Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Správně, - neplatili zlodějští Ukrajinci , z Ruska si udělali toaletní papír a také s ním tak zachlázeli a nyní se diví, ti zlí Rusové jim zastavili dodávky plynlu. Sankce EU a USA proti Rusku přece tak radostně přijímali, tak nyní uvidí i zpětnou vazbu. - ukrajinští blbové , demagogové, diletanti. , Mají přece tu skvělou EU a USA. tak jim jistě USA dodá plyn břidličný přes Atlantik ho zkapalněný dovezou. nebo že by ho USáci hnusáci poslali Supermanem?

    A to od 1. 7. cenu zvýšili o 70%, pro začátek - na příkaz MMF a nyní ani nebude tato komodita. Ukrajina na suchánku. Tak můžete jít milé ovce a vypatlanci UKrajinští opět na majdan a tentokrát si to vyřiďte s tou vaší novou fašitickou vládou. A až přijde zima, tak zmrznete. Vykopejte si honem zemljanky, a vařte si na ohýnku, než dojde dřevo. Blíží se středověk. . za Porošenka se budete mít lépe, jak říkal ten blb ze Zborova- ředitel Muzea. Tak už je to tady. Jásejte. Navíc jste kolonií, MMF a Svět. banka vám už vše zabavila. Bože, to je materiál. ta Ukrajina. Tam snad voři v zakoně občanům ukradli i tu šedou kůru mozkovou.
  • Ukrajinský parlament v pátek schválil návrh zákona o nouzové distribuci plynu - nebylo by lépe schválit zákon o neprodlené platbě dodavateli za odebraný plyn? Řádnými platbami za odebraný plyn by se problém náramně svižně vyřešil, nemyslíte?
  • Putin rozpustil značnou část tržeb za plyn a ropu do platů lidí. Byl jsem tam několikrát služebně delší dobu a nestačil se divit. To co tady vydělává nadprůměrně vydělávající, tak tam to samé má každý obyčejný dělník. Pokud tam západní firma chce kvalitní ekonomické a IT pracovníky, tak musí hodně připlatit. No a pracovníci na stejné úrovni např z Belgie, Francie a pod. jsou vzteky bez sebe, že vydělávají daleko méně. A pokud tam jedete po nějaké silnici, tak potkáváte každou chvilku nějaký tahač plný nových aut. A kde kdo tam staví nový barák. A to je podle mne ten pravý důvod, závist a vztek, že Rusko se dostává rychle na západní úroveń a ve spoustě věcí ten Západ předbíhá. A jinak, pokud k nám dojde nějaká elektoronická novinka, tak tam už ji má každý druhý. Myslel jsem si, když jsem tam jezdil se západními kolegy, že máme kvalitní el. výbavu, ale proti nim jsme měli šunty. Skoro jsme se styděli.
    • Tak ty jsi řádně vyškolenej, ale to je pohádka pro b l b y tobě rovný. *12* *12* *12*
      • Na uvedené nepotřebuji nějaké školení.Mně stačí inteligence od přírody.Podle ohlasů už kecy vás pravicových lumpů na obyčejné lidi nezabírají,protože si začínají tykat s pořádnou bídou.Zapadá dávná sláva pravičáků a romantika ta nežije už.
        • No má to jen jednu vadu vo tý tvý inteligenci si to myslíš akorát ty. A kecy lůzy, jako jsi ty, nikoho nezajímají. Nebo bys snad chtěl něco řídit, darmošlape?
    • Tak například v Moskvě je daleko vyšší životní úroveň než v Praze, to je známá věc. A takové serepetičky, jako elektronika... Byli jsme na dovolené v Tunisu, bylo tam dost Rusů, hlavně mámy s děckama a tablety i mobily poslední generace, naprostý standard. Děti s tím hráli i na pláži v písku. *2*
      To Amerika nám jede pěkně z kopce:
      http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Katastroficka-predpoved-pro-USA-Znamy-ekonom-zminil-problem-ktery-muze-nastat-325656
      • Máš pravdu,ale tím,že bude nutno Rusko přeorientovat na vlastní výrobu všeho,v zájmu budoucích generací,tak je možné i to,že životní úroveň tam trochu poklesne,aby Rusko nemuselo vyvážet tolik suroviny a mohlo je pošetřit pro další generace.Tento úkon je rozumný.
  • To je ale nehoráznost !!! Ti Rusové ten plyn zadarmo nedají a nedají. Takový naschvál ! *8*
    A to šéf ukrajinského Naftogazu Andrej Kobolev uvádí, že Ukrajina má v zásobnících 14,24 miliard kubíků. Z toho vychází odhad, že vydrží do listopadu, v případě úspor do konce zimy.
    Jenomže všichni víme jak to na Ukrajině chodí. Za měsíc se možná přijde na to, že zásobníky jsou prázdné. Na vině budou opět Rusové, jak jinak.
    *7*
  • Je ještě jedna cesta, kromě ohlupování, vymlouvání či dokonce drzého a neuctivého jednání s dodavatelem ať už je to kdokoliv a odkudkoliv ....zaplatit či aspoň začít mít snahu platit nadělané dluhy, tak jako každý jiný..Udělat dluhy, to není vůbec problém pro nikoho.., ale platit je či dokonce být úspěšný a v plusu, to je pro Ukrajince zřejmě desítky let neřešený problém a proto taky dnes smrdí korunou, kam je jen podívají a celá Evropa bude ještě proklínat den, kdy do Ukrajiny začala účelově s USA vrtat v zájmu "svobody a demokracie", protože to bude hlavně ona či spíše občané co tohle všechno nejméně z velké části budou muset v něčem zaplatit i když se sami budou mít rovněž stále hůř a zadluženěji, než nyní...
    • nevsimnul jsem si, ze by tady ruzni Klaunove, Kradousove, ... meli snahu neco splatit ... jen nam posilaj slozenky
      • Ano, protože naše zpitomělá většina ovcí jim nešla zatrhnout tipec jako Putin a RUsko UKrajině. Máme se co učit. Je to na nás.
      • To je přeci drzost když všichni vědí, že vy nikdy žádné složenky neplatíte a exekutor si na vás nepříjde protože máte bydliště na radnici .
  • Malorusku dochází plyn - USA peníze a dech. Nebude to trvat a USA z bankrotuje, pokud si nenakrade při loupežných válkách.
    • Já myslim, že brzo dojde dech takovejm rudejm p i t o m c u m jako jsi ty. Nebo už došel? *12* *12* *12*
      • USA čeká 50% nezaměstnanost. a pád akcií firem 90% ní - sdělil miliardář Donald Trump, tedy žádnlý komunista tečko, žádnlý levičák.

        Tristní , že, USA je v řiti
      • Ty musíš být opravdu opravdu pořádný hlupák,když nevidíš,že právě komunistická Čína půjčuje skoro celému světu.Už i naši vládní lumpové začínají lézt Číňanům do zadku.Lézt do zadku USA už přestává frčet protože USA se řítí do státního bankrotu.
        • Tak až USA bude v tom bankrotu, dej mi vědět, ty rudej vořechu. *12* *12* *12*
    • Už aby to bylo.
    • ANo USA nic jiného ani neumí a nedělají, začalo to Indiány a skončí to na Blízkém východě, na Ukrajině a vylámou si zuby před dveřmi ruského medvěda. Budou papat jen kašičky.
  • ukrajinští fašističtí majdánčíci mě připomínají naše hnědé spoluobčany,nic neplatit enom se nechat krmit.
    • Západní UKrajinci to dělali leta a z maskulin nemá 95% čistý trestní rejstřík. To je terno pro EU , to je materiál. TO bude jako atomová bomba pro EU. Spolehlivě lehne popelem.
    • Pokud myslíš cikány,tak právě dělání z pracujících cikánů povaleče na podpoře byl záměr těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Záměrně sem začali tahat cizince,aby tak připravili pracující cikány o práci.To proto,aby přes stále větší cikánskou ruku nataženou do státní pokladny se Česko řítilo do státního bankrotu.Proto záměrně nastavili cikánům takové podpory,aby se většině cikánů po práci nestýskalo.Z přebytku volného času si cikáni udělali vedlejšák z výroby potomků.A to s reálným přesvědčením,co si cikáni vyrobí,tak má většinová společnost za povinnost dobře živit.I to je jeden z důvodů,že už je Česko na pokraji státního bankrotu.Už dvacet čtyři roků nám vládnou jenom lumpvé,kteří umí pro sebe hrabat a rozprodávat a zadlužovat tuto zemi.Aby mohli už brzo ,za pořádný vejvar Česko zašmelit cizákům.Proto to chce aby se včas národ proti zde čtyřiadvacet roků vládnoucím lumpům zvednul a vypráskal je od koryt.Pak tyto lumpy,co nejkrutěji,národ odporážel na katovských mučírnách a znárodňoval veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Tak zachránit národ Čechů od odsunutí Čechů,v dobytčích vagonech do Izraele ,k odporažení Arabům.Česko by si totiž,za naše dluhy ,rozparcelovali naši věřitelé,tedy Židé a Němci.Pak by už jim Češi,ve stávajícím životném prostoru překáželi.I nebožtík Hitler kdysi plánoval Čechy přesunout na Sibiř.Což by bylo pro Čechy humánnější řešení,než co nás se stávajícími lumpy u koryt čeká,pokud se národ proti nim včas nezvedne.
  • Nyní jsou lumpové,kteří se na Ukrajině dostali k moci v začarovaném kruhu.Pokud za odebraný plyn nezaplatí,tak z Ruska žádný nedostanou.Pokud by jim plyn,ze svých zásob předávala EU ,tak Rusko zavře plyn a ropu pro celou EU.I ti blbové co vládnou v EU by měli pochopit,že je za odebrané suroviny bude učit Putin platit.Jakmile si Putin plácnul s Čínou tak EU za každou lumpárnou proti Rusku dostane pořádně přes prsty.A Česko samozřejmě také.Za to,že si Češi po údajné revoluci pustili vládnout lumpy,zaplatí Česko tvrdě.Zdejší poměry zrají v Česku na velice krutou občanskou válku.Jakmile Putin nařídí ukázat EU jak kdysi vypadala Velká doba ledová,tak je to začátek konce vlády lumpů v Česku.
  • Teď jsem zvědvý co udělá paní Merkel,když začnou Ukrajinci krást plyn určený pro západní Evropu.
  • amerika by mohla dodávat přes zimu ukrajině plynové zapalovače, pomohla by exportu a konečně by aspoň nějakým způsobem dodržela slib o dodávkách zkapalněného plynu !!! *1*
    • A mohou si zaskákat na trampolínách společně s USA kosmonauty, aby se zahřála UKáčka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit