Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni žádná davová psychóza, ale oprávněný strach z tmářského středověkého vymívání mozků! Zcela oprávněný strach! Každý kdo má sebemenší zkušenost s náboženskými "fanatiky", už dávno nebezpečí islámu rozpoznal!!! Ale jsem rád, že jen 1/3 je slepá, horší by to bylo naopak...
  • No pane redaktore...tak tedy ustrašení Češi....Je zajímavé, že nejen naši vlezdopr..loví novináři, ale i v ostatních zemích, píší jen o chudácích, co je vyhnala válka a strach ze smrti. Ale co to? Už delší dobu vidíme na soukromých záběrech z Francie, Itálie, Řecka, ano i z Německa, davy ničící vše, co jim přijde do cesty, znásilňují, zapalují a co je úplně nejhorší, nám, kteří je přijali, vyhrožují islámem a smrtí (zde bych volil rovnítko). Že by se jednalo o zinscenovanou propagandu? Že by si někdo dal práci a zinscenoval rabující zarostlé držky, jen pro to, aby měl strašáka......? Tohle je skutečně vědomé ničení naší civilizace islámskou chátrou. To, že tohle není někým řízeno, to si už nyní nechá namluvit snad jen dítě....a.... novinářská vlezdop...lovitost. Na P.T. ctěných čtenářích nechám již, aby si vybrali, zda se jedná o p...el Bruselskou, americkou či nepohrdnou naší domácí. Dneska už snad nikdo nevěří, že to, co se sem valí, jsou "ubožáci". U nás má průměrný plat možná 40 % pracujících, důchodci s bídou polovinu. To je, aby se nám to lépe počítalo 1000 a 500 euro. No a oni dají i 5-10000 euro za převoz do Evropy.....ubožáci, zničení válkou, s nejnovějšími typu smartphonů, I-Padů.....značkové obuvi i oblečení. Jistě, najdou se mezi nimi i poměrně ošuntělejší typy. Ale to známe z místních poměrů, přece. Cikáni na dávkách a na krku a prstech zlata, že by pozlatili půl republiky. A proto pane redaktore, nechci, aby v naší krásné zemi, kterou máme, za pár let pořvával 5x denně muezín z minaretu nad rozbořenými kostely a my měli strach vyjít ven a ozvat se. Teď, teď ještě tu možnost máme, ale za jaký čas už ne? Vy moc dobře víte, jak to vypadá v jiných zemích. A proto podporuji jakoukoliv snahu nejen zastavit, ale zvrátit a vrátit všechny imigranty tam, odkud přišli, pokud neprokáží, že se sem nedostali jen pro vysávání dávek. My pořádáme sbírky víček od petek, důchodci dostanou směšných 50 korun přidáno a na tu pakáž se okamžitě vydávají miliardy. Čekají nás špatné časy....
  • Největší zděšení pro mě jdou Merkell,Holland,Rozumek a další nezikovci,Kocáb,šabatová a spousta dalších.Hlavně nájezdníci Švédi už nezvládají a užijou si loupeží a všech šu.kaček jak to kdysi dělali po Evropě,ale napadají nás že migráče nechceme.
  • Nejsem ustrašená, jen nechci, ať to v ČR vypadá jako v Marseile nebo na předměstích Paříže. Nechci být vykázána z autobusu s mým psem, protože řidič či cestující je muslim. Chci, ať jsou u nás zabijačky se slivovicí a v létě ať mladé holky chodí v minisukních a bez podprsenek. Nechci být omezována ve svých právech jako ateistka a jako žena. Nechci, ať je u nás kriminalita typu Švédska. Nepodsouvejte mi strach, ten nemám. Jsem naštvaná z toho, že EU dovolí pošlapávat naše tradice a výdobytky ekonomiky, kultury a společenského života, za který bojovali naši dědové. Ti se musí dnes v hrobech obracet. Vyzýváte k toleranci islámu, který netoleruje nic jiného, nežli sám sebe !
    JÁ SE NEBOJÍM, JSEM PROTI !
  • Evropa je v chaosu, azylová krize dosáhla historických rozměrů. Každá normální armáda by v takové situaci organizovala humanitární pomoc, poukazuje Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Nicméně NATO má jiné priority: aliance provádí velké vojenské cvičení ve Středozemním moři, kdy za údajného nepřítele považuje Rusko.
    Uprchlická krize v Evropě dosáhla historických rozměrů. Skupiny za lidská práva tvrdí, že nadcházející zima bude skutečnou humanitární katastrofou pro stovky tisíc lidí postupujících podél pobřeží Středozemního moře a balkánskou cestou, píše DWN. V EU se usadil „politický chaos", tvrdí, že se nemůže vyrovnat s přílivem uprchlíků, a Angela Merkelová stále trvá na hledání kompromisu, pokračuje publikace. Úřady nevidí obrázek jako celek a obávají se, že to bude ještě horší, neboť stále mnoho lidí má v úmyslu opustit krizové oblasti.
    Každá normální armáda by v podobné situaci zorganizovala humanitární pomoc, tvrdí autor. NATO by mohlo shromáždit své síly a pomoci s proudy uprchlíků během balkánské cesty, ale především v zemích aliance, Turecka, Řecka a Itálie. NATO by mohlo přijmout veškerá nezbytná opatření, aby se zabránilo humanitární katastrofě, míní Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Aliance by mohla spolupracovat s bezmocnou a s nepříliš dobře financovanou agenturou Evropské unie ohledně bezpečnosti vnějších hranic Frontex by mohl konečně začít zajišťovat bezpečnost hranic EU.
    Avšak místo toho, NATO, které existuje i na úkor evropských daňových poplatníků, vypadá, jako by se ho to všechno netýkalo, a provádí největší vojenská cvičení za desetiletí ve Středozemním moři. Zúčastní se ho celkově 36 tisíc vojáků, tři tisíce vojáků a námořních speciálních sil, 140 letadel, 60 lodí a sedm ponorek. Všichni se budou podílet na cvičení s honosným názvem Trident Junckture, simulující válku s Ruskem - a to v době, kdy se jim v sousedstvu rozpadá Evropa a Angela Merkelová varuje před vojenským konfliktem na prahu Evropské unie, zdůrazňuje Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
    • Probůh, to jenom sděluješ, nebo je to i Tvůj názor??
    • svět se vždy soustřeďoval na jiné problémy než měl. Podle málo známých a nepříliš prezentovaných informací připravovali Angličané Britové a USA útok proti SSSR. Ironií je, že toto chystali v červnu 1940 kdy byli ve válečném stavu s Německem. Hitler je ale o pár dní předběhl. Než západ stihl napadnout Sověty, Němci napadli a obsadili Francii.
  • opravdu je přídavné jméno ustrašení na místě ? Neměl by tam být např zdravý selský rozum....?

    Sleduji českou nezávislou televizi -události na youtube....to co tam člověk vidí ,moc dobře nevypadá proto to zřejmě naše televize nezařazují a nevysílají ve zprávách.
    Pokus se někdo v německu vyjádří proti invazistům vyhazují je z práce jako učitelku MŠ ,která se vyjádřila na svém FB profilu proti migrantům..
    kladete si otázku ,kolik invazistů dorazí příští rok?Tento rok v německu jich bude 1,8mil.
  • Jistě ne všichni běženci jsou teroristé, ale všichni jsou většinou islámisté, vyznávají islám, a celý svět dobře ví, co to obsahuje. Jistě ne vše, co představují islámští teroristé. Ale i to ostatní, co je v koránu, není nic, coby ostatní uklidňovalo. Prostě je to jiná kultura, mentalita a neúcta ke světským, ale úcta k islámským zákonům. No a mezi běženci je hodně takových, kterých chování popisuje článek na www.seznam.cz s titulkem "Syrská rodina s nemocným dítětem se nechala speciálem dopravit do Prahy, pak utekla do Německa". Média by měla přestat zlehčovat obavy občanů, už ne jenom u nás, ale již v celé Evropě. Jejich obavy jsou naprosto jednoznačně oprávněné.
  • Vzhledem k tomu jak se ti uprchlíci podle nezveřejněných a ututlaných zpáv z Německa chovají se spíš divím jak může někdo nemít obavy. Ve zprávách v tv člověk slyší jen o naaranžovaných a připravovaných případech ve snaze vzbudit lítost ale faktem je že se drtivá většina chová jako prasata všechno ničí a kudy projdou po nich zůstává jen bordel. Je rozdíl v tom začlenit několik tisíc uprchlíků ale ty statisíce až milony ? Vždyť v Německu teď můžou uprchlíkům postavit město velké jako Praha a stejně je tam pomalu všechny nenacpou. Můžeme být rádí že k nám kvůli nízkým sociálním dávkám nechtěj, taky zajímavý uprchlík který prchá před válkou, terorem a strachem ze smrti si v klidu vybírá do jaké země si odejde jak kdyby byl v supermarku na nákupu, když by klidně mohl zůstat v první zemi ve které se neválčí a která jej přijme. :).
    • Je to řízený proces tetou Angel a bruselským poslušným spolkem, kteří jdou přes mrtvoly a nebudou nám Evropanům nic vysvětlovat.
      ONA je pán tvorstva ???
      Za stejnou práci, a mnohdy lepší, jsme ohodnoceni v rámci EU ca. 1:3. To je základ EU a tvrdého a nekomisního kapitalismu.
  • Proč si děláte legraci z českého národa, redakce? Jooo, aháá, já už vím, vy jste přece mamrdóólové, tak co byste ty Čechy neobětovali, co. *12* *11* *12* *11*
    Akorát mi není jasný, proč, když z džihádistů má strach celá Evropa, Rusko i SSa, proč z celýho toho světa jsou jediní Češi podle vás zrovna tímhle směšní. Není vám to divný? Muhehe!
  • To je zase nadpis"ustrašení"ano ustrašení novinářští kornouti z majitelů novin,aby nedej bože dostali padáka,když nebudou psát jak chce jejich pán,pan majitel.Je to tak, vy poseroutkové od novin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit