Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel je to přesné a nehodí se to do něčích plánů a proto tak prskají a řvou a pomlouvají, protože chtějí zakrýt pravdu. jjj lež světem vládne.....

  • A ještě k tomu chybí pokrokové  osvícené hlásání o užitečných Putinových idiotech,  agentech Kremlu, dezolátech a podobných  výplodech ubožáků, kterým chybí znalost historie a o to víc ji nahrazují prázdnými výkřiky do tmy. Až budete chtít zase něco někomu sdělit, tak si prosím nastudujte o událostech z let 1916-1922 při rozpadu carského Ruska, Rakousko Uherska a Osmanské říše a o Pařížské konferenci r.1918, o tzv. jednoroční Ukrajinské lidové republice a Západoukrajinské republice a tím pádem o tzv. Ukrajinských nacionalistech a co páchali pod hlavičkou (UVO), (OUN),( (UPA), Banderovci, Wafen SS Galicia ( význam zkratek nejlépe anglicky, viz Internet) . Z čeho vzniklo etnikum okolo Kyjeva, Lvova a Stanislawova  ( https://is.muni.cz/th/xsmip/Diplomova_Prace_-_Halicska_a_volynska_knizata_a_Mongolove_ve_13._stoleti.pdf ) a proč je takové jaké je. Pak pochopíte rozdíl mezi Trockisty a toho, čemu s oblibou nevědomí Západ říká bolševici. Pak se Vám osvítí i to, proč Západ a hlavně Anglie dělalo a dělá nejen v Carském Rusku okolo r.1918 a když jim po roce 1922 krachnuly snahy s využitím tzv. Ukrajinských nacionalistů po roce 1918, pochopíte pak i to, proč poté US židé chtěli po roce 1922 pomocí Trockého zavést v nově vzniklém SSSR tzv. o vytvoření Agro Joint (American Jewish Joint Distribution Committee), též nazývaný Krymská Kalifornie (resp. Nová Kalifornie) a proč jim ty plány Stalin zrušil a proč jej proto nemají rádi, stejně jako bolševiky. Až si toto nastudujete, tak Vás rozhodně ani nenapadne tvrdit to co tvrdíte. A navíc pochopíte i to co se dělo na tzv. Ukrajině roku 2014, proč se toho tak aktivně zůčastnil tzv. Kolektivní Západ, proč se tam děje to, co se tam děje a když se poté podíváte na původ řady představitelů států tzv. Západu, včetně nás a zjistíte, že prakticky ve všech případech chování těchto lidí má původ právě v letech 1916 a dál. A jak na tento fanatismus doplatili Ukrajinci, Estonci, Norové atd., když si nechali za ta léta v sobě vybudovat šovinistický faknatismus, ktarý mimochodem zejména po roce 1922 se snaží vybudovat i v nás. Tak používejme hlavu k tomu k čemu má sloužit a nepodléhejme bludům propagandy. Předem varuji, současně s tím poznáním se Vám ale zobrazí v jiném světle vznik ČSR v roce 1918, role Masyryka atd.

  • Donský Kozáku bez tolerance, zenové mysli a psych psych diagnózou. Až se zase budete v sobotu nachmelovat samohonkou nebo staličnoj, a budete zase sprostý, drzý, dám vám to zase sežrat. A také - už nemáte v ZOO slevu na romantický týdenní turnus s gorylákem obojetníkem, kvůli získání zenové mysli.

  • Masunto, ty nejseš osvícený. Ty seš obyčejbý b.b.

  • Voni sou hlava občane. Taková vhodná rovnou pod gilotinu.

  • Měli bychom všichni práci, všichni by vydělávali, všichni by měli co k jídlu, všichni by měli kde bydlet, nebyli by bezdomovci, drogy atd. A hajzli jako obcan by seděli v crimu.

  • KIMCID

    Ano poslední věta na vás sedí.


  • Nevěřím, že rozdíl znáte. To byste jinak takový blábol nenapsal ani za úplatek; a - použil jinou z mnoha možných formulací pro své vymačkávání se. Ale třeba jste pod vlivem. Jistě můžete dál spokojeně lhát, zejména vždy, když si myslíte, že vám to může projít. Je to běžný tuctový přístup. Pracovní procesy mám za sebou. Mám valorizovaný důchod a tak si mohu hledat realizaci v napravování primitivů a psychopatů zdarma. Dost se s tím neumějí civilizovaně vyrovnat (přesněji jejich psychoego). Blbost je nejzákladnější lidská vlastnost.

  • KIMCID

    Rozdíl znám, ale pro hovorové užívání používám co mě zní lépe. Pivo nepiju.

    Vám přeji aby jste brzo našel práci.

  • Neil Ferguson: Očividná podobnosť zániku Sovietskeho zväzu a práve prebiehajúceho konca Spojených štátov...Škótsky historik Neil Ferguson nachádza čoraz viac paralel
    medzi Sovietskym zväzom z éry úpadku a súčasnými Spojenými štátmi.

     Všetky základné inštitúcie v Spojených štátoch - od súdov až po tlač – zažívajú vážnu krízu dôvery. Kongresu dôveruje len 8 % Američanov. Kvalita medicíny a školstva z roka na rok klesá. Spojené štáty americké zasiahla lavína zločinov, lúpeží a násilia. Dokonca aj
    požiarne hydranty a pouličné lampy sa kradnú na kovový šrot. Nastáva
    stále viac a viac infraštruktúrnych katastrof.

    Priemerná dĺžka života - ako na konci ZSSR – klesá. Tam to spôsobil alkoholizmus a v USA
    vlna drogovej závislosti, na ktorú ročne zomiera 100.000 Američanov.
    Obrovské dlhové problémy sa zhoršujú, deficit štátneho rozpočtu dosahuje
    2 bilióny dolárov.

  • Škoda, že i vy neznáte rozdíl mezi bolševikem a trockistou. Běžný jev. Ale - přeji dobré zdraví a jen aby pivo teklo a záchod splachoval.

  • vanhorne

  • https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tragicka-nehoda-na-jihu-cech-u-bavorova-zemreli-dva-motorkari-40477497

    ti ADHD nám tuhle letní sezonu mimořádně řádí, tohle už je tuším 6. nebo 7. motorkář na traumě nebo v márnici jen za poslední týden, co jsem to zmerčil v news..

  • KIMCID

    Ale jistě lži sobě dál bolševiku

  • Soudruh jsem nikdy nebyl a dokonce jsem měl po roce 1968 na nějaký čas zákaz vykonávat jakoukoli vedoucí funkci, protože jsem neuznával "bratrskou pomoc CCCP". Ale byl jsem specialista ve svém oboru a ovládal cizí jazyky, tak to soudruzi chtě nechtě museli "zkousnout". 

  • Ceny dělostřeleckých nábojů jsou pro Rusko úplně jiné, než pro kolektivní Západ nebo Ukrajinu. A to je jeden z rozhodujících faktorů pro výslednost bojů. Tři miliony nábojů a myšlenka Čučche (= poddaný). Jedno bez druhého, jak
    se ukazuje, je nemyslitelné. Bez obojího, jak se ukazuje, není možné
    vyhrát válku proti Západu. A s obojím dosáhneme vítězství. Proč se podle Vladimir Putin a Kim Čong-un setkali?

    The Economist píše o Putinově “nebezpečném přátelství s
    Kim Čong-unem”. Agentura Bloomberg vysvětluje, “proč jsou vazby Ruska na
    Severní Koreu nebezpečím pro svět”.

    Čeho se tak bojí? Vždyť o Severní Koreji se už léta a desetiletí píše nejen
    jako o “diktatuře”, ale především jako o velmi chudém okrajovém státě.
    Proč je úzké spojenectví tohoto státu s Ruskem pro Západ najednou tak
    napjaté? Co tam vidí? Odpověď je neobyčejně, až fantasticky
    jednoduchá a zní takto: tři miliony nábojů. Pokud lze věřit západnímu
    tisku, právě tolik nábojů Korea buď začala dodávat, nebo už dodala,
    přičemž nadále zvyšuje produkci, nebo to Rusku slíbila. Tři
    miliony nábojů sovětského typu pro dělostřelectvo, především pro
    houfnice D-20, D-30 a MLRS Grad. Zatímco například
    Spojené státy na začátku roku 2024 vyráběly podle oficiálních údajů 30
    tisíc střel měsíčně a v nejlepším případě mohou dosáhnout úrovně 1,2
    milionu střel ročně. Velmi drahé náboje. Podle nepřítele Ruska Michaila Chodorkovského stojí jeden náboj pro houfnici  NATO 5 až 8 tisíc amerických dolarů (a podle nedávných
    západních publikací Ukrajina nakupuje staré sovětské náboje po celém
    světě za cenu od 1200 do 6000 dolarů). A Rusko, lamentuje zahraniční
    agent, vyrábí granáty maximálně za 500 týchž dolarů za kus (a za kolik
    nakupuje, nebo bude nakupovat, nebo může nakupovat v Koreji, nevíme, a
    západní tisk to neví a není důvod, aby to věděl). Velké ruské Čučche... Tato
    čísla (cena munice použité v největší evropské válce od druhé světové
    války) jsou více než ukazatelem relativní slabosti ruského nepřítele a
    více než zárukou ruského vítězství.

  • KIMCID

    Bodejť když jsi měl kádrově čisté papíry a mohl do cccp. To mohl jen dobrý soudruh.

  • KIMCID

    Bodejť když jsi měl kádrově čisté papíry a mohl do cccp. To mohl jen dobrý soudruh.

  • V Maďarsku jsem se domlouval německy a Maďaři nazývali naši zem Tchechoslowakei. Jak nás nazývali v Kazachstanu, to nevím, ale v Moskvě jsem se s uvedeným označením setkal.  

  • KIMCID

    To nikdo nikdy neříkal ani v Maďarsku ani v Kazachstánu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit