky - když
si zvolíte toho koho nechceme nepošleme další zásilky pomoci. Jednoduché. -
-
Alane, jsem starší antibolševik. Média nás masírovala za komoušů stejně jako nás masírují dnes. Jenom s tím rozdílem, že vy jim to baštíte i s navijákem. I když se přesvědčuji, že snad tak blbý být nemůžete, tak potvrzuješ, že ano. Dost smutné.
-
-
Mi chóčeme chljebá tovóryšč Půtin! Ňet rakéty!
-
Bůďet chljéba, íli rakéty tovóryšč Půtin?
-
Rubl? Sto to za gnoj?
-
-
A co koruna? 29 Kč za Euro. Super.
-
-
Búďet chljéba tovóryšč Půtin?
-
-
Máš vodku? Máš! Tak drž hubu, nebo skončíš v gulagu!
-