Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte proč to v této zemi vypadá tak, jak vypadá? Protože křiváci jsou zde velebeni a slušní lidé zatracováni!
  • jdu si pustit nejakou muziku. Asi Nohavicu , ma hezke pisnicky.
  • Myslím, že principiální důvody se u Jarouše jmenují prachy. Když zklamali posluchači a nepochopili, že je nejlepší, zkouší to stále dokola jinak. Tah na Jarka nevyšel, teď se konečně dočkal - snad ty 4 koruny měsíčně nerozfofruje s lehkýma holkama *1*
    • a na drogy.
    • Na odskodneni ma bezesporu narok,a at si se svymi penezi dela,co chce!
      Ma to ovsem hacek:At toto odskodneni zaplati podporovatele KSC(m) a SPOZ!
      • Nebo ať zaplatí všechny ty soudy, co se jeho hrdinstvím musely zabývat, a z toho ať mu to pak dávají.
        • Hezky ses rozepsal,ale v tom fofru si opomenul dodat,kdo to ma zaplatit.
  • Nohavica skutečně spolupracoval s STB, má svůj svazek a nebude to o závisti z jeho úspěchu. Přeju mu to, chodí na něj lidi...., ale se svým svědomím se bude muset srovnat sám, Hutka určitě ne.
    • Má svůj svazek - tento typ dehonestace je uboze nízký. Kanyza též podepsal, svého času to bylo hodně na tapetě, ale to, že spolupráce s ním byla zrušena aneb neplnil, to už nikde nebylo. Mě tyhle s r á č i co vypouštějí polovičatosti ke zostuzení druhých, pěkně
      míchají. Většinou mají sami h o v n a na palicích jako udavači a poskoci estébáků. A Hutka? Typickej somrák s trapnými texty, co k Nohavicovi jako písničkář ani čuchnout nemůže.
      • I kdyby spolupracoval nemá to nic společného s uměním, pravdou je že jeho koncerty jsou vyprodány a o tom Hutkovi ani pes neštěkne, prostě mu nesahá ani po kotníky, takových "umělců" jako Hutka se flákalo ožralých po hospodách spousta, STB pod jiným názvem má každý stát aby se chránil před rozvracením, copak třeba USA nemá tyto složky, má a obrovské pod několika organizacemi.
        • Jde o charakter-a ten pan Hutka na rozdil od nakyho Nohavici rozhodne ma.
          Bohdalova je s tou Nohavici,nebo jak se ten polopolskej ''umelec'' jmenuje na stejne lodi.Viz fota s komunistickymi prezidenty...Ani se nebudem rozepisovat o tom,jak tato predchudkyne Karoliny PYK ublizila PANU Werichovi...
          • Ty jsi nějak chytrý prasáku!! *12* *12* *12*
            • No proti tobe je snad chytry kazdy...
              Vazena rodina Kennedyiu by nebyla moc rada,kdyz nakej komunistickej dobytek znevazuje zkratky pana,jez byl prezidentem USA.
      • Souhlas.Přesně mi to zapadá do našich problémů v rodině,kdy otec byl v odboji,ostatní spolupracovali s gestapem a po 9.5.45 s STB a likvidovali lidi,kteří měli čest a svědomí,což byl případ otce a v roce 1949. 30.6.ukraden majetek a dosud nevrácen.
  • Tedy, ze dvou příspěvků na hlavní straně se mi zvedá žalůdek. Také nejsem typem revolucionářky, věřím spíš v evoluci... Práce rukou je nejdůležitější ze všeho, bez ní bychom opravdu zemřeli hlady. Což v poslední době docela hrozí. Většina národa se zabývá obchodem a technikou, což nenasytí... Ale zpět k tématu: proč měly diktatury vždy tak dlouhého trvání, přestože počet jejich aktivních přivrženců nebyl zase až tak vysoký?! Za podpory mlčící většiny! Té, které stačily "chléb a hry." Jak rádi lidé táhli káru, jen když nemuseli myslet a o nic se starat... Vím co píšu, žila jsem v té době, a ještě zatím nemám sklerózu tak pokročilou. Všichni nadávali, ale to bylo tak všechno. Lidé mají to, co si většina zvolí. Každá revoluce dá chvilkovou naději, ale později se k moci opět dostanou bezectní prospěcháři. Stačí mrknout do historie... Panu Hutkovi šlo o princip - snad mu nebudete závidět ty čtyři koruny měsíčně...
    • Paní oponentko, mně se zvedá žaludek z toho co vidím dnes a denně kolem sebe a co do mě perou media pod tlakem. Když jsme se měli za té tzv. totality tak špatně, proč dnes mimo podnikatele a politiky nikdo nestaví, kupujeme jen ojetiny a nakupujeme šmejd v Lidlu, Albertu, Penny a všech těch šopáčích, kde o kvalitní jídlo nezavadíš? Čím to, že nás důchodce čekatele přežívají naši rodiče, ač většinu produktivníhi věku prožili v té totalitní hrůze? Čím to, že 23 let po převratu rakovina je stále častější důvod úmrtí člověka v produktivním věku?Jak to, že ta nenáviděná totalita, měla dost prostředků na zabezpečení potřeb všech svých občanů, mámy od dětí neřešili kam s nimi,když musí makat aby nezdechli na ulici, seniorům se postavili domovy důchodců(ne pastoušky), kde měli potřebnou zdravotní a sociální péči.Důchodce pobíral důchod, s kterého mohl ještě podporovat vnoučata a užíval si jej minimálně 15 až 20 roků.Za to, jak se dnes máme, můžeme poděkovat i panu Hutkovi, víc jak ty 4 kč si opravdu za to nezaslouží!!!
      • P.S.: A ani neluxusnější auťák či dům nám sám o sobě štěstí nepřinese... To nám přinese pouze kruh našich nejbližších, pocit životního naplnění, jistota, že vím, kam kráčím, atd., na což pan Hutka nemá ani ten nejmenší vliv...
      • Mám odpovědět na vše? Tedy: 1. řečnická otázka: pan Hutka je superman a zvládl sametovou revoluci sám, nebo pouze podporován svými posluchačí? 2. víte, co je to příčina a důsledek? A také, že má jistou setrvačnost? V době socialismu (a nemohou za to komunisté, dělo se to i v "kapitalistickém táboře") lidé ztratili úctu k přírodě, naše doba pak k potravinám. K otráveným řekám, vzduchu, zničeným lesům, pitné vodě, smrtelně nebezpečné pro kojence se přidaly potraviny té nejhorší kvality. Ti staroušci, kteří paradoxně prožili často i hrůzu války, se narodili v přiměřeně čistém světě, jedli čisté potraviny. Budu asi ve Vašem věku. Jsem alergička, děti jsou také alergici. Rodiče a prarodiče nebyly. Jsem zdravotnice a mám zato, že rakoviny v posledních třiceti letech není ani více, ani méně, jen ji - pokud je včas rozpoznána - umíme lépe léčit. V literatuře z dávných dob také čtete, kolik lidí žemřelo na rakovinu. A kolik případu v té době jako příčinu úmrtí nepoznali? Zrušení řady školek a hlavnějeslí mi také nesmírně vadí, i když pro děti je dobře, když s nimi máma zůstane do tří let na mateřské. 3. Co se těch prostředků za totality týká: to je právě také ta setrvačnost. V té době jsme "projedli" národní poklad. Pamatujete si, jak na bankovknách bylo napsáno, že jsou podloženy prací lidu? A co jsme jedli v té době třeba na snídani? Já třeba chléb s máslem a povidlím a hrnek mléka - například. Šunku jsme měli 1-2x do měsíce a stála stejně jako dnes, 8kč/10dkg. A tak, i když dnes máme málo, nemusím měnit své stravovací návyky... Nebyly supermarkety, byly dva druhy mléka polo, a plnotučné, tři jogurtu - čistý, s jahodovou, nebo meruňkovou marmeládou a vynikající. Dnes máme kvantitu na úkor kvality. 4. ztrácíme úctu k hodnotám, ke slabším - například starým lidem. Lidstvo degeneruje, žijeme spotřební společnost, na to žádné zřízení nepůsobí.
    • Příspěvek se mi v celku líbí, až na některé části.
      Nejsem si jist, že 48 hodin vazby za písničku je ta kardinální, principiální věc právě u pana Hutky, kterému evidentně zakrnělo tvůrčí střevo a jeho pláč nad tím, že neprodává CD a současně vehementně pomlouvá Nohavicu mě spíše utvrzuje o opaku.
      Víte, těším se na to jak ještě s odstupem času se bude hodnotit co je to totalita, nahrazená zločineckou mafií. Co vlastně chcete od života kromě chleba a her ; svobodu ?
      Bez té není pořádný chléb ani hry. Dnešní dobu chtě nechtě budou lidé s tou minulou srovnávat, právem a právě co jim doba dala za chléb, hry a osobní úctu, kterou nemusí prodávat na E 55 nebo poníženému panu majiteli privatizované státní firmy a restituovanému šlechtici. Když někdo tvrdí, že za minulosti musel, tak kecá a nevěřte mu !
      Většinou iniciativně chtěl!
      • Pane Vlku, kde berete jistotu, že totalita skončila?!? Mrkněte na většinu zpráv v novinách, rozhlase, televizi, na netu... Kdo je hlavní dodavatel? Novinky! Komu patří Novinky? Právu! Řečenému Rudému. Sílu sdělovacích prostředků znáte... Dnes můžeme vybírat, který chléb z nepřeberné nabídky si koupíme, do které země pojedeme, pokud na to máme, ale to je asi tak všechno. Utect? Není kam. Svoboda je stav mysli. Sdělovací prostředky nám očkují neustálou naštvanost, závist, nenávist - viz. poslední článek Novinek o rodině paterčat. Vysokou politiku v poslední době již sleduji pouze koutkem oka. Budu se rozčilovat pouze nad tím, co mohu změnit, a do toho se také aktivně pustím. Neexistuje spravedlivá společnost... V každém člověku je touha po nadřazenosti, a tak i tu nejušlechtilejší myšlenku lidé zparchntí. Ale - jistý "guru" proslul tím, že byl celý život šťastný. Jeden žák se ho zeptal, jak to dokáže. Odpověděl: "Já každé ráno, když vstanu mám dvě možnosti - buď budu šťastný, a nebo nešťastný. A já vždy volím tu první. Přeji krásné dny s písničkami toho zpěváka, kterého si zvolíte. igr
        • Děkuji za velmi slušnou diskusi. Slovo totalita je zprofanováno a zaměněno za druh moci.
          V totalitě nesmíte bez povolení prakticky ani na WC. Řada aspektů nesvobody nevznikla jen z východu, jak se mnoho lidí domnívá , ale také mocenskou politikou západu zcela úmyslným zatažením železné opony, která západu náramně vyhovovala.
          Berlínskou zeď postavili Rusové, ale objednávku udělali západní spojenci.
          Všiml jsem si, že někdo již několikrát použil mou značku Vlk. Nemám slov pro tyto ubožáky, připadají mi jak najatí stávkokazi, neboli kazišuci.
    • v zaludku. Nedovedu si predstavit co bych delal kdyby mi stat takhle plivl do tvare. Tady mas 4 kacky a nevotravuj. Jemu tak ani o princip neslo , spise o to jak se proflakat tivotem a kde sehnat na chlast a travu. Jako nakonec havlovi a vsem dalsim v tom si muzou podat ruce. Znovu ta otazka : proc tedy dnes nekoncertuje , nevydava desky atd ... Brani mu nekdo ?? Nebo je ten Nohavica prece jen medialne uspesnejsi ? Ze by zavist ??!
      • Ve článku se o tom nepíše, ale myslím, že výši měsíční satisfakce si určil pan Hutka sám. Aby měl jisté zadostiučinění a přitom stát neruinoval? Špetku humoru mu neupřete. Proč dál nekoncertuje je jen a jen jeho věc. Když kouknu do klasiky, někteří skladatelé (pokud se toho dožili) komponovali až do smrti, jiní to zapíchli před čtyřicítkou. Řekli co chtěli, a hotovo. Navíc srovnáváte jablka s hruškama. Písničky pana Nohavici mám také moc ráda, ale to neupře, že pan Hutka byl ve své době pro hodně lidí vzpruhou.
      • Takovou dementovinu může napsat jenom komunista!
        • Používej jinou značku a nekraď jinak jsi naprosté ho......ado.
        • uz brzy prebereme znovu vladu . Chci kandidovat do parlamentu a mym programem bude pripravit toho hutku o jeho rentu 4 kc mesicne pred zdanenim.
          • vlku vlku (inkognito)
            Vy Jste mi myslím pěkný žertéř!
      • Seš trapnej bolševickej ubožák!
        • prvni kosmonaut v dejinach co uhorel na odpalovaci rampe ?
        • proc tedy nekoncertuje ? Misto sezeni tady byjste mohli organizovat nejaky ten jeho fanklub , setkani s nim , koncerty ... Pro zacatek i pozdeji by stacila asi nejaka ta telefonni budka pro vsechny jeho posluchace.
  • Huťka chce jen aby mu s toho Českého maštalíku také něco ještě dávali. Bolševici to tenkrát opravdu kvalifikovali jako pobuřování. Huťka si asi myslí že když se vyhazují miliony za blbosti tak aby taky něco z toho dostal. Byl přeci revolucionář a písní za vlast bojoval.
  • Konečně je jasno proč lidé cinkali klíči na náměstí. Šlo o Hutkuv důchod, jak oduševnělé!
    • ... no FUJ...
    • dohlednete prosim at je radne zdaneny.
  • Až vychcípají všichni komunisti, nebude na světe válek, ani hladu!
    • Milý Honzo, bude. Lidé se žel nedělí na dobré a komunisty (ne že bych je milovala). Zlo má mnoho odstínů...
    • Máš pravdu, nebude pak ani blb Pišta tečka!! *3* *15* *2* *1*
  • Souhlasím s Alfonsem. Hutka po celou dobu své emigrace nikdy nepracoval a pobíral sociální dávky. Mezinárodní parazit si po návratu myslel, že si z něho všichni sednou na zadel. Nestalo se, tak kolem sebe nýmand kope a napadá lidi, kterým nesahá ani po kotníky.
    • Matematika je jednoduchá. Kolik bylo revolucionáři Hutkovi v roce 1977 let. Naše soudy aby měli klid tak raději dají všechno a všem. Dnes Hutku nikdo nepotřebuje. Hrát na kytaru umí spousta lidí a stokrát lépe jako on. Ať si to odškodnění, které dostal za 48 hod.zadržení užije. Občané plaťte.
    • jak to vite, ze nepracoval, vy jste byla v Holansku a potom v Nemecku v mistech kde bydlel?
      • Já to vím naprosto přesně, nepracoval, protože nic neumí, jen štvát lidi proti sobě!!
  • Je i takový, který ještě za bolševika u soudu dostal 3 měsíce za urážku soudu a dnes je je z něho politický vězeň 3 odboje. Dožaduje se rehabilitace a odškodnění. No nenakopali byste takové do řiti?
    • Ne, do řiti ne... Do gulí... Má je vůbec v--l?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit