Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budou si zpívat jak naši legionaři"červený šátečku kolem se toč, kolem se to. My jdeme na rusa nevíme proč, nevíme proč"
  • to zas bude zběhlíků a nových žádostí o ruské občanství *15*
  • Já vím velmi dobře jak to tam vypadá mám tam staříčka z manželčiny strany, nemajů co jesť tak chců k Rusku které je bohaté a je tam dobře.,
  • Zadej do vyhledávače plazmová děla, plazmové zbraně
  • Ať už to dopadne jak chce, každopádně se sem k nám pohrne svoloč z Ukrajiny, ať zločinci nebo samozvaní politici.Je to průšvih, na který doplatí jen normání daňoví poplatníci a stoupne zločinnost. Zrušení cel pro Ukrajinu je další průšvih pro naši ekonomiku. Budeme žrát ukrajinské blafy a i výroba nás bude zásobovat. Pěkně děkuju.
  • Přidej i humanitárního bombarďáka Švejka Zemana, nyní se chystá na humanitární bombardování Moskvy a Kárla von Sajrajta z BIlderbergu a jeho vděčné komediantské publikum.
  • Ukáčkám od nás se bojovat nechce, mobilizace nemobilizace, prý musí živit rodiny, už jsme se jich ptali, takže voly půjdou dělat USRAELI a německé EU akorát fanatičtí křiváci Poláci. Problémem je, že NATO nemůže na Ukrajinu a USA si pálit prsty kvůli Ukrajině nebudou, to už před měsícem Kerry přiznal a Putin to dobře ví. Je to přetahovaná pro ovčany, že Amerika je ještě velmoc i když většina soudných už ví, že král - tedy strýček Sam, je nahý. a pod krkem ho spolehlivě drží komunistická Čína, co drží třetinu USA dluhu a musely ho Číně podepsat jako Zaorálek tu neodělitelnost Tibetu od Číny. USRAELSKÉ sebevědomí se dostává spolehlivě mezi dvě polokoule sedací plochy.
  • Ukrajinská armáda na východě půjde k ruským separatistům a ze západu může vyslat Turčynov akorát fašisty-banderovce a to by neprošlo, ani kdyby německá EU zavřela obě oči a USA na ní tlačila jak parní válec. Tomu se říká prů-er.
  • Tím v podstatě posílí ruskou armádu neboť část ukrajinských vojáků přeběhne k ní. Tak, jako tomu bylo doposud.
  • Nemáš nějaký odkaz na Ussurijské peklo?Google a ostatní to zřejmně blokují...
  • branná povinost je k ničemu.mobilisace je duležitá.hlavně pro nás protože je povinost(alespoň za ná sbyla) že se maji hlasit ať jsou kde jou muži ke zbrani.tak že by od nás odešlo dost Ukáček.
  • Problém je, zajati jsou vojáci, kteří tam neměli co dělat a ani o tom pobytu OBSE v tom okamžiku nerozhodla. Je zajímavé, že civilní pozorovatelé nemají problémy, že letecké kontroly Rusko- EU si létají podél hranic bez problémů? Američané stupidně převracejí f a k t a .
    EUUSA se snaží za každou cenu postavit na Ukrajině vojenskou základnu ( raketovou? ). Viz Krym, tam již byl v USA vyhlášen tendr na voj. objekty již na podzim. Vzledem ke změně statusu Krymu byly tendry zrušeny.
    Další doklad věrolomnosti a neserióznosti EUUSA.
    A branná povinnost - Ukrajina na ni nemá love, když dluží kde komu a nejvíce vlastnímu obyvatelstvu. A profašistické exekutiva už nemůže ve vlastních s.ačkách plavat. Tymošenkovou a Kliczku nejdříve zavřít. Pseudopresidenta a pseudopremiéra odsoudit v Haagu za podporu fašizmu a podílu na vrraždách na Majdanetku. Hnusné je, že dosud nic nevyšetřili.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné páchnoucích a toxických ropných lagun jsme přesvědčení, že ukrajinské vládě by mnohem víc prospělo, kdyby místo nucené branné povinnosti přestala podporovat pravý sektor a nehleděla na zločince z UPA včetně Bandery jako na své vzory. Tím by dokázala celé východní Ukrajině, že to se záchranou země myslí vážně. Je to ale nejspíš iluzorní a naivní představa, chtít po pravém sektoru a neofašistech v současné vládě aby se zřekli svých ideálu. Jenže životní realita je taková, že když tohle nepochopí ukrajinská vláda sama, bude ji to muset po druhé v novodobých dějinách vysvětlit řadový ruský voják. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že i když ti obyčejní Rusové si ve 20. století dost vytrpěli, tak Evropa jim to vůbec neusnadňuje a nakonec ještě vždycky čeká až ji ruský mužík zbaví hnědého pokušení... "
  • Text Vašeho příspěvkuTy fotky by si měl dát velký humanista na stůl pod sklo. Ať mu to připomíná jeho humanitu.
  • vzpomínky na humanitárního bobarďáka.....


    http://www.nato-tribunal.de/varvarin/photo_documentation.htm
  • Obsazení klíčových mocenských budov v Lugansku po vypršení ultimáta chuntě http://www.youtube.com/watch?v=KEN2KTuv1I4
  • Šavlový tanečníku,líbí se mi tvoje reakce,určitě je to přínos pro tvůj mozeček,je to rozhodně lepší,než se třeba dívat na vysílání televize,kde nějakej pablb vaří nějaký žrádlo pro jednoduché a přiblblé diváky.
  • Nemalá část Ukrajinců se bohužel hlásí k fašistům Stephana Bandery, k ultranacionalistům a USA to ještě díky SOROSOVI, který posílal peníze neziskové organizaci, která pro děti z chudších rodin na Ukrajině pořádali tábory s výchovou k fašismu a tak dnes , kdy dospěli sklízí Ukrajina plody této "skvělé " USA práce.

    Podkarpatská RUS by nejraději přešla k nám, tak jako za první republiky, tedy asi ke Slovensku, když došlo na dělení. Nemalá část odsud je dnes u nás, protože tam není práce. Kdyby nebyla druhá světová, tak dnes by nebyli cizinci ,ale našinci.

    Východ chce federalizaci nebo samostatnou republiku na východě, která by byla úzce spjata s Ruskem, protože 92% průmyslu směřuje do Ruska. a převažuje ruská populace.

    A zbytek ať se třeba vymlátí, když jde o takový povl, který podporuje opět fašismus.
  • Ukrajina se postupně rozloží a přejde k Rusku.
  • Turcynov asi rozumel ,kdyz IWF rozhodnul,povolit Ukrajine 12 mill.EUR.Predpoklad je,že se
    "postará" o klid na jihu a východe.Je možné,že predstava penez je tak silná,že se do toho
    pùjde"hlava nehlava".Faktor,co udelá Putin není znám.Je ale možné že ty povolené peníze
    mají v pozadí ùcel k provokaci na kterou se tak nedockave ceká.A to Ukrajinci nevidí jak je a situaci Kyjev manipuluje/samozrejme ve spolupráci s prátelskými státy/?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit