Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby se pravda nedostala ven zakážou ruské novináře, divím se Rusku že má ještě trpělivost ty kydy poslouchat a nevlítne tam, prošli by to za pár dnů.,,
  • Nic překvapivého. Figurkám v Kyjevě hrozí debakl a tak budou řvát jak děcko před výpraskem. *3*
    Podle posledních zpráv z bojiště se postupně uzavírá Debaljcevský kotel, někteří vojáci Ukrajinské armády se už vzdávají a někteří dokonce přecházejí bojovat na druhou stranu.
    Celé rodiny z Mariupolu odjíždějí do Ruska, jsou tam fronty na přechodech a hodně mužů se přidává k domobraně.
    http://www.novarepublika.cz/2015/01/ukrajinska-svodka-ze-dne-26-1-2015.html
    Po celé Ukrajině se mobilizaci vyhýbá přes milion mužů.
    http://www.novarepublika.cz/2015/01/uz-pres-milion-muzu-se-vyhnulo.html
    Sám velitel dobrovolnického praporu Azov přiznává, že válku už prohráli.
    Tak co jim asi zbývá?
    Na žádné "mírotvorné tanečky" jim už opolčenci neskočí, byli by blázni aby Kyjevu věřili jediné slovo. Kyjev čeká potupná porážka, vzdávající se vojáci přenechávají povstalcům další těžkou techniku, v Doněcku běží na plné obrátky strojírenské závody kde se to opravuje, brzy se spojí ozbrojené síly Doněcka i Luhanska. Kyjev bude rád, když je vytlačí jenom za regulérní hranice obou oblastí.
    • To jsou ty poslední výkřiky před smrtí, je to tak, co chtěli budou mít.
  • *1* *1* Jooo, pro čuně Porošenka jsou ruští novináři největší zlo, protože informují pravdivě, neúnavně, kvalitně a hlavně rychle. Ti mu musí ale pít krev, hňupovi.
  • Aby se pravda nedostala ven zakážou ruské novináře, divím se Rusku že má ještě trpělivost ty kydy poslouchat a nevlítne tam, prošli by to za pár dnů.
  • už se to nedá ani číst je mi 70 a když čtu jak jsme trpěli za komoušů tak nevím kde jsem
    žil. ahoj
  • Tak s toho bude Rusko strašně nešťastné, asi jako USA když je svět označuje za říši zla. *3* *3*
    • Takový blb tečka ani nejde čůrat ale má pod stolem nočník aby mohl vše sledovat a mastit bláboly. *3* *3* *3*
  • *1* *1* Jooo, pro čuně Porošenka jsou ruští novináři největší zlo, protože informují pravdivě, neúnavně, kvalitně a hlavně rychle. Ti mu musí ale pít krev, hňupovi. *1*
  • přesně podle fašistů,kteří od 2 sv . války pracují v cia,v první řadě musíme umlčet novináře,jinak se na to lhaní můžeme vy...t,no a pak ty východoukrajince v klidu vyvraždíme. Nevíte někdo jak dopadla česká humanitární pomoc doněcku ?Nějak o tom naše noviny nemluví. Dík
  • Pokud ukrajinští představitelé ústy prezidenta Porošenka jsou ochotni eskalovat napětí těmito žvásty, tak by měli odstoupit.
    Bohužel ukrajinský národ si zvolil to co si zvolil a to je chyba. Nechal se propagandou řízenou USA oblbnout s vidinou rychlého zbohatnutí. Zapomněla ale na realitu, že Rusko je soused a je potřeba respektovat i suverenitu území, kde žijí Rusové. Také jsme se Slováky neválčili a funguje to.
    Jak znovu říkám, Majdan vyprovokoval USA a nyní si s tím neví rady, protože Rusko je soupeř, kdežto Porošenko a spol. je nastrčený maskot.
  • Jsou to jen fašouni. A na fašouny platí odjakživa jen jedna zbraň - ruskej voják.
    • vypláchlá hlavo, zkoušej to jinde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit