Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je povedené. My jako blbci sankcionujeme Rusko, ale Úkáčka nám zavřou plyn. Zlo pochází z Ukrajiny, kterou někdo rozeštvává. Obyčejní slušní Ukrajinci za to nemohou, těm se omlouvám a ti by asi byli nejraději, kdyby se situace vrátila před tzv. Majdan.
  • Ja volim Karla. Je to aristokrat, knize, a slechtic.
    • KIMCID
      nechte ho spát *1*
    • Hlavně jde o velkozloděje a vlastizrádce.
    • A ty jsi zase blb, v.l a id.ot. Tak se nediv, ze si s tebou nechce nikdo hrat. *1*
  • Rus a humanitární pomoc? To nejde k sobě... *1*
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    Výrazným znakem tohoto imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" nebo "zahnat zpátky do stepí" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává do komunistů a rusofilů a nakonec použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité tři plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Elsa, Karel, střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, Sergej, IIdigó, Kočičák, Komunista atd. Rád také použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)".
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas...
    • Vypracoval jste perfektní profil, ale přece mám jenom jednu připomínku. Bez toho blba Tečky (skutečně jeho první nick bylo grafické označení tečky) tak bez toho blba by tady nebyla sranda. Taková naivita a prostoduchost, co tady nabízí, je vzácná, plodný je jenom ve vymýšlení nových nicků. Pravda je, že seriózní diskuzi není vhodné s ním zavádět, asi jako s naprogramovaným strojem, a taky mu to dodává sebevědomí.
  • Světový terorista Putin už neví, kterou dírou by na Ukrajinu vlezl. Tak si vymyslel humanitární pomoc. Zneužití červeného kříže je hanebné. Rus se neštítí ničeho. Doufám, že tam pomoc dorazí 21. srpna. Bude to symbolické.
  • Rusáci, strčte si ten to riti
  • s tebou dát řeč, ale právě jsem byl na zahradě a objevil jsem tam tvora inteligentnějšího než jsi ty, s nímž debata bude bezesporu podnětnější a přínosnější. tak jdu diskutovat sním....je tam větší šance se něčeho dobrat než ve tvém případě......jmenuje se obaleč jablečný....
  • Kdyby vládnoucí idioti EU neblokovali Southstream, mohli mít plyn až v Rakousku a neměli by teďko žádný problém. Není to tak dávno, co ti kr*téni tlačili na Bulharsko že stavbu nesmí povolit. Jediné Rakousko se zachovalo odpovědně a namítalo, že je to sebepoškozující blbost a jak vidno, mělo pravdu!
  • http://cassad.net/tv/videos/616/
    • Mimořádně povedené vzdělávací videjko obzvlášť vhodné pro pravdoláskové sráče, multikulti idioty a další subspecie téhož... *11*
  • Jedno mi opravdu není jasné. PROČ se tady všichni rusofilové tolik rozčilují ?
    • plánují ukradení zaplaceného zboží tedy námi zaplacený plyn nám chcete ukrást. to vám musíme zlodějská chátro zarazit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit