Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina dostane od Světové banky další peníze. Kyjev vymění generálního prokurátora
10.2.2015 | art
161 příspěvků
-
Mc Cain se zbláznil z toho, když ho vietnamčíci, které napadl, strčili na nějakou dobu do jámy. Přesto ho válečnické choutky nepřešly, ale přece jen raději co nejdále o něj. Jinak další část tvého příspěvku Puso, je nekomentovatelná. To zdravý člověk nevymyslí.
-
To my všichni víme, v Perlovce, že?
-
A co Karlovy Vary,soudruhu ? Ty se taky počítají.
-
Věda armáda demokracie prosperita.. ten seznam je stráááášně dlouhý. *14*
-
Jsem rád, že jsem se trefil. Ono to zas tak těžké nebylo. Lidé narozní po roce 89, jsou většinou režimem zbaveni vlastního myšlení a navanek se projevují jako mentálně opoždění jedinci.
-
To takhle jednou v noci budí manželka Porošenka ze spaní. "Pedro Olexijevyči, honem vstávej, opolčenci chtějí vyjednat podmínky kapitulace". Porošenko honem běží k telefonu, ale manželka na to " k telefonu ne Pedro, klepou nám na dveře".
-
BTW! Jsem demokratka a ne žádná komunistka! Podobné urážky si vyprošuji!
Je to ale rozdíl v mentalitě. Ukrajina byla napadena Ruskem a demokratický Západ
ji otevřeně dává zbraně na obranu. Putin podporuje Ruské zločince a tak tam
zbraně vozí tajně jako pašerák. *15* *15* -
Zelení mužíčci jsou připraveni na pochod celou Evropou.
-
Ty máš pustinu mezi ušima.
-
čim dříve je dostanou, tak tím dříve se k nim dostanou separatisté. tak že diky světová banko *1*
-
stačí jedna
-
Soudružko kovaná komunistko Pusinko zkus:
format hlava:
a pak novej system, asi máš virus nebo error system -
Až bude anketa nezdvořák roku tak se přihlaste. Máte velkou šanci na vítězství. *15*
-
Doněck i Kyjev patří Ukrajině. Pokud se je vaše Rusko bude znovu snažit vojensky
obsadit začne válka a po ní budete Rusko na mapě hledat marně.
Bude tam místo něj jen jaderným spadem zamořená prázdná pustina. *2* *2* -
Jak to, ty blbko, můžeš vědět, že jsem neprotestoval. Ty to ani vědět nemůžeš, protože před rokem 1989 s tebou tvůj fotr teprve ochcával ploty.
-
Změním celou západní Evropu. Naučím její obyvatele jíst řepu a bydlet v dírách.
-
Doněck a Kyjev jsou Ruská města.
Na co si hrajete ubohá trosko? -
Tomu blbovi Mc Cainovi měli tenkrát, v tý díře, přidat. Očividně mu to nestačilo a nepoučilo. Ve Vietnamu bojoval coby agresor a terorista, proto vietnamci byli plně v právu.
-
škoda že jste neprotestoval když se 40 let tancovalo tak jak pískal Rudý Kreml.
-
Není to pan Mc Cain kdo poslal armádu na dovolené zabrat Doněck.
Ten zločin spáchal jistý Adolf Putin. Ale není třeba se ho bát. Americký šerif už má
na něj zatykač a brzy bude postaven před soud za válečné zločiny.