Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pošlete další peníze, oligarchové už včerejší zásilku rozkradli a zbraně z minulého století, které jste nám dodali za cenu výkřiků zbrojařské módy už jsme odevzdali při dezerci povstalcům.... *15* *15* *15* *15*
  • Ňák mi to začíná štymovat, vobamgután jim chce "dát" zbraně za 300 mega a půjčka je o něco větší, asi aby zbylo na kapesný!!!
  • I kdyby Ukrajina dostala půjčku 400 miliard, zahučí to tam jako do černé díry. Obyčejné Ukrajince lituji, ale možná, že až budou nuceni projít si peklem (na východě jím již prochází), tak se konečně vzchopí a vymetou ty nácky svinským krokem. Asi jim bylo mnohem lépe za Janukoviče i když obludná korupce a oligarchové sráželi zemi do kolen. Ale alespoň je nikdo nevraždil a nebombardoval jim domovy.
  • To je neskutečný....Dostaneš penízky, ale zlikviduješ toho toho toho. A ty oligarcho korouhvičko se budeš pěkně točit dle našeho větru...
  • Vyzbrojení Ukrajiny: ‚Mutti‘ Merkelová vs. ‚Wayne‘ McCain

    Merkelová:
    „Jsem pevně přesvědčena, že tento konflikt nelze vyřešit ozbrojenými prostředky. Nedokážu si představit situaci, ve které by ukrajinská armáda s modernizovanou výzbrojí udělala na prezidenta Putina takový dojem, že by dospěl k přesvědčení, že v konfrontaci s ní musí ruská armáda podlehnout. Říkám to zcela narovinu...
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • To, že od pobytu v díře ve Vietnamu trpím trvalou erektivní disfunkcí ještě neznamená, že nemůžu jako budoucí przydent USSA zasypat celej svět bombama! *16* *16* *16*
    • Změním celou západní Evropu. Naučím její obyvatele jíst řepu a bydlet v dírách.
  • Další úplatek západu pro kyjevské fašisty. Ukrajinci, připravte se na to, že budete skákat tak, jak západ píská a že budete pouze levné lidské pracovní zdroje (nebo stroje?). Stejně tak jsme dopadli v ČR.
    • škoda že jste neprotestoval když se 40 let tancovalo tak jak pískal Rudý Kreml.
      • Jak to, ty blbko, můžeš vědět, že jsem neprotestoval. Ty to ani vědět nemůžeš, protože před rokem 1989 s tebou tvůj fotr teprve ochcával ploty.
        • Až bude anketa nezdvořák roku tak se přihlaste. Máte velkou šanci na vítězství. *15*
          • Jsem rád, že jsem se trefil. Ono to zas tak těžké nebylo. Lidé narozní po roce 89, jsou většinou režimem zbaveni vlastního myšlení a navanek se projevují jako mentálně opoždění jedinci.
  • Vyměnit hlavního prokurátora může Porošenko udělat i v neděli.Tu spravedlnost hlídají fašisté z Pravého sektoru.Tam by měli upřít pozornost Porošenko s Jaceňukem.Ale tam by si tito výkukové spálii prsty,nebo rovnou dostali kulku.
  • Zemřel Obama, ale po 10 letech se už nudil v nebi. Poprosil Boha, aby ho pustil na chvilku zpět na Zem,aby zjistil, jak se má jeho zem.
    Bůh po delším váhání souhlasil a na Zem ho na chvilku pustil.
    Obama jde do jednoho baru v New Yorku. Objedná si rum a informuje se u výčepního, co je nového, jak lidé žijí, jak se rozvíjí jejich země a jaké jsou problémy.
    Výčepní se podiví a udiveně se ptá : "Jaké problémy? Přece jsme jedna veliká země a všechno okolo nás je naše".
    Obama :"Jak to? A co Irák, Afganistan...... ?"
    Výčepní :"To už je všechno naše".
    Obama :"A Evropa, Afrika a celý Blízký východ.....?"
    Výčepní z pod pultu vytáhne globus, roztočí ho a pyšně povídá: "Přece jsem říkal, jsme světová velmoc! Celý svět je náš!"
    Obama je potěšen, pyšný a spokojený. Objedná si další rum a vypije ho. Před odchodem z baru povídá : " Tak tedy ti pěkně děkuji milý příteli. Kolik platím?"
    Výčepní :"Jeden rubl a dvacet kopějek"
  • To takhle jednou v noci budí manželka Porošenka ze spaní. "Pedro Olexijevyči, honem vstávej, opolčenci chtějí vyjednat podmínky kapitulace". Porošenko honem běží k telefonu, ale manželka na to " k telefonu ne Pedro, klepou nám na dveře".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit