Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby měl Hitler česká  média, doteď by Němci nevěděli že prohráli válku 🤣

  • Sraz třídy po třiceti letech. Paní učitelka se ptá. 

    Tak co rejdime pořád opisušej tady od Haničky?

    Hanička se ujme odpovědi. 

    Nene paní učitelko, on je můj manžel (bohužel) a opisuje z novinek, seznamu a vkládá to na různé diskuzní fóra. A nejhorší je, že u toho onanuje s dotáhl to jen na desátníka , kdežto Jarda už je jenerál soužko

  • Ty vole, Ukrajinci po dlouhé době dostali jednu raketu na nepřátelský cíl. Pějmě ódy. Zajímavé je, že když Rusové hypersonickým Kinžalem trefili 120 metrů hluboký bunkr velení NATO u Lvova a poslali na věčnost generalitu z USA, Británie a Polska, která tam oficiálně neměla co dělat nebo když opět Kinžalem vyhodili do luftu sklad britské munice s ochuzeným uranem u města Chmelnyckyj, tak v našich médiích o tom ani muk. To se nehodilo propagandě do krámu. Člověk se musel podívat na indická či arabská média aby se dozvěděl pravdu. 

  • KIMCID

    Je to bude na Ukrajině pláče po odvetě :D

  • KIMCID

    Je to bude na Ukrajině pláče po odvetě :D

  • v minulých válkách kobercová bombardování srovnávala se zemí celá města a továrenské komplexy a válku to nijak výrazně neurychlilo, zde nato bois onanují nad každou raketou, která jednou za dva týdny něco zasáhne v rusku, jako by to mělo vyhrát válku. Kdo si četl propagační noviny co u nás vycházely za protektorátu, musí se smát tomu, jak se MSM stoka nijak nezměnila....

  • Naše zbraně už postupují měsíce vpřed a přesto tady někteří dezoláti straěí tím, že se Rusko chystá napadnout NATO.

    Asi jako když v r. 1945 byl dobýván Berlín, tak by by v Kanadě vyhlásili mobilizaci s tím, že se je Hitler chystá napadnout. 

    • Myslíš tím ,,Naše zbraně "ukrajinské? Jakýsi americký generál taky vykřikoval jak v Afghánistánu postupují v před a za dva měsíce jim nestačili letadla a zbaběle zdrhali tak až jim jejich přisluhovači padali z letadel ! 😂 Pardon 😠

  • mun.go

    Jeden člověk byl v pátek (22. 9. 2023) zabit a 15 osob bylo zraněno v důsledku ruského raketového útoku na středoukrajinské město Kremenčuk, uvedly úřady. "Je známo patnáct zraněných, jedním z nich je dítě," uvedl Dmytro Lunin, gubernátor centrální Poltavské oblasti, do které patří i Kremenčuk. "Jeden člověk zemřel," dodal.

    Začátkem tohoto týdne ruské jednotky zasáhly v Kremenčuku ropnou rafinerii.

    Ukrajinský premiér Denys Šmygal v pátek uvedl, že Rusko obnovilo systémovou kampaň leteckých útoků na ukrajinskou energetickou infrastrukturu, ale že protivzdušná obrana je na tento nápor lépe připravena než v loňském roce.

    viz FROM AFP NEWS: One Dead, 15 Injured In Strike On Ukraine's Kremenchuk

  • https://www.idnes.cz/hokej/nhl/nikita-zadorov-valka-na-ukrajine-odsouzeni-agrese.A230922_144943_nhl_mama?zdroj=vybava_recombee

    https://www.sport.cz/clanek/atletika-uz-se-za-nej-stydi-ruska-sportovni-superhvezda-smazala-svoji-fotku-s-putinem-5013274

    soudruzi děkabristé (už vás budu oslovovat takhle, pač každý soudruh se vyznačuje rychlým převlékáním kabátů), už můžete zahájit pomalu útok-revoluci na zimní kremelský palác, režim už se hroutí.. :)

    • KIMCID

      Zimní palác je v Petrohradě. V Moskvě je Kreml......a ty jsi nedoučený b l b!

    • mun.go

      Rejdime, nepletete si Petrohrad (Zimní palác) a Moskvu (Kreml)?

      Míchat sport s politikou je samozřejmě nesmysl.

      Máte tam ještě něco?

      • Nejpřilnavější
        poučovatelko ze všech diskutérů; osoby s jakou diagnózpou mají ego
        přikazující jim, necitlivě udopřesňovat? Psychopaté. Kombince s učitelskou praxí
        (učitelství je prý časem u většiny diagnóza působící do konce života) je

        obzvláště nebezpečná. Podle všech psychiatrů je před takovými jediná
        záchrana: utéct před nimi. A někteří je považují za nelidi. Naštěstí zde
        na vašem názoru zhola nic nezáleží.

        • Pod to bych se podepsal. Protivná...

        • Pod to bych se podepsal. Dost nepříjemná...

          • mun.go

            Pravidla diskusí

            PŘEMÝŠLEJTE

            Ještě než odešlete svůj příspěvek, zamyslete se nad tím, jestli přináší do diskuse něco nového. Zjistěte si, jestli váš názor nebo připomínku nenapsal už někdo před vámi. A ověřte si, že váš příspěvek není motivován jen snahou o provokaci názorových oponentů.

            NEURÁŽEJTE

            Příspěvky v diskusích samozřejmě nesmějí porušovat zákony ČR. Nepřijatelná je hlavně propagace národnostní, rasové, náboženské či jiné nesnášenlivosti. 

            Vulgarismy, urážky nebo pomluvy směřující k ostatním uživatelům nebo redaktorům našich webů nemůžeme tolerovat.

            • Nejpřilnavější poučovatelko ze všech diskutérů; osoby s jakou diagnózou mají ego přikazující jim, necitlivě udopřesňovat? Psychopaté. Kombince s učitelskou praxí (učitelství je prý časem u většiny diagnóza působící do konce života) je obzvláště nebezpečná. Podle všech psychiatrů je před takovými jediná záchrana: utéct před nimi. A někteří je považují za nelidi.

      • goyim

        Reaguješ na voliče Nerudové. Proč ztrácíš čas?😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit