Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vazeni utikjte.zas je tu nepodstatny.Pomatenec ktery by mluvil a mluvil a mluvil.Od veci naproste hlouposti - ale musi tio z neho ven.
  • Tady se pořád jenom sankcionuje. PROČ kdysi naše vlády nerozbombardovali Slováky ,proč je netrápíme n ějakými sankcemi.Proč a s jakým cílem musí být celá oblast proamerická. Ti lidé už té zlodějiny mají po krk a brání se fašistům ze západu UKRAJINY.Tu svoloč ,Američan by měl krmit .tak jako si vypěstoval al kajdu a jiné bandity po světě a nyní brečí nad svým konáním Kdo seje vítr SKLÍZÍ bouři.
  • Takže to nejde řešit jen vojenskou silou,ale musí se to řešit i například tak ,jak už jsem napsal.Zakažte a zničte,vyjměte z posvátných knih islámu/koránu( ale i dalších náboženství také tyto radikální texty v případě potřeby) radikální úryvky textů výkladu práva Islámu/koránu či šarii,které podněcují k boji,zabíjení,násilí a bezohlednosti,rasistickému podnětu vůči ostatním obyvatelům planety Země,tedy všech ostatních obyvatel.A vytiskněte pak ty knihy znovu,bez těchto pasáží a textů.Jinak se nikdy/dlouho nic nezmění.A radikální islamisté budou útočit znovu a znovu a znovu!
  • Jak tu píše ,,jan rich´´ správně pokud zabijete jednoho radikálního muslima povstane další,to znamená na jeho místo si stoupne další a bude bojovat.Proč asi? Protože si v náboženské knize v radikálnm výkladu koránu přečte,že Aláh je jediný nevyšší jednak duchovní,ale a to hlavní nábožensky právní činitel, a pouze Prorok Mohammed byl jeho posledním poslem.Nikdy jiný. A ostatní prorokové jsou odpadlíci od víry,protože nejsou nejvěrnější Aláhovy.Tedy nectí nejpřísnější výklad ( nejradikálnější výklad náboženského práva islámu/koránu tedy práva Šarii) a jde bojovat.Tohoho radikálního muslima zabijete a další radikální muslim si přečte to samé a jde také bojovat.A tak je to pořád dokola.Tak už je Vám to jasné kde je ta chyba hlupáci?Už to vidíte nebo ne hloupý oslové?
  • http://www.rozhlas.cz/zpravy/blizkyvychod/_zprava/brutalni-metody-dzihadistu-z-islamskeho-statu-prebiraji-i-egyptsti-bojovnici-jeruzalema--1393170
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/asieaustralie/_zprava/1392453
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/1392671
    Co mají všichni radikální islamisti na světě společného...co to asi bude..je to radikální výklad koránu/islámu, už jsem tu i zkopíroval odkaz na jeden z mnoha textů.Výklad náboženství,nebo výklad knihy může být pravděpodobně:
    buď překlad textů z knih/knihy je napsáno více způsoby a tedy i způsobem válečným či podněcující k násilí,vraždám,zabíjní apd..A nebo
    tyto texty přímo obsahuje tato kniha v sobě.
    A podněcujíce k válčení,násilí a vraždám.A na muslimech jako první na řadě.Protože oni jsou nejhorší odpadlíci od víry v aláha dle ,,radikálního výkladu koránu´´.
    Navrhuji zničit všechny texty radikálního výkladu koránu( osobně bych navrhoval i pokud jsou obsaženy v bibli,nebo i v knihách jiných náboženstvých)tedy je vyňat z těchto náboženských knih a knihy znovu vytisknout bez těchto pasáží.Jakékoliv radikální výklady posvátných náboženských knih trestat velmi přísně všude po světě.A radikální islamisty jako první a to velmi přísně.Zakázat všude po světě jakékoliv projevy radikálních výkladů náboženských knih a nebo jakékoliv projevy radikálního vákladu náboženství.A to trestat velmi přísně. A včera bylo pozdě tyto možnosti udělat.
    Žádné chalífy po světě,žádné radikální projevy náboženství po světě,žádný výklad nejpřísnějšího práva Šarii po světě,prostě to zakažte,udělejte to co nejdříve a následně velmi přísně trestejte všude po světě. A opakuji měli jste to udělat už dávno!
  • už to víte? Skřetovi Putlerovi hrozí, že ho poženou klackem na Sibiř. *12* *16*
  • Jo sankce.. chi... škoda že rusové nenasadili sankce na dovoz Porošenkových cukrdlat dřív. To by bylo lidí a majetku zachráněno. Jak přišla STOPka na jeho bonbony hned je po střílení... ach jo ti oligarchové....
    • Ono to bylo hlavně kotlem, tam jim separatisté vyprášili kožichy,jak tu píše tečka, ale spletl si adresu a adresáta. Bylo to právě naopak, než tu pořád blinkal. ON toho má na zasírání moc, popletlo se mu to všechno v hlavě, děsný guláš z toho má v hlavě.
  • boing MH370 byl ukraden grázly z CIA a posléze z něho udělali MH17 plný zapáchajících
    mrtvol z letu MH370 a sundali ho nad ukrajinou proto ta příprava stála ameriku fůru peněz
    není problém navádět autopilota ze stihaček za tohle by měli hajzli z eu a usa VISET *16*
  • Smysl sankcí je ukázat, co se nesmí dělat tak tedy urychleně sankcionovat ameriku
    tá nám dnes a denně ukazuje jaký bordel dělá ve světě *16* *16* *16*
    • Bordel máš v obýváku. Běž si vysát.
      • mohl by jsi tu hlavu už z té kchárlovy prdule vytáhnout smrdíš už dost debo *12* *12*
  • Sprosťák píše asi nesmysly, ale pěkně se to čte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit