Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... tuto diskuzi řídí blázen, nikde jinde jsem nezažil větší koncentraci primitivů :)))
  • ...už ani nevím co píšu :))
  • ... ano, něco tak primitivního bych nenapsal, ani kdybych se rozkrájel, blahopřeji, tupče :)))
  • ... tam by hlupáka jako tebe nevpustili ani před 500 lety, ty nevzdělaný primitive :)))
  • ...po Havlovi už tam může být kdejaký šašek...třeba jako já
  • ferda
    Popletl si asi čas a století, chce na Špilberk a to je někde jinde.
  • Prezidentem se může stát ten kdo bude mít větší štěstí.
    Pomlouváte lékaře a přitom ho nikdo nezná. Upozornit na sebe může každý jinak. Zeman má svou jachtu na rybníku, urážlivá a sprostá slova nejsou pro něho ničím zvláštním, přesto ho lid zvolil.
    Na hrad patří šlechtic a ne dělnická třída. Komunistická dělnická třída tady vládla a seděla na hradě jako Karel IV, ale vládla jako banda negramotů a přitom si hrála na šlechtice.
    Šlechtic si nemusí hrát na negramotného dělníka. Bohužel Zeman patří k dělnické třídě.
  • To už může kandidovat i Onanista JANDA???!!!!!! *7* *1*
  • Co Ty všechno víš, Solder!
  • ... přečti si pořádně, co jsi vyblil, nikdo jiný se nepodívá ani na celký 1. řádek blázna :)))
  • Vypadá to tak, že jsi důkladně poučen, súdruh!
  • ... aby bylo jasno, nulový intelekt jako ty mě absolutně nezajímá, s*ru na tebe, trosko :)))
  • Souhlasím. President by měl být především SYMBOLEM cti, morálky, práva a tradice Zemí Koruny České a měl by se proto chovat důstojně. Když se podívám na TO na tom obrázku, tak si pokládám otázku, jestli to není chovanec psychiatrické léčebny. Obávám se ale, že by se našlo dost primitivů podobného ražení, kteří by ho volili. Když se takovíto jedinci snaží representovat naši zem, tak nečekejme, že nás svět bude mít za více než z cirkusové klauny.
  • ... kdo to je to tvé primitivní "my", k dementovi jako ty se nikdo nehlásí, degene :)))
  • ... ano, všichni kromě tebe, pitomečku :)))
  • my máme soucit s tebou teplomete
  • ... nezlob se, ale na něco tak primitivního nereaguji, můj soucit s retadrem má své meze :)))
  • je to b l b asi jako bijec pitomečků
  • Nebylo by jednodušší funkci presidenta zrušit? Ušetřilo by se dost peněz a především mezinárodní ostuda s Miloshem Bubble Bum.
  • Aktivista očividně utekl z výchoného zařízení nebo z blázince. Kdyby měl peníze, tak možná v USA by jako kandidát na prezidenta uspěl. U nás mají lidi snad ještě zdravý rozum, doufám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit