Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavý plán, ale ne jeho. Z ětěch desetitisíců je 3,6 Ukrajinců a zbytek Poláci, musulmání a zbytek superhrdinové EUUSA. Cvičit je bude CIA a zbraně a zrádélko jim budeme platit my u USA-ků.
    • Z břídlicového plynu.
      Amíci jim už vrtaře poslali. Naštěstí jsou jeho ložiska až u Černobylu tak že tam na ně Putinovci nedosáhnou. Plán je do dvou let soběstačnost a pak export. Vzhledem k tomu že Ukrajina platí Rusům za plyn 2x tolik než všichni ostatní tak je to i při nízkých cenách ropy vysoce rentabilní.

      Si zas ruský fašoun naběhl. Už nebude mít komu vyvážet ukraina ho nahradí.
  • sovětská armáda mě přišla odporná ale proti Rusovi nikdy nepůjdu.
    a myslím že tak to má i drtivá většina nás Slovanů.
    proti Rusovi jsme nešli za Napoleona ani v první ani ve druhé světové a nepůjdeme zase.
    • Tak půjdeš do gulagu. My bysme klidně šli. Oni už tu u nás byli dost dlouho. A na ty kecy o slovanech ti kašlu. Je to primitivní a zavání starověkem.
    • Ale kdyby tě osvobodila z Koncentračního tábora a vytáhla z hromady mrtvol tak by ti už asi tak odporná nepřipadala.
      • no ale nesměla by to bejt mladá holka až by se naní vystřísalo 10 rudoarmějců radši by zas skočila šipku do tý hromady mrtvol
      • Mně byli zase odporní gestapáci kteří házeli do hořících táboráků z mrtvol živá nemluvňata.
        • a dnešní fašistické armády ukrajiny a polska tvrdí,že koncentrační tábor v osvětimi osvobodila ukrajinská armáda
  • Apropo, tak jsem v rychlosti mrkl na net a ejhle. USA má v Evropě 67000 pistolníků a hodlá je ještě rozšiřovat. Kupodivu Rus pistolník ani jeden - kromě ukrajiny,což se jim nedivím, aby se jim amíci špacírovali na hranicích.
    Jak již dnes ParlamentníListy.cz informovaly, americký server Defense News přinesl informace o plánované operaci americké armády Atlantic Resolve, v rámci které hodlají Spojené státy posílit svoji vojenskou přítomnost v některých zemích východní Evropy, včetně České republiky. Defense News zároveň mapuje vojenská cvičení americké armády na kontinentu za poslední měsíce.

    Za největší pozemní cvičení, jež iniciovaly Spojené státy v Pobaltí, je však považována „Jarní bouře“. Loňského jedenáctidenního cvičení konaného v Estonsku se zúčastnilo přibližně šest tisíc vojáků z Estonska, Belgie, Velké Británie, Dánska, Francie,Lotyšska, Polska, Spojených států a Litvy. Neméně pozornosti ovšem věnovaly Spojené státy také Polsku a Ukrajině, kde proběhlo v loňském roce osm větších vojenských událostí. V případě Ukrajiny Washington slíbil zajistit pomoc ukrajinské armádě ve výši 52 milionů dolarů. Kyjev tak obdržel zdravotnický materiál, zařízení pro likvidaci výbušnin a další potřebnou výbavu pro fungování své armády. Jelikož není Ukrajina členem NATO, žádná ze čtyř zaznamenaných událostí nespočívala v přímém vojenském cvičení. V praxi šlo primárně o konzultace ukrajinské armády s americkými experty s cílem provést potřebné reformy. V Polsku se uskutečnila hned čtyři cvičení zaměřená především na protivzdušnou obranu a dohromady čtyři společná cvičení sil NATO proběhla v Rumunsku a Bulharsku. Naopak na území Velké Británie a Německa se američtí vojáci zúčastnili pouze dvou větších vojenských akcí. Takže stejně za to vše může Putin, ptotože amíkům nechce dobrovalně dát naftu, plyn, zlato a dokonce i svoje trenky do jejich síně slávy *1* *1* *1*
  • Poláky zlobí nové americké stíhačky
    Polské letectvo trápí technické potíže s novými nadzvukovými stíhačkami F-16. Kvůli závadám údajně museli letci odstavit už pět z jedenácti strojů. Dodávka nových letounů je přitom největším zbrojním kontraktem v historii polské armády, tak to je ta superkvalita.
    • Aby nerozflálali při smogu omylem Prahu tak jak v 45roce... u takových strojů člověk nikdy neví *1* *1* *1*
    • Ha ha, tak takové superstroje by jim spadly i bez boje.
  • Celý východ Ukrajiny bude Novorossia, nebudou mít nic společného s fašistickou verbeží na západě.
    • Zloději nicku, za všechno se platí a fašista Putin také platit bude. Už mu to došlo a lituje svých činů.
      • Putin je hrdý na to, co dokázal a jeho národ je hrdý na něj, to u nás ení pravidlem
    • Tady se ukázalo že jeden vlastenec zmůže víc než 10 fašistů a všem řádně naloží.!! *3*
      • Máš pravdu, ti jim dali pokouřit že se s toho nemůžou dodnes vzpamatovat.
        • mám strach,že banderovci se jenom přeskupí,doplní zbraně od kurev z ameriky a budou válčit znovu,bůh opatruj hrdiny z luhanska a doněcka
  • Fašista Porošenko a jeho nohsledi v Parlamentu mají své naivní představy, ale pochybuji, že se mladí kluci budou hrnout do armády, aby padli pro nic a za nic. Ukrajina je definitivně rozbita, zrovna tak jako Jugoslávie. No tak tam budou další republiky, nebo Novorusko, nebo jak se nazvou. Nejlépe by bylo to tak nechat, protože to stálo dost krve a pokud Porošenko chce zbrojit, tak to ještě spoustu krve stát bude. měl by se smířit s tím, že se Jugoslávie rozpadla, rozpadla se Ukrajina, Slovensko se taky trhlo a možná bude následovat Skotsko, Baskitsko či jiné země. Tak to už chodí.
  • Soudruhu Pusinko, Rusové zaplatili 20 miliony občanů, aby svět ochránili od fašistické ideologie. Za dva měsíce chce pravice u nás oslavovat sice prohru ve druhé světové válce, ale tím, že Německo pobilo 20 milionů Rusů je bráno jako hrdinský čin v boji proti "židobolševizmu". Je to zrovna tak nebezpečné, jako učit děti na základních školách, že hlavní podíl na vítězství ve druhé světové válce mají Američané tím, že svrhli atomovky na bezbranné lidi. Američané tak mají hlavní zásluhu na ukončení druhé světové války. To jsou bludy, že! Nevím proč mluvíš o Ruské totalitě, žádná tam není! Banderovci, to není nějaká etnická skupina, to jsou občané Ukrajiny. Tak se mrkni, jakou má Ukrajina historii.

    http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1594%3Aqkdybych-ml-zapomenout-na-n-boe-na-nebi-zapome-na-mq&catid=39%3Ahistorie&Itemid=50>
    • Hele frajere až přestaneš z holky dělat kluka tak se stav. Dříve ne. *3*
    • Pozor Lery, válka z Japonskem nebyla zakončena z důvodu použití atomových pum, ale poráž kou obrovské Kvangtungské armády Rudou armádou.Tim byli Japonci definitivně poraženi.
      • Já jen interpretuji, co se valí děckám ve škole do hlavy.
  • No to je jasný, že verbujou....kdo tam dnes odmítá natáhnout uniformu, musí zaplatit 80 tisíc !!! Z čeho je budou platit, když je UK v bankrotu nevím, nemají ani na plyn a naftu z Ruska. A tipuju to, že Ti, co budou nově naverbovaní, tak budou mluvit "americky". Kdyby si EU a USA to strkání pracek do cizích států a jejich zřízení odpustli, byl by svatej klid. Kdyby platily dohody poválečného uspořádání Evropy a světa, které zase revolucemi ve východní Evropě rozpoutali a zničili slavní machři ze Západu s USA (co po válce zůstaly na celém Západě) a jejich naši nohsledi v čele s Havlem, Kocábem a Kárlem von Bánhof a jim podobnými, tak by byl klid. Nezákonný převrat na Ukrajině byl dle všech možných svědectví řízen z EU a USA i jako vyprovokování Ruska, chtěli potlačit práva menšin na sebeurčení obyvatelstva na Východě a tohle celé svinstvo vyvolané EU a USA je toho důsledkem!!!! Je mi z toho všeho a podrazů politiků EU a USA a lhaní na ČT i některých tiskovinách na zvracení, fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snad budou jednou tihle imerialističtí hajzlové sedět v kleci před mezinárodním tribunálem a pak viset na provazech někde na náměstí!!!!
    • Svatá pravda, souhlas.
      • Dík
  • oni nemaj na žrádlo, nemaj na zaplacení plynu, nemají za co ubytovat vlastní občany země ale na flintičky a nové hračky pro vojáky mají ????
  • Ještě jednou úkáčka dají separatistům co proto, jako v debalcevském kotli a v Kyjevě zavlaje prapor Novorossie!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit