Přejít na výpis diskuzí
Ukrajina prohlásila Rusko za agresora. Ruským novinářům chce pozastavit akreditace
27.1.2015 | art
416 příspěvků
-
Rusák byl zas poražen u Mariupolu. Rus byl vždycky neschopný a zbabělý.
Pane porošenko dejte Putinovcům ultimátům: Opustíte do 24 hodin město.
Pokud to neudělají bombardujte celou oblast napalmem - uvidíte jak budou pelášit
zpět do rodné stepi. *2* *2* -
-
jasně a díky své zbabělosti a neschopnosti zvítězil nad Hitlerem, který pokořil celou zbylou Evropu *6* *6* *6* *6*
-
porošenko je vrah a bude brzo viset a s ním i ostatní fašisti
-
-
Komouši jsou vrazi a budou brzo viset. Myslej si, že jim to všechno projde, ale do dneška jsou stíháni váleční zločinci z 2. sv. Zločiny proti lidskosti jsou nepromlčitelný, soudruzi. *12*
-
-
jiriku, tys byl vždy hlupák, ale teď se překonáváš, to je tak těžké překousnout, že EU leze ke křížku? *15*
-
-
Komunisti jsou horší než nacisti a budou postříleni - jsi aktivní agent KGB
takže za odměnu budeš stát vedle Putina v první řadě.
-
-
-
Heleee, vy SSáčtí zm.di, Putin vám vzkazuje, že prej jste teroristi a extremisti s primitivními pudy a je nutné vám zatnout tipec, vy opice. Tak čumte na Putina. No jooo, vždyť vy ani ten jednoduchý slovanský jazyk neumíte, idi.ti. *1* http://www.vesti.ru/doc.html?id=2308195#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1168968%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D633866 *1*
-
-
vy jste stejný hlupák jako oni,. rasisto *12* *16* *16* *16*
-
Trotl má zase záchvat, rychle ÁRO!!!
-
-
*1* *12* *11*
-
-
méééé....méééé....méééé.....
-
Do očí mi to ten malý bolševik neřekne. Ví že by to byl jeho konec.
-
-
hňupe,by si s tebou vytřel řiť
-
-
Ten prcek? Přijde po dvou a odejde po 150 kouscích. *1* *1*
-
-
Chachááá, jenže než přijde, tak z tebe udělá prejt paár rachetlí. *1*
-
-
*1* *1* *1*
-
Ať soudruh zločinec Putin příjde - mohu mu zaručit že už z ringu neodejde. *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Všimněte si že čím větší nesmysl na vás imaginární "tečka" vyplivne, tím více se dopálíte a odhalujete své mínění, to oni potřebují.
-
-
Já nepotřebuju nic odhalovat. Za svým si stojím. Nikdo se tu nedopaluje, to je blbost. *7*
-
nedopaluji. já se bavím jeho stupiditami.
-
-
*1* Jooo, pro čuně Porošenka jsou ruští novináři největší zlo, protože informují pravdivě, neúnavně, kvalitně a hlavně rychle. Ti mu musí ale pít krev, hňupovi. *1*
-
tavaryšč Putin, my galádny. buďjeť chljéba????????
-
-
konečně jdeš jednou v pravý čas....
-
-
Putine! Ty zloději Ukrajiny! Ty se tu neopovažuj ukázat. Jinak si s tebou pohovořím
já a tobě z toho soudruhu rozhodně veselo nebude. -
-
kolik máš roků ,hňupe
-
-
U nás v Čechách se říká: "Kolik je ti let", tak se nejdřív nauč česky a pak někam piš, cype.
-
Neskač tu nebo spadneš a natlučeš si rudochu.
-
-
mééééé
-
-
Tak podle mečení je to zlej trotl. Né, že by to byl kozel, spíš vůl, ale je to on. *1*
-
-
-
Všimněte si jak vás PC software s názvem "tečka" či jiným vlastně zpovídá, zpravodajci tomu říkají vytěžuje.
-
-
Problém je v tom, že to nedělá. Zmůže se jen na provokace. Že by mu koza zas nedala? *1*
-
Zpravodajcům zvýšili rozpočet, tak těch kktů tu bude víc a víc!!!
-
-
Tak to je. A tečka to dělá zadarmo a rááád.
-
-
-
komunisti? tak z těch je mi na bliti. skoro jak z Rusáků.
-
Pořád říkám - škoda každé kulky která mine Rudý cíl.
-
-
Ok *1*
-
-
Uvědomte si že neodpovídáte žádnému tečkovi ale sledovacímu stroji (počítači) který pak vyhodnocuje mínění lidí.
-
-
No, kdybyste věděl, co za zm.dy žije mezi lidmi, kteří jsou na dávkách jako cigoši a nemají co dělat, to byste kulil oči. Takovej to dělá dobrovolně a rád, ba dokonce vydá ža tři roboty.
-
-
Tak vo minimálně 3 bych věděl zlej trotl, ELECTA a peppone (ne, že by jich tu nebylo víc) *1*
-
-
jo KGB to tak dělá - a soudruh Putin k nim patří! Zločinec jeden! *15*
-