Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo - my sme zákon a hlava státu. A ještě co vezmeme presidentovi jeho amnestie, bude to dokonalý.....
  • Církevní restituce jsou jako Mnichov, o nás bez nás. Kde je rodina jako základ společnosti? Až za sektovní židocírkevní politikou, planým žvaněním brzdícím rozvoj společnosti za pomoci vládních grázlů, přizpůsobujícím si vše k obrazu svému.
  • Ty i já víš kulový či Bůh je nebo není !!! Ale co vím jistě,že Duka a spol. v něj nevěří,protože by se báli pekla a od tohoto tunelu by se distancovali ! *16*
  • Mluvíš z hladu, za 23 let na zhoubnost kapitalizmu v této zemi zemřelo dvakrát tolik lidí, než za vlády rudých zlatíček od roku 1948 do roku 1989.
  • Za minulého režimu vraždili komunisti:
    OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
    * 234 občanů bylo popraveno
    * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
    * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
    * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
    * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
    * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
    * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
    * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
  • Svoje názory nikomu nevnucuji a řeknu vám to následovně : za minulého režimu, tedy když tady byla ČSSR, tak ústava pamatovala na dvě komory parlamentu, tedy i senát, který však nikdy nikomu nechyběl, stejně tak nechyběl nikomu ústavní soud, ani soud vrchní, správní atd. V této republice se za minulého režimu nevraždilo v poledne, nevraždily se stařenky pro 50 Kčs, hrozbna trestem byla opravdu trestem, kriminál byl opravdu kriminálem a nikdo tam dobrovolně nechtěl. Normální lidi měli práci a normální lidi věděli, že kdo lže, ten krade. Dnes normální lidi vědí, že nahoře všichni lžou a strašně kradou a že tuto zemi totálně rozkradli a navíc zadlužili na hodně generací. Tak k čemu potřebuje obyčejný člověk ústavní soud. Obyčejný člověk v této společnosti potřebuje místo banánů vystát frontu na násadu od lopaty a tý svoloči pořádně přetáhnout zadní část těla. To musíme udělat při vzpomínce na pořádek a řád, který tady vládl za naší generace, za zlatých komunistů, je třeba vzpomínat !!!
  • A až nebudou po světě běhat hlupáci jako ty ´to teprv bude na světě krásně. *1* *1* *1* *1*
  • A až nebudou po světě běhat hlupáci jako ty ´to teprv bude na světě krásně. *1* *1* *1* *1*
  • Až vychcípají všichni rudí teroristi, nebude válek, ani hladu!
  • Pokud by komunisti a ostatní levičáci chtěli diskutovat o problémech VĚCNĚ o čemkoli, je to možné. Ale musí přestat krást nicky, přestat sprostě nadávat a argumentovat věcně. Zatím je tu pravý opak.
  • Zajímavé, že dotyční v těch "představách" viděli a slyšeli co se dělo v jiné místnosti, kde fyzicky nemohli být. I experimentálně je možné "vystoupit" z těla a sledovat co se děje jinde. Zpravodajské služby s tím experimentují. Dočkej času a uvidíš.
    Dnešní věda, kvantová fyzika, fyzika mikrosvěta, kosmologie, informatika... prokázala chybnost materialistické představy, že primární je hmota a z ní se vytváří tzv. "nadstavba". Naopak se ukázalo, že hmota je koncentrovaná energie a energie je koncentrované něco, co lze nazvat informace, kosmický princip, prvotní realita... nebo Bůh.
  • Proto jsou tak mstiví.

    A který Bůh je ten pravý? Bůh, Allah nebo Manitou. Když je Bůh všemocný a všidepřítomný, tak proč ntrestá zločince a zejména vrahy, který zvláště brutálním způsobem vraždí člověka? Proč nezasáhne? To je tak zvrhlý?
    Boha si vymysleli jen proto, aby pracující lid nereptal a poslušně se nechal vykořiťovat. Proto je šlechta podporovala. A sama církev se na zločinech proti lidskosti podílela.
  • No pravda je taková že na otázku jak to všechno začalo nikdo nedokáže dát odpověd. *1* *1
    Evoluce člověka je v nedůkazech děravá jak cedník a řada odborníků dnes říká že je
    to prostě hloupost. To co se děcka učej ve školách jako dokázenaj fakt o původu člověka
    není potvrzená pravda ale pouze jedna z mnoha spekulací. *1* *1*
    Takže člověk buď vzniknul čistě náhodou ( pravděpodobnost je podle expertů asi taková
    jako že dáš do sáčku rozebrané hodinky a po zatřepání se složej do fungujících *1* *1* )
    nebo nás něco nebo někdo stvořil.
    Každej má právo se rozhodnout čemu bude věřit. *1*
  • To Not CSSD
    Z potratů se reinternovali pravičáci.
  • No tak pokud existujou nebe a peklo tak se rozhodně neobávám toho že nebe bude
    přeplněné lidma. *1* *1* *1* Jak tak pozoruju co se všude kolem děje za strašný
    věci tak mnoho lidí skončí po smrti na mučírnách v pekle u rohatejch. *1* *1* *1*
  • Popíráte genetiku a vznik života..
  • Život po životě? Jak to, že si nikdo na své bývalé životy nic nepamatuje. Kolikrát jsem již byl na zemi, kolikrát jsem se vrátil? Nebo ten život je v jiném světě a kde? Jestli je tam kapitalismus tak tam nechci. Kriplové kteřáí byli za pozemského života budou kriply i v nebi. Ať žije komunismus nebo socialismus na pozemské životě. To je smysl šťastného a radostného života. Dokážete si vůbec představit, kolik lidí za trvání života na Zemi zemřelo a kolik by se v tom nebi muselo nacházet a to již nemluvím o broucích a jiné havěti.
  • Petr neni cikan,ten co mu ukradl nick si dal foto cikana do profilu,posleze Havla a nazyval se naposledy 'Petr ten pravy JuDr'
  • Ja pisi porad pod svym nickem-a z te vasi ''levice'' ani jeden neni schopen zlodejovi,jez pouziva muj nick nic napsat.Je to pravda?
    No,a ten pan . mel nick PETR,a dalsi komunista mu jej ukradl.Tak si dal tecku-a ty ji pouzivas az po nem!
  • Já nekradu nicky, vzal jsem si Pištovu "tečku", protože on ukradl můj nick, jediný, pod kterým jsem psal, je to cikánskej syčák zlodějská a pod mým nickem začal psát ty svoje hovadiny. Tak jsem si vzak jeho "tečku" a žádný jiný nepoužívám, mám na tu jeho tečku stejné právo, jak ona na můj nick původní. A ono jej to "séře", stejně jako tebe, takže jsem udělal dobře !!! Kdyby si nezačal on, nic bych neměnil. Prostě vy, zloději, ukazujete na jiné - ale pravým zlodějem je ten, kdo ukradne první !!! A ty skoč do septiku, pochutnáš si, má stejnou vůni (chuť neznám), jako tvoje příspěvky nevzdělaný a sprostý ubožáku !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit