Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A šup nahoru blbče Semjone!
  • Putin a jeho stoupenci se chovají jak náckové

    Hodně důkazů potvrzuje, že Rusové po vzoru hitlerovského Německa vyhrožují násilím a terorem pobaltským republikám, jejich terčem je hlavně Lotyšsko. Jedná se o stejný scénář, jaký použili nacisté v našich pohraničních Sudetech.

    Bývalý soudruh KGB Vladimír Putin se evidentně zhlédl v německém vůdci Adolfu Hitlerovi. Jejich postup je stejný jako přes kopírák. Oba dva zneužívají národnostní menšiny vůči místním vládám. Nejdříve následují jakoby starost a obavy, pak lživé obviňování z jejich útlaku, později vyvolání nepokojů a nakonec přímá agrese. K té v našem případě nedošlo jenom proto, že Československo tehdy na podzim roku 1938 přijalo potupnou Mnichovskou dohodu, která mu nařizovala odstoupení pohraničních oblastí s více než padesátiprocentním podílem německého obyvatelstva.

    Slovní útoky nacistů brzy přerostly v provokace vůči Československu. I tady Rusové své německé vzory pilně následují a v nedávné době se dopustili několika drzých vyzývavostí vůči pobaltským republikám. Mezi ně patří únos estonského policisty Estona Kohvera z estonského území a nezákonné zadržení litevské rybářské lodi Juros Vilkas (Mořský vlk) v mezinárodních vodách ruskou pohraniční stráží. To jsou ovšem jen dva příklady zločineckých praktik Moskvy a hrubého porušení mezinárodního práva.

    V nové éře získaly Litva, Lotyšsko a Estonsko nezávislost v roce 1918 po skončení I. světové války stejně jako Československo. O tu však přišly další ruskou okupací tentokrát v barvách Sovětského svazu v roce 1940.
  • Tuhle se dokonce přiznal, tedy z něj to leze, že nejen s pinďourem v řiti se blbě tapetuje, ale i s pinďourem v hubě to jde na prdlačku. Ale co by ouchyl pro lásku neudělal!!! chichichi
    • jdi se léčt Ruský ouchylo a zloději nicků. *12*
  • S Ruskem opatrně, okrádá podnikatele, kritiky zabíjí ve věznicích

    Ta dálnice snad musí být ze zlata, napadne člověka, když si uvědomí, že 48 kilometrů silnice dálničního typu v olympijské Soči má stát neuvěřitelných v přepočtu zhruba 152 miliardy korun. Jenomže když v Rusku jde pouhá třetina peněz na vlastní stavební práce a dvě třetiny na úplatky, tak to zase takové překvapení není. Předražování staveb a špatná organizace výstavby, to je velká slabina Rusů. Vůbec divoké poměry v největší zemi světa by nás měly varovat.

    Jenom pro srovnání, v Česku byl velký poprask, když vláda Miloše Zemana chtěla přiklepnout stavbu osmdesátikilometrové dálnice D 47 u Ostravy izraelské firmě za asi 80 miliard korun. Nakonec tento plán pro silné protesty veřejnosti nevyšel. Hodně se u nás mluví a píše, o tom, jak jsou české dálnice drahé, ale proti té sočské jsou za „hubičku“!

    Náklady na zimní olympijské hry v Soči byly už proti původnímu plánu třikrát navýšeny a podle všeho se na jihu Ruska uskuteční nejdražší olympiáda v historii. Více než stotisícové černomořské letovisko Soči, které donedávna nemělo ani čističku odpadních vod, je jedním velkým staveništěm, a jsou obavy, zda se všechno podaří do začátku her za necelý rok stihnout.

    Právě na této akci je patrné, že organizace velkých staveb je velkou slabinou Rusů a výrazné jejich prodražovaní včetně nedodržení plánovaných termínů dokončení je v této zemi zcela normální. Proto, když ruská firma slíbí, že vám postaví továrnu, dálnici, železnici za x peněz a v relativně krátké době, je potřeba se mít na pozoru. To zkrátka platí pro všechny obory!
    • Odstrašujícím případem je zrovna ona předražená dálnice, a pokud se v Rusku staví za takové ceny, pak se nelze divit, že v celé zemi nebyl s výjimkou okruhu kolem Moskvy postaven jediný kilometr dálnice!

      Korupce v Rusku dosahuje obrovských rozměrů a přibližuje ji David Satter v článku Ruská volba, který zveřejnil Bulletin Občanského institutu. Podle odhadu think tanku Indem transakce založené na korupci dosahují obrovského objemu přes 300 miliard dolarů ročně, resp. čtvrtiny HDP. To staví Rusko na stejnou úroveň s Kambodžou a Středoafrickou republikou. Odhaduje se, že pouhá třetina nákladů na postavení budovy v centru Moskvy jde na stavební práce a dvě třetiny na úplatky. Tomu, kdo je přebírá, zůstává obvykle jen část; zbytek se dělí mezi výše postavené, kteří mu zajišťují ochranu. Úplatkářství se tak stalo systémem. Pak jistě nepřekvapí, že jistý poslanec Státní dumy (ruský parlament) z vládní strany Jednotné Rusko naplno řekl, že jenom kvůli poslaneckému platu se on a jeho kolegové zvolit nenechali.

      Na slabé úrovni je v Rusku také ochrana soukromého vlastnictví. Lidově řečeno, pokud státní úředníci a jejich známí dostanou chuť na Váš majetek, tak ho získají. Pomocí vymyšlených obvinění z daňových nedoplatků, podvodů atd.

      Ovšem, pokud budete zlobit a veřejně odhalovat nepravosti, špatně skočíte. Právník Sergej Magnitskij, který zjistil, že státní úředníci okrádají stát v přepočtu o miliardy korun na daních a podal na ně trestní oznámení, byl sám později lživě obviněn z daňových úniků a nakonec zemřel umučen v ruském vězení. Přímo šílené na celé věci je, že Rusko tři roky mrtvého Magnitského stále soudí. To už připomíná barbarství papeže, Štěpána VI., který v roce 897 nechal vykopat z hrobu mrtvolu svého předchůdce Formosa, posadil ji na papežský trůn a uspořádal s ní soudní proces.
      • Tvrdým kritikem Kremlu je i známý ruský bloger Alexandr Navalnyj, který mimo jiné obvinil šéfa ruských vyšetřovatelů generála Alexandra Bastrykina, že tajně podniká v České republice. To si ovšem milý bloger dovolil hodně a nyní čelí vymyšlenému obvinění z finančních machinací, a hrozí mu až deset let vězení. To, že policejní vyšetřovatelé nejdříve jeho stíhání zastavili, ale na příkaz z Moskvy obnovili, je jistě jen náhoda.

        Rusko samozřejmě bude nadále našim významným obchodním partnerem a jeho trh nabízí proč české firmy hodně možností, nicméně je nutné upozorňovat na problémy, kterými tato země silně trpí.

        Prezident Vladimír Putin o problémech s obří korupcí ví a prý je chce řešit. Jenomže do mohutné korupční pavučiny jsou zapleteni i ti, kteří ho de facto drží u moci. Takže to nebude mít vůbec jednoduché.
  • Tuhle se přiznal, že s pinďourem v řiti se blbě tapetuje, chichichi
    • Jsi lhář a zloděj - prostě Putinovec.
  • Rusové provokují a Krym je součástí jejich násilnické rozpínavosti

    Nejde už jen o poloostrov v Černém moři, ale o výbojnou ruskou strategii, která spočívá v ovládnutí, v menší variantě území bývalého Sovětského svazu, a v té větší i bývalých zemí východního bloku. K tomu Rusové používají série hnusných výmyslů. Pravdou však je, že za střelbou na Majdanu stojí nejspíš Putin. Dobrou zprávou je, že Američané vysílají do Polska stíhací letouny F-16 a vojáky.

    Provokace a lži mají v Rusku dlouhou tradici. Bývalý agent ruské tajné služby FSB Alexandr Litviněnko, který utekl do Velké Británie, uvedl, že pumové útoky na obytné domy v Rusku v roce 1999 nemají na svědomí čečenští teroristé, ale právě lidé z FSB, aby vyvolali záminku pro druhou válku s Čečnou. Pravdou je, že později byli tajní z této služby dopadeni v Rjazani, jak dávají bomby pod bytový dům.

    Tyto praktiky potvrzuje i bývalý poradce ruského prezidenta Vladimíra Putina Andrej Illarionov. Podle něj chystali Rusové na Krymu provokace ještě před událostmi na Majdanu, při níž měli být speciálními komandy napadáni a zabíjeni Rusové, aby Kreml zdůvodnil invazi na Ukrajinu. To by zapadalo do plánu, který nepřímo potvrzují i kremelští činitelé, že Rusko se snaží obnovit slávu bývalých SSSR a carské říše a znovu obsadit ztracená území. Jak uvedl redaktor ČRo Petr Vavrouška v časopise Reflex, od roku 2009 platí v Ruské federaci zákon, podle kterého může prezident vyslat vojska všude tam, kde jsou ohroženy zájmy Ruska a jeho občané. To je ovšem velmi nebezpečná formulace, která má sloužit ke zdůvodnění agresivity Kremlu proti jiným zemím. Byli to rovněž Rusové, kteří jako první podkopali jednotu suverénního státu, když v jejich režii se od Moldavska odtrhlo Podněstří. To se stalo dříve než separace Kosova.
  • Semjon hicuje jak teplomet!!!
  • MH 17 sestřelili buď sami Rusové, nebo separatisté, to je jasné jak facka

    Důkazů o tom, že za sestřelením civilního malajsijského letadla, jsou proruští separatisté, je poměrně dost, nicméně ten hlavní a rozhodující dodali oni sami. A ten zpochybnit nelze v žádném případě.
    Nedávno se objevilo v médiích video, na kterém vyděšení proruští teroristé zjistili, že právě zavraždili na tři sta nevinných civilistů, když předtím sestřelili systémem BUK dopravní letadlo. Stačí použít obyčejný selský rozum a je jasné, že nikdo jiný než Rusové nebo doněčtí zločinci to udělat nemohli.

    V době, kdy byl letoun malajsijských aerolinií sestřelen, se tamní proruští separatisté ve stejný čas na svém serveru chlubili zásahem ukrajinského vojenského transportního letadla. Takové tam ovšem v tu dobu neletělo. Když pak zjistili, že se jaksi pořádně sekli, tak záznam odstranili z internetu. Tím se ovšem sami usvědčili ze zločinu. Pak nastaly zmatky, Rusové předložili několik často amatérský zfušovaných důkazů, které měly dokázat ukrajinskou vinu.

    Pak si stoupenci Kremlu vymysleli báchorku o ukrajinské stíhačce. Proč by ji tam ovšem Ukrajinci vyslali, když separatisté nemají letectvo. Takže pak se objevila varianta s bitevním letounem Su-25, přičemž sami ruští letečtí odborníci dokázali, že tento být nemohl, protože je primárně určený k boji s pozemními cíli a nikoliv k sestřelování jiných letadel. Pak sami Rusové přišli s tím, že to fakt tedy byl BUK, ale stříleli prý Ukrajinci. Těžko říci proti komu by tam ovšem měli protiletecké komplety, když jejich protivník tam žádná vojenská letadla neměl. To, jak ruská strana často měnila varianty sestřelu a vyráběla falešné podvrhy, ji rovněž usvědčuje z viny.

    Podle toho, co se závěrečné zprávy mezinárodního vyšetřovatelského týmu uniklo do médií, malajsijský letoun sestřelili proruští teroristé a fakta jsou celkem jasná.
  • vám takhle Simon luštil křížovku a narazil na políčko: „Otvor lásky na čtyři.”
    Chvilku přemýšlí a pak napíše: „ŘIŤŤ.”
  • Ukázalo se dále, že údajné použití kazetových bomb ukrajinskou armádou bylo další trapnou lží kremelské propagandy.
    Naopak, pravdou je trvalé porušování ženevských konvencí ze strany separatistických teroristů, kteří civilní obyvatelstvo používají jako živých štítů. Nic jiného není fakt, který potvrdila paní Jevalcevová z předměstí Doněcku, že separatisté běžně rozmisťují minomety na dvorku jejího domu a odtud odstřelují ukrajinské pozice. Logické je, že Ukrajinci palbu opětují. Jenomže jsou to teroristé z východu Ukrajiny, kteří se tímto podlým způsobem kryjí za civilisty.

    V Minsku navrhoval ukrajinský prezident Porošenko okamžité příměří. Putin a separatisté s tím nesouhlasili, a navrhli jeho odložení až na sobotu. Proč? To začalo být každému normálnímu myslícímu člověku brzy jasné. Během této doby začali separatisté masivní útoky proti přístavu Mariupol a městu Děbalcevo. Zbytečně tak umírali lidé. Když si k tomu připočítáme odstřelovaní Mariupolu, kde separatisté záměrně stříleli na civilisty, a desítky jich povraždili, je jasné, kdo v poslední době podněcuje zlo na Ukrajině.

    Bylo to jeden z hlavních proruských teroristických vůdců, který zpochybnil příměří v Minsku s tím, že pro Děbalcevo neplatí. V současné době tam separatisté opakovaně porušili dohodnuté příměří a odmítají do města pustit pozorovatelskou misi OBSE.

    Pro pochopení událostí na východní Ukrajině je nutná znalost historie, která bohužel lékařům a technokratům mezi blogery chybí. Jak se dostali Rusové na východní Ukrajinu? Jednoduše, za velkého hladomoru v třicátých letech minulého století, cíleně řízeného Stalinem a komunistickým politbyrem, ve kterém převažovali etničtí Rusové, zemřelo hlady minimálně pět milionů Ukrajinců, celé vesnice zůstaly vylidněné. A tyto prázdné vesnice pak osídlili Rusové. Čili přítomnost Rusů na Ukrajině je důsledkem jednoho z nejhorších bolševických zločinů.

    Tím, netvrdím, že mezi Ukrajinci bojujících za prokyjevskou vládu jsou sami beránci. To určitě ne, ale válečný konflikt v Donbasu se koná evidentně v Putinově režii. Všichni mrtví jdou na účet Kremlu. Je jasné, že kdyby Rusové nezasáhli, byl tady od loňského srpna klid.
    • Fotografie, která ukazuje v lese oběšené ženu v jiném stavu a muže, je dokázaným podvrhem ze strany separatistů - zcela primitivní fotomontáž. Takové podobné výmysly mají představovat Ukrajinu v nejhorším světle. Jako kachnou se ukázala například i zpráva, že v Kyjevě byl zmlácen válečný veterán.

      Ve skutečnosti na východoukrajinském separatistickém území panuje naprostá anarchie. Teroristické bojůvky zde loupí, vraždí, znásilňují a přepadávají místní občany a to zcela beztrestně. Sami doněčtí policisté přiznávají, že jsou proti těmto gaunerům bezmocní a na území tzv. Doněcké a Luhanské lidových republik si lidé nejsou jisti ani životem ani ochranou svého majetku. Proruským banditům v uniformách se zalíbí Vaše auto, tak Vás zastaví, a můžete být rádi, když Vás jen oloupí, mohou také svoji oběť zastřelit.

      Nyní už je přesvědčivě dokázané, že separatistické bojůvky netvoří žádní místní domobranci, ale z 90% Rusové a další zahraniční žoldáci. To, že ruští vojáci bojují na východní Ukrajině, potvrdili nedávno dva z nich, které Ukrajinci zajali. Je známou věcí, že obyvatelé Doněcku sice současnou ukrajinskou vládu nemilují, to nemá cenu popírat, ale násilnou vzpouru nechtěli. Tu vyvolala až ruská agrese zvenčí.

      Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov už přiznal, že jeho země je zodpovědná za válku a humanitární katastrofu na Donbase a zároveň kvůli svým vlastním hospodářským problémům mu není schopna účinně pomoci. Inu, slibům současného kremelského vedení mohou věřit jenom blázni.

      Rovněž nesmyslům o neonacistech na Ukrajině už věří jenom prostí jedinci. Mezi ně ovšem nepatří ti, kteří tyhle hlouposti vědomě šíří. Prokázaným neonacistou je ale určitě vicepremiér ruské vlády Dmitrij Rogozin, který se podílel na nedávném srazu evropských nácků v Sankt Petěrburgu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit