Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo - my sme zákon a hlava státu. A ještě co vezmeme presidentovi jeho amnestie, bude to dokonalý.....
  • Církevní restituce jsou jako Mnichov, o nás bez nás. Kde je rodina jako základ společnosti? Až za sektovní židocírkevní politikou, planým žvaněním brzdícím rozvoj společnosti za pomoci vládních grázlů, přizpůsobujícím si vše k obrazu svému.
  • Svoje názory nikomu nevnucuji a řeknu vám to následovně : za minulého režimu, tedy když tady byla ČSSR, tak ústava pamatovala na dvě komory parlamentu, tedy i senát, který však nikdy nikomu nechyběl, stejně tak nechyběl nikomu ústavní soud, ani soud vrchní, správní atd. V této republice se za minulého režimu nevraždilo v poledne, nevraždily se stařenky pro 50 Kčs, hrozbna trestem byla opravdu trestem, kriminál byl opravdu kriminálem a nikdo tam dobrovolně nechtěl. Normální lidi měli práci a normální lidi věděli, že kdo lže, ten krade. Dnes normální lidi vědí, že nahoře všichni lžou a strašně kradou a že tuto zemi totálně rozkradli a navíc zadlužili na hodně generací. Tak k čemu potřebuje obyčejný člověk ústavní soud. Obyčejný člověk v této společnosti potřebuje místo banánů vystát frontu na násadu od lopaty a tý svoloči pořádně přetáhnout zadní část těla. To musíme udělat při vzpomínce na pořádek a řád, který tady vládl za naší generace, za zlatých komunistů, je třeba vzpomínat !!!
    • Za minulého režimu vraždili komunisti:
      OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
      * 234 občanů bylo popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • Mluvíš z hladu, za 23 let na zhoubnost kapitalizmu v této zemi zemřelo dvakrát tolik lidí, než za vlády rudých zlatíček od roku 1948 do roku 1989.
  • Až vychcípají všichni rudí teroristi, nebude válek, ani hladu!
    • A až nebudou po světě běhat hlupáci jako ty ´to teprv bude na světě krásně. *1* *1* *1* *1*
    • A až nebudou po světě běhat hlupáci jako ty ´to teprv bude na světě krásně. *1* *1* *1* *1*
  • Pokud by komunisti a ostatní levičáci chtěli diskutovat o problémech VĚCNĚ o čemkoli, je to možné. Ale musí přestat krást nicky, přestat sprostě nadávat a argumentovat věcně. Zatím je tu pravý opak.
  • To Not CSSD
    Z potratů se reinternovali pravičáci.
    • Proto jsou tak mstiví.

      A který Bůh je ten pravý? Bůh, Allah nebo Manitou. Když je Bůh všemocný a všidepřítomný, tak proč ntrestá zločince a zejména vrahy, který zvláště brutálním způsobem vraždí člověka? Proč nezasáhne? To je tak zvrhlý?
      Boha si vymysleli jen proto, aby pracující lid nereptal a poslušně se nechal vykořiťovat. Proto je šlechta podporovala. A sama církev se na zločinech proti lidskosti podílela.
  • Předvolávat paní Hanákovou je nesmysl, neboť by nebyla schopna něco kloudného ze sebe dostat. Je škoda, že si nepřizvou pana Bendla. Ten umí alespoň pěkně zpívat.
    • Jestli mas na mysli onoho ''zpevaka'' z Cesky Sody,tak ten se jmenoval Benda. *3*
  • Ústvní soud je skutečně pravičácká mafie. Již to jednou předvedli ohledně zdravotnických poplatků. A těm dole říkám, nikdo se nemůže na Boha, protože neexistuje. Jenom revoluce je zárukou vítězství práva a spravedlnosti. Revoluce přináší mimořádnou dobu s mimořádnými zákony. Dokud se vše neznárodní a pravičácký lumpové dílem neskončí v kriminále nebo jinde, tak se nic nezmění. Parlamentní demokracie je jen jak často říká Zaorálek, je jen "čekání na Godota".
    • Ono záleží na tom co si představuješ pod pojmem Bůh. To že lidi se chovaj jak prasata
      a dělaj si ze života na zemi peklo není problém Boha ale lidí. *1* *1*
      Každá revoluce má jednu zásadní vadu. Totiž tu že stvoří novou třídu mocných kteří
      spolu se svejma rodinkama a lokajema budou krást a zneužívat moc pro sebe.
      Tuhle vadu nedokázala odstranit ještě žádna revoluce ve světovejch dějinách.
      Kromě toho zrovna náš národ je absolutně nerevoluční což dokládá fakt že ani 23
      bezohledného rozkrádání země a ožebračování lidí nedohnalo lidi k tomu sebrat
      klacky a hnát tu sebranku co se jim směje do tváře od korýtek. *1* *1*
    • Co ta tvoje superstrana rozkradla a zdevastovala-to se vratit zkratka musi.
      Jen nevim,proc ja,jako antibolsevik mam za vas rudy gestapo cokoli platit?!
      • Tak ale vyjmenuj ten majetek církve, ty trotle !!! Prostě se jim zlodějskými pravičáky přikleplo všechzno, oč si řekli a nikdo se neptal, kde to vzali a zda to vůbec kdy měli. Příkladem je chrám sv. Víta, postavený Karlem IV, který byl církvi propůjčen k užívání pro účely bohoslužeb, ale nikdy jim nebyl předán majetkově, Ostatně na jeho údržbu nemusela církev nikdy dát ani haléř a také jej nedala. A nyní jej dostane jakýmsi "věnem", ačkoli se s nikým nevdává...Jaká myslíš, že je asi jeho cena, he ??? Do tolika ani neumíš počítat !!
        • Az prestanes krast nicky-milerad Ti odpovim.Zatim te maximalne poslu do hajzlu.
          • Já nekradu nicky, vzal jsem si Pištovu "tečku", protože on ukradl můj nick, jediný, pod kterým jsem psal, je to cikánskej syčák zlodějská a pod mým nickem začal psát ty svoje hovadiny. Tak jsem si vzak jeho "tečku" a žádný jiný nepoužívám, mám na tu jeho tečku stejné právo, jak ona na můj nick původní. A ono jej to "séře", stejně jako tebe, takže jsem udělal dobře !!! Kdyby si nezačal on, nic bych neměnil. Prostě vy, zloději, ukazujete na jiné - ale pravým zlodějem je ten, kdo ukradne první !!! A ty skoč do septiku, pochutnáš si, má stejnou vůni (chuť neznám), jako tvoje příspěvky nevzdělaný a sprostý ubožáku !!!
            • Petr neni cikan,ten co mu ukradl nick si dal foto cikana do profilu,posleze Havla a nazyval se naposledy 'Petr ten pravy JuDr'
            • Ja pisi porad pod svym nickem-a z te vasi ''levice'' ani jeden neni schopen zlodejovi,jez pouziva muj nick nic napsat.Je to pravda?
              No,a ten pan . mel nick PETR,a dalsi komunista mu jej ukradl.Tak si dal tecku-a ty ji pouzivas az po nem!
    • Kdyby existoval Bůh, tak bych mu schutí kopl do držky a všem flanďákům taky.
      • Peppone, jsi si opravdu tak jist, že Bůh ani Nejvyšší Spravedlnost neexistuje? Byli i jiní a když přišla jejich poslední hodinka tak z hrůzou zjistili svůj omyl. Sami prožívali to co prožívali lidé, jimž ublížili, litovali, ale bylo už pozdě. Přečti si knihy MUDr. Moodyho nebo jiné. Ti kdo náhodou přežili svou klinickou smrt se tím poznáním zcela změnili. Nebuď si tak jist, ono není všechno jak si myslíš.
        • Život po životě? Jak to, že si nikdo na své bývalé životy nic nepamatuje. Kolikrát jsem již byl na zemi, kolikrát jsem se vrátil? Nebo ten život je v jiném světě a kde? Jestli je tam kapitalismus tak tam nechci. Kriplové kteřáí byli za pozemského života budou kriply i v nebi. Ať žije komunismus nebo socialismus na pozemské životě. To je smysl šťastného a radostného života. Dokážete si vůbec představit, kolik lidí za trvání života na Zemi zemřelo a kolik by se v tom nebi muselo nacházet a to již nemluvím o broucích a jiné havěti.
          • No tak pokud existujou nebe a peklo tak se rozhodně neobávám toho že nebe bude
            přeplněné lidma. *1* *1* *1* Jak tak pozoruju co se všude kolem děje za strašný
            věci tak mnoho lidí skončí po smrti na mučírnách v pekle u rohatejch. *1* *1* *1*
        • Klinická smrt není smrtí, jen jejím předstupněm, protože u nich ještě nedošlo k buněčné smrti mozkových center, ani ostatních orgánů. Takže měli jenom "představy", asi jako ve snu. Ale já jsem ji též prodělal a žádný tunel, světlo, setkání s bohem či "vyskakování z těla a zpětné "naskakování" jsem nezažil. Ostatně spousta lidí se snaží učinit zajímavějšími. A vymýšlet si toho umí lidé spoustu...Oblbovat, to je váš obor, ne můj , či náš !!! Proč by doktor Moody nenapsal za pěkné prachy fůru nesmyslů ??? Byl bych raději, kdybych se mýlil, ale ono to tak není přinejmenším u každého, takové představy mohou mít lidé emotívně zpracovaní na poslušné ovečky a ne samostatně myslící jedinci...
          • Zajímavé, že dotyční v těch "představách" viděli a slyšeli co se dělo v jiné místnosti, kde fyzicky nemohli být. I experimentálně je možné "vystoupit" z těla a sledovat co se děje jinde. Zpravodajské služby s tím experimentují. Dočkej času a uvidíš.
            Dnešní věda, kvantová fyzika, fyzika mikrosvěta, kosmologie, informatika... prokázala chybnost materialistické představy, že primární je hmota a z ní se vytváří tzv. "nadstavba". Naopak se ukázalo, že hmota je koncentrovaná energie a energie je koncentrované něco, co lze nazvat informace, kosmický princip, prvotní realita... nebo Bůh.
        • Ano,tuto knihu tez doporucuji a snad na YouTube jsou dokumenty o teto veci,jak pises.
      • A co kdyz doopravdy existuje?Co potom ty trotle? *1* *1* *1*
        • Popíráte genetiku a vznik života..
          • No pravda je taková že na otázku jak to všechno začalo nikdo nedokáže dát odpověd. *1* *1
            Evoluce člověka je v nedůkazech děravá jak cedník a řada odborníků dnes říká že je
            to prostě hloupost. To co se děcka učej ve školách jako dokázenaj fakt o původu člověka
            není potvrzená pravda ale pouze jedna z mnoha spekulací. *1* *1*
            Takže člověk buď vzniknul čistě náhodou ( pravděpodobnost je podle expertů asi taková
            jako že dáš do sáčku rozebrané hodinky a po zatřepání se složej do fungujících *1* *1* )
            nebo nás něco nebo někdo stvořil.
            Každej má právo se rozhodnout čemu bude věřit. *1*
  • Ústavní soud ČR je v rukou židobolševické mafie,včetně jejich poradců,což jsou v podstatě mezinárodní šizuňkové.Soudce zpravodaj Balík je kapitola sama o sobě.Protože jsem v televizi sledoval onen přímý přenos ze zasedání této instituce práva a spravedlnosti,byly určité momenty v rámci oné hry na právo,kdy jsem se musel pousmát.Třeba jak ministr Mlsoň hovořil k bolševikům o křivdách spáchaných bolševiky.Arogantní výrazy soudců,hlavně žida Balíka hovořily vše.Musíme si uvědomit,že zde platí židovské právo,které má své zločinné kořeny v Talmudu.Vyvolení zjistili po roce 89.,že je možno beztrestně vše.Nám zůstala obřezaná republika,jako jsou obřezáni oni sami.Bojím se,abychom v čase nemuseli pokrývat hlavy před řízením u ÚS jarmulkami,či jinými šábes dekly. .Shalom.
    • Zaoralek hleda jiz delsi dobu poradce-jeste vetsiho blba,nez je sam.Tak se prihlas. *3*
  • Takže i nejvyšší pozemský soud u nás je v rukou mafie,tak už nám zbývá jedině spravedlnost Boží! *3*
    • Bůh nikdy nebyl a není, pročež není ani spravedlivý, ani nespravedlivý.Jediná spravedlnost je smrt, která se neptá, kdo je kdo, či kolik má peněz a je jí jedno, jakým způsobem kdo zemře. Každý musí a také půjde a všechno tu nechá....Ani Kalousek se nezachrání a jestli si dá udělat urnu ze zlata, tak mu to bude úplně houby platné, bude na tom stejně, jako ten, kdo bude rozsypán....
      • Ty i já víš kulový či Bůh je nebo není !!! Ale co vím jistě,že Duka a spol. v něj nevěří,protože by se báli pekla a od tohoto tunelu by se distancovali ! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit