Přejít na výpis diskuzí
Umělec ztrhal volby: Bobošíková je hloupá a Fischer pomáhal Zemanovi vyhrát
14.1.2013 | red
60 příspěvků
-
Spisovatel a písničkář Dědeček.To jsme to dopracovali.Vůbec se nedivím komunistům,že tyto rádoby umělce zakazovali.To co napsali nemá hlavu ani patu.A ještě se to tlačí do politiky.Sami vidíme co umělci umělci dokázaly po revoluci.Vždyť většina "umělců" jsou alkoholici a flákači.Když je tak chytrý tak proč to neřekl v "naší" veřejněprávní televizi.Ta určitě by mu dala prostor aby se zavděčila německým soudruhům.Už je mi tu v česku ze všeho na BLITÍ!
-
-
... můžeš jet na východ *1* tam ti bude zajisté dobře ............. *1* *1* *1*
-
-
Panu knížeti není rozumět.A jaký měl přednes naší státní hymny.Ani slova pořádně nezná.Zpívat ale umět nemusí,Oni ho jiní naučí zpívat a pak potěš nás bůh.
-
-
v čt hodnotí jeho projev jako noblesní, ale když vypneš obraz a odmyslíš si, že je to kníže, co ti zůstane?
-
-
No co asi? Huhňající postižený chudáček.
-
Ho..o!
-
hospodskej
-
-
-
Dědečku běžte do.... Však víte,kdysi jste o tom pěl.... *16*
-
Probůh ať se ti naši rádobyumělci nemontují do politiky. Sami si na sebe málokteří vydělají a umí se jen mezi sebou hádat o dotace. Tací Svěrákové a Kocábové fandící monarchii si nezaslouží pozornosti občanů. Už jen podporou onoho rádobyšlechtice ztratili svůj morální kredit. Proto tlačme na zrušení dotací do divadel. Ať nám komedianti předvedou, jak na sebe dokáží vydělat. Ti za dob Hassů a Štěpánků to dokázali. Prostě si nežili na vysoké noze. Musí hoši zapřáhnout a jezdit po hospodách. Ale to by bylo těžké, že? Prostě by to asi ani neuměli.
-
Mele nesmysly, hoddďte na něj sítě, zbláznil se. *2*
-
dedecek je tipicky česky hlupaček.zkorumpovany medii.....
-
-
pro smrtka: hlavně že ty jsi "tipický" *1*
-
80% tohoto národa jsou jen tupohlavé,nemyslící ovce.Ovlivnění NOVOU,BLESKEM ,AHA a pod.mediálními "skvosty".Pan hrábě - prsty ve zvýšení DPH,důchod.reforma (tunel). Pan Becherovka z Vyočiny-Oposmlouva s ODS umožňující rozkradení tohoto státu.
-
-
Kdo to je dědeček ? V životě jsem to jméno neslyšel . Není to náhodou ušmudlaný bezdomovec ? Jeho názory tomu odpovídají .
-
-
Fando vůbec se tím nezatěžuj. Je to v podstatě blbec jakýsi. Takové zoufalé unudlané *12* .
-
-
já od něho nic neznám, není ještě pořád zakazanej?
-
-
Není, ale já jej také neznám. Ono dneska kdejaký uječený či ukňučený umělec je sám o sobě přesvědčen o své neomylnosti a o tom, že celé jeho okolí a potažmo národ se skládá jenom z pitomců, protože nedělají zrovna to, co on. Narcisismus je klasickým příznakem většiny t.zv. "umělců". Takže se nediv...
-
-
Ach jo. Dědečku opíchej babičku a n e s e r se do politiky.
-
Zase jeden z umělců,který si myslí,že má patent na všechno.