Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemyslete si evropská chátro, že my US fašisti půjčujeme prachy jen tak.
    Budete koukat na naše židácký úroky, to vás hned přejde sranda. Heil McKain!
  • Pokud se dnes nedohodnou je to v prd... *9*
  • Tajemná rodina Saúdů: Bylo 11. září společným dílem států osy?
    Proč krvavé diktatuře „arabské jaro“ nehrozí.
    Ukrajinská krize a pád cen ropy jako trest pro Rusko za Sýrii?

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1485-tajemna-rodina-saudu-bylo-11-zari-spolecnym-dilem-statu-osy-proc-krvave-diktature-arabske-jaro-nehrozi-ukrajinska-krize-a-pad-cen-ropy-jako-trest-pro-rusko-za-syrii.htm
  • Ať žije internacionála !!!!
    • To už tu jednou bylo. A světu to nic dobrého nepřineslo. Jen Rudou hrůzovládu
      bídu a hromady mrtvol.
  • jasně, pošlete ještě nějaké peníze, oligarchové si je na ochodnou rozeberou a Ukrajinci budou platit po několik generací. a neuvidí z těch peněz nic. No, ale za blbost se platí.
  • až tam opravdu rusové vtrhnou,tak za tři dny je po válce a zachrání se tisíce životů,bohužel pár fašistů bude viset
    • Ukrajinští partyzáni zatočili s Wehrmachtem a to samé čeká Rudou armádu. *1* *1* *1*
  • Doněck a Kyjev jsou Ruská města.
    Na co si hrajete ubohá trosko?
    • A co Karlovy Vary,soudruhu ? Ty se taky počítají.
  • Pan "soudružka pusinka" podle toho jak se vyjadřuje je rozený sexuální deviant.
    • ba ne, je to nácek a plagiátor
    • Jsem žena!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • S koulema......
        • Vy vy .. Jsem holka a né kluk! Já si vyprošuju podobné urážky! *16* *16*
  • Ta půjčka padne na flintičky od Jůesej. *8*
  • Tady se podívejte evropská chátro jak jsme já a mý SS kámoši u nás doma
    populární *16*

https://www.youtube.com/watch?v=_GvpsNR6OBQ

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Tak jsem koukal, že s tím zločincem tam byla i Madlen. Trochu se bála, asi si přistříkla do trenek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit