Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jak je možné cenzurovat ude názory přispivatelů.
    Máte , soudruzi, stejné manýry jako měli bolševici a nacisti.
    Porušujete lidská práva občanu a Listinu lidských práv zakotvenou v ÚSTAVĚ ČR, na Vaš gumový kodex korektnosti.....
  • TheGGG
    víc než nějaká banda plešatých neonacistů mě dělá starosti islamistická rakovina šířící se světem, tolerovaný a podporovaný proti-bělošský rasismus a neo-levičácké parazitující neziskovky co jdou ruku v ruce s presstituty co za korunu napíšou že noc je den a den je noc... mažte si jak chcete, ale přesně kvůli takové cenzuře se začíná běžný občan na*írat. Bohužel už nám sem z USA metastázuje ten postoj, že běloch = padouch, co se musí omlouvat jen za to že existuje. Člen menšiny = vždy kladná postava co je v právu.
  • Malokdy pisu komentare, ale na tohle nejde nereagovat. Autorka clanku je bud znacne naivni, nebo povolna oficialni propagande, velice mirne receno. Ale hned ma jasno, o co tam slo: "Násilnosti propukly, protože na hajlující dav v hábitech kukluxklanu lze jen těžko reagovat mírumilovně". Pochybuji ze v Charlottesville byla osobne. Ja tam byl, ziji v Usa 20 let. Nejsem clenem ani priznivcem KKK, nehajluji, nejsem extremista a ani nejsem rasista, jako drtiva vetsina obycejnych lidi kteri se zucastnili legalni, tzn urady povolene demonstrace. Slo pouze o to, poukazat na nesmyslnost toho, co se tady deje. Jako na kazde takove akci se i tady bohuzel snazili zviditelnit ruzne skupinky exotu - radikalu. Jednim z nich byl i ten magor, co tam najel autem do lidi.
    I kdyz to je spis k placi, musel jsem se zasmat prilozenemu videu, ktere je profi sestrihane, doplnene o zabery z jinych akci, uplne chybi podstatna cast, kde se radikalni Antifa a Black Lives Matter snazi vyprovokovat konflikt... Mimochodem proti demonstrace techto dvou extremistickych organizaci byla nelegalni, ale zajimave je, ze se nad tim nikdo nepozastavuje.
    Hodne mi to video pripomnelo propagandisticka videa minuleho rezimu. Doporucil bych autorce clanku, teda pokud ji neco rika novinarsky kodex a nechce byt jenom uzitecny id**t, aby nepapouskovala oficialni propagandu, a nasla si vice informaci. Staci se podivat na Youtube, jsou tam desitky videi z mobilnich telefonu od lidi, kteri tam fyzicky byli. Nebo pouzit mozek a podivat se trosku hloubeji do celeho problemu. Black Lives Matter je rasisticka organizace, jen se o tom diky politicke korektnosti nahlas nesmi mluvit.
    https://capitalresearch.org/article/blm-roots/
    http://www.theroot.com/state-senator-in-n-c-calls-black-lives-matter-a-viole-1797876506
    https://www.cbsnews.com/videos/is-black-lives-matter-racist/
    A co je Antifa a kym je sponzorovana asi neni treba dodavat. Jejich demonstrace konci rabovanim a horicimy auty. Jen tak na okraj, obe tyhle organizace, ale i treba KKK jsou ditka demokraticke strany, ktera se dodnes nesmirila s tim, ze je Trump president Usa. A diky bohu ze alespon on ma koule a neboji se rict pravdu.
    Vazena Alino Holušová, mam na vas prosbu. Priste nez budete lhat lidem, zamyslete se nad tim co je ETICKY KODEX NOVINARE.
  • Cenzura pravdy?!
  • Navzdory rádoby "novinářce" Holušové-Ukropské si zazpíváme:
    "Bílý muž pod bičem černocháře žil ..."
  • axell1990
    Ano tak si pojďme shrnout fakta.

    Od pátku probíhaly v Charlottesville legální a ohlášené pochody zaměřené proti odstranění další sochy reprezentující historickou osobnost, která z dnešního hlediska stála na "špatné straně". Tohoto pochodu se účastnila celá řada skupin včetně alternativní pravice, pravicových nacionalistů a KKK( to nikdo nepopírá) nebo třeba Oathkeepers(samozvaná domobrana). Na tento pochod dorazila také skupina krajně levicových radikálů hlásící se ke skupině ANTIFA pořádající takzvaný "protiprotest" a to tím způsobem, že šli prostě vyvolat rvačku a pozdě v noci pak zmíněnou sochu kvůli které celý spor nastal prostě zničily.

    A světe div se světová média mluví o pochodu neonacistů a o strašlivé morální krizi, kterou tento pochod reprezentuje, ale o tom že tam byla jiná skupina, která tam měla jediný učel a to vyvolat násilí to aby člověk hledal. A nedej bože aby si prezident spojených států dovolil říct, že násilí přišlo nejen ze strany pravicových demonstrantu ale i ze strany neokomunistů, kteří se tam přišli porvat. Ihned je ze všech stran nazýván podpúrcem rasismu a nacistů.

    A česká média? Tupě kopírují články svých anglicky mluvících protějšků a šíří tyto polopravdy a útoky na osobu Trumpa. A co když se ukáže že čecháčci nejsou až zas takové ovce a nenechají si věšet bulíky na nos a ozvou se v komentářích? Inu přečtěme si článek ke kterému tato sekce komentářů patří.
  • vaše články se dělí na ty lepší-, nejlepší- a pak už jen TOP bláboly !
  • Bouráním soch to začíná, pokračuje pálením knih a končí...
  • Makak
    Škoda, že v usa nemají demokracii *13*
    Prezident Ruska V. V. PUTIN by jim mohl poskytnout tolik cenných rad, kdyby jen dokázali pozorně naslouchat...
    *1* *8* *14*
  • " Nikdo nepopírá, že se do pravicových extrémistů pustili levicoví radikálové, černoši a lidé, pro něž je neonacistická symbolika ve veřejném prostoru nepřijatelná. Nebyli to však černoši, kdo jako první vyšel do ulic s pochodněmi.

    Problém není v utlačování "bílé většiny", ale ve ztrátě jistot a hledání kolektivního viníka. Na hajlující lidi v kápích upozorňují "mainstreamová média" nikoli proto, že je podplatila černá, homosexuální lobby, ale proto, že je to v civilizované společnosti jednoduše nepřijatelné."

    Co k tomu říct: bílí američané vyšli do ulic s pochodněmi, když levicoví radikálové a černoši začali ničit a strhávat sochy (v podstatě stejné kulturní barbarství, jaké spáchali jejich muslimští bratři v Mosulu). Levicoví radikálové na ty "pravicové radikály" vzali hole, baseballové pálky a kasry. Nemají si moc co vyčítat, v tom má D. Trump naprostou pravdu - a stejně jako on naprosto nehájím toho magora a vraha, který vjel autem do lidí.

    Alino Holušová, ona "ztráta jistot" je právě to protežování černé menšiny, které už nejméně 10-15 let ve Spojených státech probíhá. Ono se totiž zapomíná, že nejen na "black lives matter", že by mělo platit obecně "lives matter" - a ono neplatí. Černoši už dávno nejsou utlačovaná, nýbrž privilegovaná rasa a těžko mít za zlé bílým Američanům, že je to štve.

    A mimochodem: ještě před 15-20lety by bylo "jednoduše nepřijatelné", aby centrem Prahy pochodoval průvod obnažených homosexuálů (a pro řadu lidí je to nepřijatelné dosud) - máme se zachovat jako američtí leví radikálové a vzít na ně hole a klacky (když ve výšeuvedeném případě to zjevně schvalujete)? Kdo vlastně ve společnosti určuje, co je "jednoduše nepřijatelné" a ke komu je "respekt povinností??? Vy, Alino Holušová? Tzv. "elity", jinak řečeno levicoví intelektuálové?? Nebo do toho smíme mluvit i my, heterosexuální běloši a tudíž bytosti nižšího řádu??? *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit